Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sümela'nın Şifresi: Temel

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben şunu anladım ki bu ülkede her anlamda sinema yapmak zor iş...

Son sözümde budur.
    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben şunu anladım ki bu ülkede her anlamda sinema yapmak zor iş...

Son sözümde budur.
      Uğurtan sinema yapmak hele de bunu Trabzonda yapmak oldukça zor olsa gerek o yüzden sonuna kadar desteklemek şart, ama onlar da hatalarından ders çıkarıp 2. ve 3.'de daha iyilerini yapmalılar... bu film Recep ivedik saçmalığının yanında melaike

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Uğurtan sinema yapmak hele de bunu Trabzonda yapmak oldukça zor olsa gerek o yüzden sonuna kadar desteklemek şart, ama onlar da hatalarından ders çıkarıp 2. ve 3.'de daha iyilerini yapmalılar... bu film Recep ivedik saçmalığının yanında melaike
        Abi insanlara çok basit ve kolay geliyor.

Benim için bir filmde en önemlisi yapmak istediğinin ne olduğu ve içindeki emeği...

Bizim bu sektörümüzde sistem yok. Doğru düzgün hiçbişey yokken birşeyler yapmak isteyen insanlara sürekli köstek olunursa yine 10 yıl öncekindeki duruma döneriz...

Teknik altyapımızı iyi seviyelere çektik. Şuan tek eksik bence senaryo ve kurgularda...

Bunun da asıl nedeni diziler...
        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Filmde güldüğüm bir kaç yer vardı, onlarda filme gitmeden önce internet'e düşen bölümlerdi. Küfür bencede abartılmış, senaryosunu da yavan buldum.

İçinde Trabzon ve Trabzonsporumuz olduğu için yinede gittiğime pişman olmadım, umarım daha iyileri yapılır.
          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• Devam filmi yapılacakmış..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• filmde çok gereksiz küfür sahneleri var,şiveli küfürlerle seyirciyi güldürme yoluna gidilmiş ve bu filmin bi çok yerinde tekrarlanmış.ailecek çoluk çocuk izlenebilen bir film olmamış,ben sinemada izlerken bi çok çocuk vardı,utandım resmen,rus karısı sahneleri,çocuklar top oynarkenki saheneler ,imamın cocuklara ana avrat küfretmesi,kurşun döktürülen sahneler,temelin anasının gözün gö.üme gözü olan gözü gö.üme demesi ve bunu bi çok kez tekrarlaması.utandım açıkcası cok rezalet bir film...
              En son OKANIZM tarafından düzenlendi; 02.01.2012, 12:17.
              √ OKAN™ 1987

Yorum

• bide filmde +7 uyarısı var.düşünüyorumda 8-9 yaşlarında bi çocugun bu filmi izlemesi hangi kriterlere uygun görülmüş...yazık çok yazık memleket nereye gidiyor böyle?
                √ OKAN™ 1987

Yorum

• Filme +13 yaş sınırı koydular geçen hafta.
                  facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• acaba futbolcularin hepsi izledimi?

Trabzonsporlu sahnelere ne tepki verdiler, filmi nasil buldular cok merak ediyorum...

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      acaba futbolcularin hepsi izledimi?

Trabzonsporlu sahnelere ne tepki verdiler, filmi nasil buldular cok merak ediyorum...
                      Küfürleri Pek yadırgadıklarını zannetmiyorum...

Maçlardan bayağı idmanlılardır...
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Film bence çok güzel benim gibi Trabzon'da yaşayan insanların daha çok güldüğüne eminim doğal bir film olmuş Trabzon'da çekilmesi ve içinde çokça Trabzonspor olması çok daha güzel kılıyor filmi.. Filmdeki küfürler çocuklar için iyi olmayabilir ama bence abartı değil normal yani maç izlerken ki küfürleri düşününce bunlar hiç bişey ..
                        #25 ALAN CARLOS GOMES DA COSTA 61#

Yorum

• Ne yalan söyliyim bu kadar kötüsünü beklemiyordum. Baya bi kötüydü bence. Senaryo falan hak getire, Trabzon ve Trabzonspor belgeselde olması gerekenden bile fazla öne çıkmış.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Vasatı aşamadı benim gözümde

(UEFA)

Yorum

• ya bi misal verin Trabzonsporlu sahnelerden...

1 tane ama. cuma günü buraya geliyor gidecem...

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ya bi misal verin Trabzonsporlu sahnelerden...

1 tane ama. cuma günü buraya geliyor gidecem...
                                Zuhali kaçırmişken Trabzonsporada Xavi yi kaçıralım . Hem o da bordo mavi yabanculuk çekmez uşak gibi bir sahne vardı .

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X