Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sümela'nın Şifresi: Temel

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Filmde küfür var diye eleştirenler, normal hayatta küfür duymadan geçen bir gününüz oluyor mu merak ediyorum. Maç izlerken ettiklerinizi saymıyorum bile İşin şakası bir yana, hayatın kendisi de küfürü fazlasıyla barındırdığı için filmdeki küfürler bana hiç batmadı şahsen. Çoğuna da güldüğümü söyleyebilirim. Yalnız Trabzonspor olayını fazla abartmışlar. Bir Trabzonsporlu olarak ben bile yeter artık dedim.
    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Film bizim filmimiz izleyin ki daha çok çekilsin daha iyi çekilsin.
      Başlıkta okuduğum en mantıklı mesaj da bu oldu.
      Biz filme iyi de olsa kötü de olsa gideceğiz destek vereceğiz ki gelişme şansları olsun.
      Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
      Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• 6.5 verdim 2 kez izledim şiveyi yapabilen 1-2 oyuncu var gerisi tırt
        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Zaten gidecektim de, filmde geçen bi küfürü duydum abimden kesin gidecem yani sırf onun için

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ben Bugun Gittim Gülmek İsteyen Gitsin..

Takıntılı yada Konu Arayan Gitmesin

Getirdiğimiz Teknik Drektörlerle İlgili Espiride Kahkahayı Bastım Bi An Sinemada Kimse Gülmicek Sandım Allahdan Öyle Olmadı
            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Film bastan sona kadar gulduruyor ve herseyiyle Trabzon a ozgu bir film olmus.Yillardir boyle eglenceli bi Turk filmi hatirlamiyorum ben.Yukaridaki Elestirilerin bu film icin cok agir oldugunu dusunuyorum.
              Yeterki ONUR'suz
              olmasın
              aŞk
              !

Yorum

• Filmi izleme şansı buldum..şahsi fikirlerimi paylaşıyım.. Film bana göre vasat bir film olmuş küfürler haricinde gülünden yerler yok denecek kadar az...özetle sunu söyleyeyim filmde trabzonumuzu görmek beni heyecanlandırsada, filmin kötü olması beni bir o kadarda üzdü.

Yorum

• 2. haftasında yaklaşık 550.000 kişi izlemiş..

Yorum

• arkadaşlar son derece ön yargılı bir şekilde filmi izlemeye gittim geçen hafta sonu, çünkü izlediğim fragman ve anlatılanlardan dolayı çok daha kötü bir şey bekliyordum...ama filmin Trabzon şehrini tanıtımına yapacağı katkı beni çok duygulandırdı....Trabzona ait hemen her ne varsa bahsedilmiş, hatta nataşa olayına bile girilmiş
                    neyi beğenmedin derseniz espriler daha iyi seçilebilirdi, açıkçası beni çok güldürmedi.. ayrıca filmin devamının çekileceğini söyleyeyim...

Yorum

• İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Film bastan sona kadar gulduruyor ve herseyiyle Trabzon a ozgu bir film olmus.Yillardir boyle eglenceli bi Turk filmi hatirlamiyorum ben.Yukaridaki Elestirilerin bu film icin cok agir oldugunu dusunuyorum.
                      Eyvah Eyvah 2'yi izle o zaman Nihalcim.
                      İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                      Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• Filmde çok küfür var diyen arkadaşlar çıkın uzun sokağa 90 dakika (Filmin süresi kadar) boyunca tur atın bakalım filmdekinden çok daha fazlasını duymayacakmısınız etrafınızdakilerden.... Herşeyiyle Trabzon var filmde ))
                        19*20

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eyvah Eyvah 2'yi izle o zaman Nihalcim.
                          İzledim Hüseyin abi Eyvah Eyvah 2'yi ama beğenmedim.Öyle film uzmanı değilim aşırı film izlemişliğimde yok ama hoşuma gitmedi çok da gülmedim.Sadece ben değil o an izlediğim kişilerde aynı şeyleri düşünüyordu.Hatta yanlış filmi mi izledik diye sormuştuk birbirimize.
                          Yeterki ONUR'suz
                          olmasın
                          aŞk
                          !

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Beni de tescillerseniz sevinirim.
                            Ben tescillemiyorum.

Verdiğiniz tepkilerden bu böyle.

Trabzon'u nasıl düşünüyorsanız artık...

Çocukluğum dahil bu şehirde geçti ömrüm.

Hocasından,imamından,öğretmenine herkes böyle konuşur.

Sosyolojik olarak iletişim böyle burada...

Edilen küfürler insanlar arasında algılanışı küfür değil bir kere...

Yapısı böyle...

O yüzden yaşamamış insanların kulağına tırmalayacı gelebilir.

* * *

Film şahaser değil. Bunu iddia da eden yok.

Ama tema tutmuş. Trabzon'u anlatıyor. Mizah var mekan seçimleri güzel.

Konu yok. Ama böyle bir iddia da yok. Güldürüyor mu? Güldürüyor.

Böyle bakmak lazım.

Diğer açıdan bakarsak bu filmin bir başarı yakalaması bu coğrafyada daha fazla film ve proje olmasını tetikleyecektir.

Sırf bu son dediğim için bile hoşgörülebilir.

Türk Sineması son yıllarda öyle saçma yapımlar çıkardı ki bu onların yanında çok başarılı iş olarak bile görülür.

Daha iyisi yapılır mı? Yapılır. Bunu istemek güzel ama destekleyerek.

Yermek ve aşağılamak bir şey kazandırmaz.

Ben hakaret algılamadım ayrıca hiçbir şekilde...
                            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• 1. haftanın sonunda filmi 351.575 kişi izleyip 3.078.076 tl hasılat bırakmış.....

Yalnız bu rakam hafta sonunu içermiyor...

500.000 i çoktan devirmiştir.... Yani Türkiye ortalamalrına göre gayet güzel gidiyor film.....

daha ilk haftadaki seyirci sayısıyla 2011 yılının 24. sücü oldu....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bugün gidecektik arkadaşlarla son anda olmadı.
                                Ne kadar daha vizyonda kalır?
                                7

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X