İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Aynı yazarın "Sisle Gelen Yolcu" adlı kitabını okuyorum...İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Jean-Christophe Grange - Şeytan Yemini
Gittikçe bu adamın müptelası oluyorum. Mükemmel bir kitap özellikle romandaki Manon Simonis karakteri beni çok etkiledi.
Ayrıca kitabın sonlarına geldiğinizde her sayfada şaşkınlığınızdan tüyleriniz diken diken olacak. Kesinlikle okumanızı tavsiye ediyorum.
Şeytan ile Tanrının savaşı
Bir bölüm bir bölüm daha derken uykusuz kalıyorsunuz...Hamiş
Yorum
-
Şarkını Söylediğin Zaman - İnci Aral
"Bende anlayamadığın nedir biliyor musun?"
"Neymiş?"
"Nazım'ın dediği gibi: 'Ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum. Kendi şarkımı.' Ama yapamam biliyorum, çünkü o şarkı içimde kuruyup kaldı. Beni öldüren bu işte."
"Şarkılar bitmez, yeni şarkılar filizlenip doğar her zaman...
"Yüzü dünyama umulmadık biçimde katılmış en güzel dalgınlıktı."
12 Eylül dönemini romanın konusunun el verdiği sürece anlatıldığı, dilini sade ama kurgusunu zayıf bulduğum bir kitap.
Yine de tavsiye ederim.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Bu kitabı bitirdim. Ayrıntı vermek istemiyorum. Ama herkesin okumasını tavsiye ediyorum.İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa Armağan'ın Kızıl Pençe kitabını okuyorum şu anda.
Kazım Karabekir'in günlüklerinden derlenmiş bir kitap.
Oldukça iddialı.
İstiklal Harbimizin Esasları kitabı var sırada. Bakalım 3000 adet kitap zorba ve baskı sonucu neden imha edilmiş.Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak İHSAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNazan Bekiroğlu okuyanlar kitapları hakkında neler söyleyebilir?
Tavsiye ederim. En kısa zamanda yeni çıkardığı kitabı da okumayı planlıyorum.İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kitap Hz.Adem'in yaratılışıyla başlıyor, onun cennet günleriyle devam ediyor. Ardından sırasıyla Hz. Havva geliyor, yasak meyveyi yeme hadisesi oluyor. Daha sonra ikisinin dünyaya gönderilmeleri, Habil ve Kabil'in dünyaya gelişi ve en son Hz.Adem ölümüyle son buluyor.
Son zamanlarda okuduğum en iyi kitap. Bazı bölümlerde dili biraz ağır geldi ama çok sorun oluşturmadı. Kesinlikle okumanızı tavsiye ederim.
Kitabın yazarı Nazan Bekiroğlu; 3 Mayıs 1957 günü Trabzon'da doğdu. 1998'den itibaren Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde açılan Türkçe eğitimi bölümünde öğretim üyesi olarak görev yapmakta olan Nazan Bekiroğlu, 4 Mayıs 2001'de profesör olmuştur.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Biraz umutsuzlukla buraya yazıyorum, yardımcı olabilen varsa çok sevineceğim.
Karadeniz Kemençesi-Temek Hakkı Karahasan
Kemençe Metodu- Selim Cihanoğlu
Bu iki kitabın satıldığı bir yer gören, duyan, tahmin edip yönlendirebilecek olan var mı?'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
Nadirkitap.com'a bak bide belki ordan bulursun.İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz umutsuzlukla buraya yazıyorum, yardımcı olabilen varsa çok sevineceğim.
Bu iki kitabın satıldığı bir yer gören, duyan, tahmin edip yönlendirebilecek olan var mı?
Yorum
-
Montaigne'in Denemeler isimli kitabını okuyorum bir kaç gündür...
Bir kaç güne kalmaz Derûni Devlet; Kutsal Halı Kitabını sipariş edeceğim...En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 04.11.2012, 22:17.
Yorum
-
Trabzonda Beşikçi kitabevi var belki oradan bulunabilir....İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz umutsuzlukla buraya yazıyorum, yardımcı olabilen varsa çok sevineceğim.
Bu iki kitabın satıldığı bir yer gören, duyan, tahmin edip yönlendirebilecek olan var mı?Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum