Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sümela'nın Şifresi: Temel
Daraltma
X
-
Benim beklentilerimi karşıladı.Tüm film bi yana Salih Kalyon bi yana sırf Salih Kalyon için bile izlenir.Filmde küfürler var koyayım o kafaya Munzuruna S... gibi Trabzonda hemen hemen herkesin dilinde olan küfürler seçilmiş.Gülmek için bu filme gitmek isteyenlere tavsiye ederim ancak entellik olsun diye mesajı neydi falan filan gibi düşüncelerde olanlar uzak dursun.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
- Alıntı
Yorum
-
Çok beğendim açıkcası.Gurbette olanlar için memleketi görmek bile başlıbaşına mutluluk kaynağı oluyor zaten.Öyle yavan Karadeniz dizileri gibi,yapmacık şiveler yaparak itici gelen yapımlarla uzaktan yakından alakası yok.Böyle bi film lazımdı
-Filmde herşey güzeldi de,ben özellikle Z-D muhabbetine bittim açıkcası
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSultan Gop ta var beklerimGopup geleyim mi
Ya arkadaşlar şive olmuş mu olmamış mı yorumları alalım ?Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOooooGopup geleyim mi
Ya arkadaşlar şive olmuş mu olmamış mı yorumları alalım ?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
* Şive konusu başlı başına bir problem , bana göre şiveyi en doğal yapan Sakarya Fırat dizisindeki gerçek yaşamında Trabzonspor hastası , Durali Başçavuşu oynayan İsmail Hakkı'dır.
Not: O kadar fanatik bir insan ki kamera arkası görüntülerde elinde Trabzonspor dergisi yada o anda maç varsa maçtan bahseden birisi
* Filmle ilgili görüşler genelde olumlu , inşallah fırsat bulup gideriz...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
- Alıntı
Yorum
-
kusura bakmayın ama seslendirme bile düzgün yapılamamış yani karadeniz ağzı.
espriler zaten birkaç yerde güldürdü.-adres tarifi falan-
ve çok gereksiz küfürler vardı.
hiç beğenemedim.
beklentilerimin çok altındaydı."We are here to preserve democracy , not to practice it."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanzinho hakkinda espriler mi varmis neymis, oyle birsey duydum
Temel yaptığı 3 çıkışlı silahın adını Alanzinho koyuyor.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
- Alıntı
Yorum
-
Sinop'ta sinema kapalı. Olsa da getirtmeyecek zaten adamlar .
Orijinal DVD bulamaz mıyım acaba internetten ya. Korsan'a yönelmek istemiyorumBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
Yorum