Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sümela'nın Şifresi: Temel

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hüseyin Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Filme gittim.
    Vasat tamamen.
    Verdiğim paraya da harcadığım zamana da acıdım açıkçası.
    Bende gidicektim kararlarım değişti bianda. Herkes çok begendim falan diyodu
    İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız, bordo kanımızla mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZONSPOR'' yazdıracağız.

Yorum

• İlk olarak lazkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yahsi yahsi batı. Cem Yılmaz var diye gitmiştim tam bir fiyaskoydu komple küfür
      Sumelanin şifresi bizi anlatıyor diye gittim komle küfür hemde ne ala hemde hoca karakteride isin icinde
      Bu film
      Trabzon insanıyla
      Trabzonsporla
      Belkide en vahimi dinimizle
      O bicim dalga geçiyor
      bir cami hocasının çocuklara ettiği küfür ayrı , ordaki kadının ona verdiği cevap da komik olsun diye mi söylenmiş bilmiyorum ama o ayrı bir rezaletti.
      "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Yorumlar genelde çok kötü olduğu yönünde ama son 10 yılda güldürüye bakış açımız filmlere bakış açımız acımasız olduğu için filme gideceğim.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Yorumlara bakmadan gideceğim bende

Sınavlar yakamı bırakırsa
          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Trabzonspor luyum diyen herkes gitmeli.. filmin her aninda ts miz var.
            Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Yeni geldim filmden.
              GÜlmek ve eğlenmek isteyenler gidebilirler.
              trabzon insanının küfüründen, yaşantısına kadar herşey güzel olmuş.
              Konu aramayın, ararsanız keyif alamazsınız.

Yorum

• Filme bu hafta sonu gideceğim.....

İçinde çok küfür var diye eleştiriyoruz doğal olarak ancak gerçek yaşamda da trabzon sokaklarında da bolca küfür ediliyor......

Tasvip etmiyorum kesinlikle ama gerçek bu.....
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Desenize filmi televizyonda sessiz film olarak izlememek için sinemaya gitmek şart.
                  En son Gülyalı tarafından düzenlendi; 23.12.2011, 10:39.
                  Bu Kalp Senin İçin 61 Kere...

Yorum

• Filme dün gittim.Açıkça söylüyorum bir Trabzonlu olarak aşağılandığımı hissettim.Hiç beğenmedim..Şahsi fikrimdir...
                    "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                    "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• bizim yapımızda eleştirmek var herşeyi eleştiriyoruz zaten iyiyide kötüyüde şimdi takılan nokta küfür. yukarıda abi yazmış doğruda söylemiş sokakta konuşanların 5 kelimesinini 3 ü küfürlü goyayım orana burana nenene dedene. hani derler ya karadeniz insanı kendisiyle dalga geçebilen bir millettir diye filmdede o tema işlenmiş adam şampiyonluk gelmediği için şehirdekilerin psikolojisinin bozulduğuna atıfta bulunarak şehrin şampiyonluğa olan hast-retişnden bahsetmiş. her fırsatta trabzonspordan bahsediyor diye eleştirenler bile var diyor bazıları trabzonda konuşulan en teme konu ne hergün trabzonspor değilmi? yoksa senfoni orkestrasının rus konçertosundan mı bahsediliyor çay ocaklarında yerel gazetelerde yerel kanallarda la millet kız arkadaşıyla konusurken bile burak ın atıığı golden başlayarak giriyor muhabbete.filmide eleştirmek için zorlamaya gerek yok oscar lık film yapmamışlar öle bir idialarıda yok zaten.illada eleştireceğim diyorsanız 2-3 kişi dışındakilerin şive konusundaki yetersizliği diyebilirsiniz.ben harcadığım zamana üzülmedim.

Yorum

• Bu arada Bizim Temel yaptığı Açıklamada; Artık hiç bir Fransız ile aynı fıkrada yer almayacağını belirtti..
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• maalesef avrupadakiler düsünülmemis, hic bir aciklamada yok vizyona girip girmeyecegide belli degil.
                          biz gurbetcileri üzen bir olay bu filmin avrupada olmamasi
                          İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                          BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• "Eskiden bu isler cok rahatti, simdi millet zemin raporu istiyor"

Cem Yilmazinda dedigi gibi hicbir seyden zevk alamaz olduk. Herseyi dibine kadar inceliyoruz.

Film Almanyaya geldigi an sirf memleket özlemimi gidermek icin gidecegim o filme...
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• film bekledigimin altında çıktı.fragmandaki espirilerin dışında filmde bir şey yoktu zaten.
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzon'da yaşamadığın tescillenmiş Serdar.
                                Teşekkürler.

Eksik olmayın.
                                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X