Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kitapları yaz o zaman.
    Sızıntı isimli wikileaks belgelerinin Türkiyeyi ilgilendiren bölümlerini içeren kitabı okuyorum.....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Jean-Christophe Grange - Şeytan Yemini

Gittikçe bu adamın müptelası oluyorum. Mükemmel bir kitap özellikle romandaki Manon Simonis karakteri beni çok etkiledi.

Ayrıca kitabın sonlarına geldiğinizde her sayfada şaşkınlığınızdan tüyleriniz diken diken olacak. Kesinlikle okumanızı tavsiye ediyorum.

Şeytan ile Tanrının savaşı
      Aynı yazarın "Sisle Gelen Yolcu" adlı kitabını okuyorum...
      Bir bölüm bir bölüm daha derken uykusuz kalıyorsunuz...
      Hamiş

Yorum

• Şarkını Söylediğin Zaman - İnci Aral

"Bende anlayamadığın nedir biliyor musun?"
        "Neymiş?"
        "Nazım'ın dediği gibi: 'Ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum. Kendi şarkımı.' Ama yapamam biliyorum, çünkü o şarkı içimde kuruyup kaldı. Beni öldüren bu işte."
        "Şarkılar bitmez, yeni şarkılar filizlenip doğar her zaman...

"Yüzü dünyama umulmadık biçimde katılmış en güzel dalgınlıktı."

12 Eylül dönemini romanın konusunun el verdiği sürece anlatıldığı, dilini sade ama kurgusunu zayıf bulduğum bir kitap.
        Yine de tavsiye ederim.
        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
        Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mustafa Armağan'ın Kızıl Pençe kitabını okuyorum şu anda.
          Kazım Karabekir'in günlüklerinden derlenmiş bir kitap.
          Oldukça iddialı.
          Bu kitabı bitirdim. Ayrıntı vermek istemiyorum. Ama herkesin okumasını tavsiye ediyorum.

İstiklal Harbimizin Esasları kitabı var sırada. Bakalım 3000 adet kitap zorba ve baskı sonucu neden imha edilmiş.
          Özkan SÜMER

Yorum

• Jean-Christophe Grange'nin Siyah Kan isimli kitabına başladım...
            Umarım beklediğim gibi çıkar (:
            Hamiş

Yorum

• Okay Tiryakioğlu'nun " Abdülhamid son Hükümdar ". romanını bitirdim.Kitabın finalinde gözümden akan damlalara mani olamadım.
              BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• Şimdide Lev Tolstoy'un " diriliş " adlı romanını okuyorum.
                BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• Nazan Bekiroğlu okuyanlar kitapları hakkında neler söyleyebilir?
                  avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• İlk olarak İHSAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nazan Bekiroğlu okuyanlar kitapları hakkında neler söyleyebilir?

İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kitap Hz.Adem'in yaratılışıyla başlıyor, onun cennet günleriyle devam ediyor. Ardından sırasıyla Hz. Havva geliyor, yasak meyveyi yeme hadisesi oluyor. Daha sonra ikisinin dünyaya gönderilmeleri, Habil ve Kabil'in dünyaya gelişi ve en son Hz.Adem ölümüyle son buluyor.

Son zamanlarda okuduğum en iyi kitap. Bazı bölümlerde dili biraz ağır geldi ama çok sorun oluşturmadı. Kesinlikle okumanızı tavsiye ederim.

Kitabın yazarı Nazan Bekiroğlu; 3 Mayıs 1957 günü Trabzon'da doğdu. 1998'den itibaren Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde açılan Türkçe eğitimi bölümünde öğretim üyesi olarak görev yapmakta olan Nazan Bekiroğlu, 4 Mayıs 2001'de profesör olmuştur.
                    Tavsiye ederim. En kısa zamanda yeni çıkardığı kitabı da okumayı planlıyorum.
                    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• Biraz umutsuzlukla buraya yazıyorum, yardımcı olabilen varsa çok sevineceğim.

Karadeniz Kemençesi-Temek Hakkı Karahasan
                      Kemençe Metodu- Selim Cihanoğlu
                      Bu iki kitabın satıldığı bir yer gören, duyan, tahmin edip yönlendirebilecek olan var mı?
                      '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Biraz umutsuzlukla buraya yazıyorum, yardımcı olabilen varsa çok sevineceğim.

Bu iki kitabın satıldığı bir yer gören, duyan, tahmin edip yönlendirebilecek olan var mı?
                        Nadirkitap.com'a bak bide belki ordan bulursun.

Yorum

• Montaigne'in Denemeler isimli kitabını okuyorum bir kaç gündür...

Bir kaç güne kalmaz Derûni Devlet; Kutsal Halı Kitabını sipariş edeceğim...
                          En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 04.11.2012, 22:17.
                          t @Selim_Turan

Yorum

• JC Grange, durdurulamaz büyümesini sürdürüyor,

1 haftadır 5-10 arkadaşın elinde milyon kitabını gördüm herifin . . .
                            9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Biraz umutsuzlukla buraya yazıyorum, yardımcı olabilen varsa çok sevineceğim.

Trabzonda Beşikçi kitabevi var belki oradan bulunabilir....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Khaled Hossein(Halit Hüseyin) den Uçurtma Avcısını okudum.Tavsiye ederim..
                                "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                                "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim