Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak eemmiirrhhaann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sorun olmazda ne gerek var başkasına verip format attırmanın.Boşuna masraf.
    Eminsin dimi emirhan bi sorun çıkmaz.
    Hemen arkada sokakta format attığırdığım yer bende kablosuz ağımdan faydalanmak için bi ayar yaptı sandım.
    Yani benim internet hızımda bi sorun çıkmaz dimi? Benim bilgisayarıma erişemez dimi?
    Bu arada win98 ve xp ye format atıyorumda 1 yıldır win7 kullanıyordum ilk defa formata ihtiyaç duydum ilk olduğu iççin riske atmak istemedim

Yorum

• İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eminsin dimi emirhan bi sorun çıkmaz.
      Hemen arkada sokakta format attığırdığım yer bende kablosuz ağımdan faydalanmak için bi ayar yaptı sandım.
      Yani benim internet hızımda bi sorun çıkmaz dimi? Benim bilgisayarıma erişemez dimi?
      Bu arada win98 ve xp ye format atıyorumda 1 yıldır win7 kullanıyordum ilk defa formata ihtiyaç duydum ilk olduğu iççin riske atmak istemedim
      Kablosuz ağına şifre bilmeden giremez. Senin ağa giremeden pc ne girmeside çok zor.Ancak bir program ile yapılıyor ve senin onaylaman gerek.

Yorum

• Çok sağolasın emirhan.
        Nası rahatlattın beni bilemezsin

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dizimin üstünde kullandığım bilgisayarımda kablosuz mouse aracılığıyla görüyordum işlerimi. Kısa bir süre önce kardeşim, mouse ile bilgisayarın bağlantısını sağlayan zımbırtıyı kırmış.

Ben de yeni bir mouse aldım ve kullanmaya başladım.

Bilgisayarda iki adet Usb girişi var, birinde mouse zımbırtısı takılı diğeri boştaydı.. Geçen gün flaş belleğimi takayım dedim bilgisayara, o kırılan mouse zımbırtısının içindeki mekanizma Usb girişinde kalmış orayı tıkamış.

Bir şekilde çıkarmayı başardım. Fakat iki Usb girişi de çalışmamaya başladı.. Aldığımız firmayı aradım, Lenovo'ya biz bakmıyoruz servisini arayın falan dedi.. Servis İstanbul'daymış.. Şimdi ben bunu göndersem 1-2 aydan önce gelmez diye düşünüyorum..Bana da tatilde lazım.

Acaba servisine değil de burada herhangi bir bilgisayarcıya yaptırmaya kalksam, bir sorunla karşılaşırmıyım ? Yani yarı sağlam giden Laptop tamamiyle iş görmez bir halde geri gelir mi bunu merak ediyorum..
          Usb portlari anakartin üzerinde olur ve laptoplarda tamir edilmesi en zor yerlerdendir. Nasil bozuldugunu söylemeden servise yolla. Büyük ihtimalle anakartini degistirirler. Disarida bir yere tamire verirsen de az para almazlar. Cünkü laptopun tamamen sökülmesi gerek anakarta ulasmak icin. Tatilde lazimsa ve garantisi de bitmiyorsa iki ay idare et usbsiz. Daha sonra yollarsin servise.
          "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
          "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
          Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Usb portlari anakartin üzerinde olur ve laptoplarda tamir edilmesi en zor yerlerdendir. Nasil bozuldugunu söylemeden servise yolla. Büyük ihtimalle anakartini degistirirler. Disarida bir yere tamire verirsen de az para almazlar. Cünkü laptopun tamamen sökülmesi gerek anakarta ulasmak icin. Tatilde lazimsa ve garantisi de bitmiyorsa iki ay idare et usbsiz. Daha sonra yollarsin servise.
            Tamam, teşekkürler.

İdare edeceğiz artık tatil bitene kadar.

Yorum

Dizimin üstünde kullandığım bilgisayarımda kablosuz mouse aracılığıyla görüyordum işlerimi. Kısa bir süre önce kardeşim, mouse ile bilgisayarın bağlantısını sağlayan zımbırtıyı kırmış.

Ben de yeni bir mouse aldım ve kullanmaya başladım.

Bilgisayarda iki adet Usb girişi var, birinde mouse zımbırtısı takılı diğeri boştaydı.. Geçen gün flaş belleğimi takayım dedim bilgisayara, o kırılan mouse zımbırtısının içindeki mekanizma Usb girişinde kalmış orayı tıkamış.

Bir şekilde çıkarmayı başardım. Fakat iki Usb girişi de çalışmamaya başladı.. Aldığımız firmayı aradım, Lenovo'ya biz bakmıyoruz servisini arayın falan dedi.. Servis İstanbul'daymış.. Şimdi ben bunu göndersem 1-2 aydan önce gelmez diye düşünüyorum..Bana da tatilde lazım.

Acaba servisine değil de burada herhangi bir bilgisayarcıya yaptırmaya kalksam, bir sorunla karşılaşırmıyım ? Yani yarı sağlam giden Laptop tamamiyle iş görmez bir halde geri gelir mi bunu merak ediyorum..
              Eğer hallolmassa sorun yapmana gerek yok. Usb coklayıcılar var oldukça ucuz fiyatlara.

Yorum

• Casper'den niye herkes şikayetçi

Adamlar ucuza yapıyor ya
                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Edit -----------

Yanlış başlık
                  En son bordo61 tarafından düzenlendi; 27.01.2011, 14:57.
                  Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eğer hallolmassa sorun yapmana gerek yok. Usb coklayıcılar var oldukça ucuz fiyatlara.
                    Peki onu nereye sokacağız?

Yorum

Peki onu nereye sokacağız?
                      1 tane calısan usb girişine sokuyosun
                      örnek :

Tabii fiziksel olarak çok daha kibar olanlarını da bulmak mümkün

Yorum

• 2 usb girişi var, ikisi de nanay.

Mecbur yaptırmam gerek.

Yorum

• Beyler hoparlörlerin önünde bez veya koruma tülü varya bunu nasıl boyarız?
                          Gri bezi siyah yapmak istiyorum.
                          T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• csrss.exe virüsünü nasıl temizleyeceğiz?
                            yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yorum

• Arkadaşlar merhaba.. 1 sene önce sıfır olarak toplattığım bilgisayarımı komple ekran ve masası dahil fiayat olarak kaça satmak maküldür? 2.000 TL eder mi? Bilen konuyla ilgili arkaşlarım bilgi verebilir mi eder ya da etmez diye? yada gözünüzde ederi nedir Faturası mevcuttur. Sadece kasası 1,200 TL ödemiştim. İsteyen bir arkadaşım var o fiyata terettüddeyim

Anakart . GIGABAYTE MA785GT - UTUD3H DDR3
                              CPU : iNTEL C2 DUO E7500 1066 MHZ 3 MB
                              RAM : 2 ADET kıngston 2 gb 1600 mhz DDR3 RAM (4GB)
                              EKRAN : SAMSUNG 19 İNC EKRAN SİYAH
                              EKRAN KARTI. SAPPİHİRE 1GB 256 BIT DDR3
                              KASA COLLER MASTER 460 WATT
                              CD DWD YAZICI SAMSUNG 22X SATA
                              HARİCİ DİSK SAMSUNG 1 TB 7200 RPM 32 MB
                              İŞLETİM SİSTEMİ WİNDOWS 7 LİSANSNLI
                              Bilgisayar masası ve 2 caravite kolon mause ve klavye

Not: Pes 2011 - Mafia 2 - Call of duty serileri - criysis 1 ve 2 Mass efect oyunları mevcut.. kasmadan son ayarlarda oynamaktayım
                              Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                csrss.exe virüsünü nasıl temizleyeceğiz?
                                yardımcı olursanız çok sevinirim.
                                Surdan Hijackthis'i indir.

Kur ve tarama yap. Cikan sonucu buraya kopyala. Ondan sonra detayli bilgi verebilirim.
                                "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                                "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                                Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X