İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim bir sorunum var.
HDMI ile laptopu lcd ye bağlayınca ilk başlarda gayet güzel görüntü alıyordum, bi oyunu açtıktan sonra 720p den 1080p ye çıktı kalite. kalite yükselince görüntü ekrandan taştı. şimdi düzeltemiyorum. çözünürlük ayarlarıyla oynadım olmadı..Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVideodan resim alma programı var mı ?
Program kullanmadanda bu olayı cozebılırsın...
videoyu tam ekran yap
ctrl+ prtscsysrq tusuna bas sonra paint programını acıp ctrl+v tusuna bas o resım dırek programa gelecektır...Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoncelıkle sunu soylıyım hdd ni baska bilgisayarlarda bir dene calısmıyorsa eger ona gore bir cozum bakalım...
veri kurtaran bir firmaya gonderırsen kurtardıkları mb basına ucretlendırılıyorlar en kısa cozumun su aynı marka model bır hdd bul onun anakartını hddne takıp bılgılerını kurtar .. sonrada kendıne adam gıbı bir hdd al bence..
Ana kart değişme yöntemini de düşünmedim değil...
Veri kurtarma olayı 250 Dolara patlayacak bana hard disk hariç.
Ama Trabzon'da ana kart değişim olayını yapabilecek kaç yer var açıkçası bilmiyorum.Hamiş
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı marka bir hdd bulmam da 350 liraya denk geliyor.
Ana kart değişme yöntemini de düşünmedim değil...
Veri kurtarma olayı 250 Dolara patlayacak bana hard disk hariç.
Ama Trabzon'da ana kart değişim olayını yapabilecek kaç yer var açıkçası bilmiyorum."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHarddisk'in marka ve modelini yazabilir misin buraya? Belki yedek parca bulunabilir internetten.
Ürün bu...Hamiş
- Alıntı
Yorum
-
Bilgisayar o hale gelmesinin sebebi voltaj ile alakası yok.
Çünkü cihazın Power Suppley herhangi bir sıkıntı yok.
Kullanıcı ; UFO'yu açık unuttuğunu söyledi.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWestern Digital My Passport™ 1TB 2.5''
Ürün bu...
"Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWestern Digital My Passport™ 1TB 2.5''
Ürün bu...
Bence tüm bunlari yapmadan önce icinden harddiski cikarip bir PC'ye sata kablosu ve ceryan kablosu ile takip calistirmayi dene. Eger calisirsa harici yuvayi degistirirsin. Onlarin fiyatlari cok daha uygun oluyor."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Intel Core i7 3770 3.4 GHz 8MB 1155p HD 4000 VGA ile Intel Core i5 3570K 3.4 GHz 6MB 1155p HD4000 VGA arasında kararsız kaldım. Sizce hangisi daha verimli olur ? Bir de bunlar için hangi ana kartı almalıyım ?
Gigabyte , Asus marka olabilir.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Intel Core i7 3770 3.4 GHz 8MB 1155p HD 4000 VGA ile Intel Core i5 3570K 3.4 GHz 6MB 1155p HD4000 VGA arasında kararsız kaldım. Sizce hangisi daha verimli olur ? Bir de bunlar için hangi ana kartı almalıyım ?
Ikisi de 1155 soket islemci oldugu icin 1155 soket anakartlardan herhangi birisini alabilirsin. Intel Z77 Express chipsetli anakartlardan birini tavsiye ederim. Hangi marka oldugunu da ihtiyaclarina göre belirlersin. (Kac tane usb3 portu olacagi, kac tane sata3 cikisi olacagi vs.)"Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabiki i7
Gigabyte , Asus marka olabilir.İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabi ki i7 3770. Tabi fiyat farki senin icin önemli degilse. Almanya'da i5'in fiyati 200 euro. i7'nin fiyati da 270 euro. Ikisi de 3. nesil islemciler ve oyun da oynasan, grafik cizimleri de yapsan fazlasiyla yeterli islemciler. i5'in bir farki da Hyper Threading özelliginin olmamasi.
Ikisi de 1155 soket islemci oldugu icin 1155 soket anakartlardan herhangi birisini alabilirsin. Intel Z77 Express chipsetli anakartlardan birini tavsiye ederim. Hangi marka oldugunu da ihtiyaclarina göre belirlersin. (Kac tane usb3 portu olacagi, kac tane sata3 cikisi olacagi vs.)
seyyah61; bu Hyper Threading nedir ?"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabiki i7
Gigabyte , Asus marka olabilir.
i 5 işlemci, 4 gb ram ve 500 gb dan fazla harddisk minimum beklentilerim...
dell bilgisayarların evinde servis olayından etkilendim biraz, bu konuda fikrin nedr?En son Gökhan Topsakal tarafından düzenlendi; 16.02.2013, 01:27.
- Alıntı
Yorum
Yorum