Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sümela'nın Şifresi: Temel

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sinop'ta sinema kapalı. Olsa da getirtmeyecek zaten adamlar .
    Orijinal DVD bulamaz mıyım acaba internetten ya. Korsan'a yönelmek istemiyorum
    Su an ne korsani var, nede orjinal DVD'si. Bizde Alamanyaya gelmesini bekliyoruz...
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Yarın gideyim bari filme..

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Su an ne korsani var, nede orjinal DVD'si. Bizde Alamanyaya gelmesini bekliyoruz...
        Ula ben korsanı arasam bulurum Aramak istemiyorum
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ula ben korsanı arasam bulurum Aramak istemiyorum
          Ben vazgectim aramaktan... Araya araya gözlerim karardi.

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ailece gideceğiz de anadolu yakasında afm lerde yok bilmiyorum nerelerde var ? cine bonus falan
            İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hadi ya neden yok maltepe carfeurda ki afm de yok mu şimdi ?
            bugün baktım afm lerde var site güncellenmiş hafta sonunda.bu akşam 19:40 da 6 bilet aldım bakalım nasıl..

Yorum

• Film malum ortama düşmüş

3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bugün izledim burdan.. Güzel filmmiş..

Yorum

• Resmen boru oldum...

çççççç

Yorum

• Genelde bende sinemadan ziyade farklı şekillerde izlerim filmleri.Ancak bu tarz yöremizin filmlerini sinemaya gidip izlemeliyiz.Bu sayede hem memleketimizin reklamı olur hem de daha fazla üretilmesini sağlar..Lütfen desteğimizi esirgemeyelim...
                    Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...

Yorum

Çekirdeğimi aldım. "Oh ulan üşeniyordum sinemaya gitmeye burdan izlerim, görüntü de çok netmiş fakat şu kel kafalı adam az sola kaysa keşke" dedim. Sonra ters köşe

Yorum

• Bu film yöremizin filmi sahiplenmeliyiz.Bu filmi sinemada izleyelim ki devamı gelsin böyle filmler çok güzel şekilde yöremizi tanıtıyor.O yüzden korsana yönemleyelim sinemaya gidelim bence ..

Bugün kısmetse arkadaşımla gideceğiz.

Yorum

Süper film olmuş hiç sıkılmadan izledim valla..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Diğer illeri bilmiyorum ama Trabzonda filme çok büyük bir ilgi var. 4 ayrı sinemada hemen her saat başı seans olmasına rağmen bütün seanslar neredeyse full çekiyor...

Bence güzel bir seyirci rakamına ulaşır bu film....
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İstanbul'da da çok yoğun ilgi var filme bir başka güzelliği ise film için salona giren herkes aynı sanki dayım-amcam-yengem gibi malum buralarda çok fazla görmeye alışık değilim
                              Filme gelince yönetmeni çok değerli bir abimdir dernekten tanıyorum,başarılarının devamını dilerim öncelikle,olmuş olmamış kısmına girmiycem herkese göre değişiyor daha iyisi olur mu tabiki olur ama bunlar yapılıcak ki daha iyisi yapılsın...
                              Bana göre filmin en güzel yeri mahalle arasında top oynayan çoçuklar,gözümün önünden gitmiyor o sahne.
                              Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• Film baya eglenceliydi. Baya trabzonspor propagandasi yapilmis filmde bi kac sahnesi fragman olarak gosterildigi icin ilk bastaki etkiyi vermedi ama genel anlamda ben basarili buldum emegi gecenlrri tebrik Ediyorum kisacasi biz begendik salon full cakiliydi onladda egelendi iyi bir gise yapar herhalde.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X