Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

John Freely "Türkiye Gezi Rehberi-I Istanbul" Yapi Kredi Yayinlari...

Istanbul'a; tarihi ve dogal yerlerigezmeye asiksaniz muhakkak edinmeniz gereken bir kitap... Özellikle suriçini sokak sokak gezmenize yardimci olacak, anlatimi hos bir kitap... bu kitap sayesinde bir çok yeri kesfettim suriçinde... her gün önünden geçtigim yerlere artik daha farkli bir gözle bakar oldum... arkadaslar yasadigimiz sehre sahip çikalim... ama insanin sahip çikacagi seyin ne oldugunu, nerede oldugunu bilmesi lazim... yoksa sahip çikamaz...

"size emanet edilen seyin; ne ve nerede oldugunu bilmezseniz, onu koruyamazsiniz..." mehmet...
    "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

russell roberts'in "görünmez kalp" isimli romani.

bu kitabin tarzi biraz farkli. kitabin üzerinde de yaziyor zaten, bu bir iktisat romani.iktisadin ne oldugunu, nasil bir düsünce yapisina sahip oldugunu merak edenlere siddetle tavsiye ederim. iktisadi düsünceler, bir ask hikayesiyle birlikte anlatilarak sürükleyicilik saglanmak istenmis.

Yorum

George Orwell, 1984. Farkli bir yaklasim ve ütopyaya ilgi duyanlar için..

Hunlar, Eski Türkler, Lev Nikolayevic Gumilev, tarihle ilgilenenler için.

Yollarin Sonu, Hüseyin Nihâl Atsiz.Milliyetçi bir edebiyat anlayisi için.
        "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Yorum

Her Türk Evladinin okumasi gereken bir kitap diye düsünüyorum.

Osmanli'nin Arka Bahçesi

Mevlüt Ulugtekin YILMAZ
          BMN TRABZON

Yorum

SU ÇILGIN TÜRKLER

bence bu kitap seçmeli ders olarak okutulmali. olmazsa her ögrencinin okumasi saglanmali.

tek kelime ile muhtesem.yani bir edebi eser olarak degil ama yapilan fedakarliklari görebilmek açisindan bir basyapit.
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

en son Su Çilgin Türkler kitabini bitirdim.

mutlaka her Türk'ün okumasi gereken bir kitap bence de..

simdilerde ise Trevanian'in Sibumi adli kitabini okuyorum. oldukça enteresan..

Derin Trabzonspor
              HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

en son su çilgin türkleri kendi istegimle okudum.su anda harry potter ve melez prensi okuyorum.ayrica okul yüzünden dede korkut hikayelerini de okudum
                HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

Su an BAY PIPO yu okuyorum..bitmek üzere tavsiye ederim...

Yorum

Mother Of Pearl okuyorum suanMelinda Haynes den ... tavsiye etmem arkadaslar..basladim bitiremiyorum ben..

Yorum

Bölgesel siyasetle ilgilenenler için

Tayyar Ari'nin Ortadogu kitabini ve Bernard Lewis'in The Middle East kitabini tavsiye edebilirim.(Bernard Lewis'in kitabinin çevirisini kim yaptiysa katletmis,Ingilizcesi'nden okumaniz daha yararli olur.)

Yorum

Kod Adi: ATILLA

Derin Dunya Devleti Ilimunate
                        Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
                        Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
                        Mustafa Korkmaz

Yorum

Merhaba Arkadaslar,

Alttaki linklerde 200'e yakin kitap var. Tabii düzensiz ve karisik.Her konuda kitap bulabilirsiniz. Yükledikten sonra zip dosyasini açarken alttaki sifreyi kullanin.

Sifre: Mailciler@yahoogroups.com

http://rapidshare.de/files/8280513/001.rar.html
                          http://rapidshare.de/files/8279519/002.rar.html
                          http://rapidshare.de/files/8280179/003.rar.html
                          http://rapidshare.de/files/8278805/004.rar.html
                          http://rapidshare.de/files/8279601/005.rar.html
                          http://rapidshare.de/files/8279776/006.rar.html
                          Chafaque

Yorum

gazeteci cüneyt ülseverden HACI...milli savunma bakani ve metresinin öldürülmesinin ardindaki gerçekler..kayserili tüccar haci hayrullah gesili'nin olayla alakasi.

benim gibi kitaplarla alakasi olmayan birisi bu 400 sayfalik kitabi dun gece bir baslayinca bitirdi..

Yorum

İlk olarak Akin_61 tarafından gönderildi
                              Su an BAY PIPO yu okuyorum..bitmek üzere tavsiye ederim...

+ Reis (gladionun Türk tetikçisi) tamamlayici olmasi açisindan(bkz. soner yalçin-dogan yurdakul) bualbilirseniz okuyun.

tas meclisi / jean cristoph grangé (çok sürükleyici bir kitap siddetle tavsiye olunur)

Her daim TRABZONSPOR!
                              Türkiye Kyoto'yu imzaladı :)
                              "7"

Yorum

City Of Light okuyorum suan LAURA BELFER in kitabi..tavsiye ederim amerikan edebiyatiyla ilgilenen arkadaslara

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim