Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Arkadaşlar usb belleği takınca bu hatayı veriyor. Ama yine içine bir şeyler atabiliyorum. O hatayı da belleği çıkardıktan sonra seri seri iptale basarak kaybediyorum. Neden olabilir? Format atsam düzelir mi? Pc yeni çok format atmak istemiyorum

almıs oldugun bu ılet bır kac hatadan kaynaklanabılır

1- bu hatayı baska usb aygıtlarda alıp almadıgına bak sorun o cıhazdan kaynaklanabılır
    2- yukledıgın sanal bellek uygulamalatı yada yazılım etkısı ıle driver dosyalarında arıza olmus olabılır cipset driverlerını yenıden yukle
    3- sıstemı komple yenılemende olası bır durum (son çare)
    4- kulandıgın piriz ve fişleri kontrol et aşırı statık elektrik yada kacak olusması usb aygıtlarını etkıleyebılır (kullandıgın prizde topraklama varmı yada 3 lu prızın topraklımı gibi)

daha gerekcelerde olası tabıkı ama ılk etapda bunları bırdene olmazsa daha ayrıntılı bır degerlendırme yapabılıurız
    Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Abi şimdi bulamadım ama yanımmıyorsam fotoğraf makinasını kasaya taktığımda da bu hatayı veriyordu herhalde. Tam hatırlamıyorum ama.Akşama biizmkiler eve gelsin kesin bir şey diyeceğim ben sana. Diyelim ki her türlü usb cihazı taktığımda bu hatayı veriyor. Ne yapmam gerek?
      Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Ugur büyük ihtimalle virüs var bilgisayarinda. Virüs kendini kopyalatmaya calisiyor tüm sürücülere. Hangi virüs programini kullaniyorsan güncelle ve bilgisayari güvenli kipte bastan sona (flash disk ve kamera da takili oldugu halde) tarat. Card Reader kullaniyorsan sorun ondan kaynakli. Usb sürücüsü gibi görüyor card reader'i. Virüs autorun virüsü. Tüm flash belleklerine bulasmistir ayrica C:'nin icine de bulasmistir. autorun.inf isimli bir dosya. Gizli bir dosyadir ve virüs gizli dosyalari acmani engeller. Gizli dosyalari tekrar görünür hale getirmek icin biraz ugrasman gerekir.

"Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
        "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
        Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• @Seyyah61

Bana önerebileceğin güzel bir virüs programı var mı ?

Bazı virüsler exe dosyalarına bulaşıyor ve de virüs programları bu exeleri temizlemek yerine ya siliyor ya da karantinaya alıyor, bunları temizleyen bir virüs programı var mı ?

Exe dosyaları da gidince birçok programı kullanamıyorum.
          En son Murat' tarafından düzenlendi; 15.02.2011, 14:45.

Yorum

• Ben bir tane Antivirüs (Avira Antivir) http://www.avira.com/ bir tane Anti-Malware (Malwarebytes Anti Malware) http://www.malwarebytes.org/mbam.php ve bir de Anti-Spyware (Spybot Search & Destroy) http://www.safer-networking.org/tr/download/index.html kullaniyorum. Hepsi bedava ve hepsini birbirinin acigini kapatiyor. Ücünün de isini tek basina yapan bir virüs programi ariyorsan o da Kaspersky Internet Security. Onun da netten serialini falan bulabilirsen onu da kullanabilirsin. Yoksa 1 ay deneme sürümünü kullanabilirsin sonra da güncelleyemezsin. Aslinda virüsler exe dosyalarina bulasmaz, exe dosyalari paket halinde virüslerle beraber gelir. Bu dosyayi yükleyenler özellikle böyle yaparlar ki virüs gibi gözükmeyen bir dosyadan virüs yayilsin.

Yorum

• Abi ben antivirüs programı kullanmıyorum deepfreeze var bende.
              En son Uğur GEMİCİOĞLU tarafından düzenlendi; 15.02.2011, 15:10.

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abi ben antivirüs programı kullanmıyorum deepfreeze var bende.
                Usb flash belleklerini kontrol et o zaman. Onlara bir yerden virüs bulasti. Antivirüs programi olan bir bilgisayardan virüs taramasi yap.

Yorum

• Bu arada, kart okuyucun var miydi?

Yorum

• Kendim yüklesem kaspersky taratsam olur mu

Yorum

• var abi kart okuyucu da var hepsini takıp mı taratayım?

Yorum

• Kart okuyucuyu takip takmaman önemli degil. Kart okuyucusunda birden fazla kart girisi var. Ve bilgisayar hepsini ayri bir disk sürücüsü olarak görür. Atiyorum birine usb flash bellegini taktin. Flash bellegindeki virüs de otomatikmen kendini diger sürücülere kopyalamaya calisir. Yani kart sürücüsünün bos olan kart girislerini de sürücü olarak gördügünden oraya da kendini kopyalamaya calisir ve bu yüzden bu hata ortaya cikar. Kart sürücüsünü takmasan da olur fakat veri depolama aygiti olan her seyi tak, kameranin karti, usb flash bellek vs. Ondan sonra Kaspersky Internet Security'yi indir ve kur. Full scan yap, yani tüm bilgisayar arti takili bellekler. Kaspersky tüm virüsleri bulacaktir.

Yorum

• Tamam abi sağolasın uğraşayım biraz.

Yorum

• http://192.168.2.1/cgi-bin/webcm?getpage=../html/home/airtiesSetup2.htm' bununamıyor yolun veya internet adresinin doğru olduğundan emin olun.

int.ten bağlandıktan kısa bir süre sonra bu mesaj çıkıp duruyor
                            tamam diyor tekrar bağlanıyor ama mesaj yine çıkıyor.
                            int.ten araştırdım ama basit ve uygulayabileceğim bir sonuç çıkmadı
                            airties rct206 kaldırıp tekrar kurdum yine aynı
                            sos
                            BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              http://192.168.2.1/cgi-bin/webcm?getpage=../html/home/airtiesSetup2.htm' bununamıyor yolun veya internet adresinin doğru olduğundan emin olun.

int.ten bağlandıktan kısa bir süre sonra bu mesaj çıkıp duruyor
                              tamam diyor tekrar bağlanıyor ama mesaj yine çıkıyor.
                              int.ten araştırdım ama basit ve uygulayabileceğim bir sonuç çıkmadı
                              airties rct206 kaldırıp tekrar kurdum yine aynı
                              sos
                              rct-206 mi yoksa rt-206 mi?
                              rct206 diye bir model bulamadim internette. eger rt-206 ise surdan bir firmware güncellemesi yap.

Yorum

• Arkadaşlar ben oyun indirdim kurarken binkw32.dll hatası veriyor bu dll yi indirdim sistem32nin içine attım ama sorun çözülmedi oyunda sorun yok başka bilgisayarlarda sorun çıkmadı 37part indirdim 3 günümü aldı help me
                                FIRTINA

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X