Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Gümüs Kursun / Bethany McLean & Peter Elkind Amerikan is hayatinda bir sirketin (Enron) son derece hizli yükselisini ve yükselisin dikkat çekmesi sonucu yapilan hatalarla birlikte kurulan kumpaslarla iflas edisi. Bir sirketin en üst seviyeye geldikten sonraki egoistlikleri,zaafiyetleri ve bariz yönetici hatalari. dikkat çeken nokta hersey yasal ve kumpas sebekesini olusturan sirketler dünyaca ünlü amerikan sirketleri. Yönetici olan ileride is kuracak olan arkadaslara siddetle tavsiye ederim.

"Sahte Kahraman-lar" Necip Fazil Kisakürek
    Tarihden dip notlar düserek sahte kahramanlarin kim ve hangi olaylarin içinde yer aldiklarini, aksiyon adaminin nasil olmasi gerektigini çarpici ve keskin bir dille anlatiyor.

"Hata Neredeydi ? " Bernard Lewis
    11 Eylül saldirilarinin ardindan akli basina gelmis bir camianin mensubunun yazdigi bizim için süpriz olamyan tanimlamalar sorular.

"Kurt Dölü" ben okuduktan sonraki adiyla "Beyaz Dis" Jack London
    Beyaz dis adli Kurt'un bebeklikten baslayarak dogayi ve insanlari kesfetmeye çalismasi, hayatin acimazsizligi, insanlarin sevgisizligi.. insanlarda oldugu gibi hayvanlar aleminde de çevrenin (liplip) nasil etkili oldugunu anlatiyor. Sürekliyici Jack London'in agir dili bile bu romaninin akiciligini engelleyememis.
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Yorum

su an homer(ya da homeros)den ILYADA yi okuyorum ardinda ODIYSSEIA yi okucam bu arada SU ÇILGIN TÜRKLER i aldim ama önce elimdekileri bitirmeyi düsünyorum sira ona da gelcek ins. ayrica ilyada truva savasi oncesini neden basladigini ve savasi anlatiyor cok kalin ama güzel

...anti-klişe timi...

Yorum

İlk olarak X-factor tarafından gönderildi

su an homer(ya da homeros)den ILYADA yi okuyorum ardinda ODIYSSEIA yi okucam bu arada SU ÇILGIN TÜRKLER i aldim ama önce elimdekileri bitirmeyi düsünyorum sira ona da gelcek ins. ayrica ilyada truva savasi oncesini neden basladigini ve savasi anlatiyor cok kalin ama güzel

Sana Homeros'un dogdugu topraklardan selam olsun, o zaman. Bahsettigin iki kitapta bende var. Ama henüz baslayamadim. En kisa sürede baslamak istiyorum.

Yorum

İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

Sana Homeros'un dogdugu topraklardan selam olsun, o zaman. Bahsettigin iki kitapta bende var. Ama henüz baslayamadim. En kisa sürede baslamak istiyorum.

Ben Ilyada'yi ilkokul 3'teyken okumustum ama bayagi bir zor olmustu,bitirene kadar hacamat olmustum...Sonradan ögrendim ki,bu kitap o zaman bana göre degilmis,nerden bileyim baktim kapaginda savasçilar,atlar,kiliçlar,iyi bir savas romanidir diye düsünmüstüm.Ama sonradan tekrar da okumadim nedense,en iyisi tekrar okumak...
          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

dünya klasikleri okuyorum bu aralar, çok geç baslamisim klasikleri okumaya, bosuna klasik olmamislar, gerçekten mükemmel kitaplar, savas ve baris 1 bitti 2'nin de yarisi bitti, kitap adi üstünde rus burjuvasinin savas ve baris halinde duygu ve davranis degisikliklerinden bahsediyor, mükemmel bir kitap...
            bir lafa bakarım laf mı diye,
            bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

su an 3 bölümdeyim ama güzel gidio su anki bölüme kadar tavisye ederimEdited by: admin
              ...anti-klişe timi...

Yorum

valla okuLda hoca okuttu zorla fatih harbiye[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]ama hiç bise anlamadim[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

YA SEV YA SEVR : Hulki cevzioglu ( Bir gafletin büyümesi , Tarih uykulardan hep son anda uyanan Türkiye )
                  İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

Hala Yazip Çizecek Birkaç Satirim Kaldi - Tamer Sahin

Tamer Sahin Baris Manço'nun 20 yillik arkadasi ve menajeridir. Onun kalemi ile Baris Manço'nun bilinmeyen yönleri anlatilmis kitapta. Hos bir kitap.
                    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                    Malik bin Dinar

Yorum

su an elime aldigim kitap sanirim 6 ciltlik KUTSAL ISYAN kitabi bir aldim elime daha birakamiyom herkese tavsiye ederim....
                      zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!

"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"

Yorum

İlk olarak O_F_L_U_61 tarafından gönderildi
                        valla okuLda hoca okuttu zorla fatih harbiye[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]ama hiç bise anlamadim[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Fatih-Harbiye Peyami Safa'nin en önemli eserlerinden biridir.Osmanli Devleti'nin Tanzimatla baslayan Bati hayranligi ile gelenekleri ve kökleriyle bagli oldugu Dogu arasinda sikisip kalmasini güzel bir dille anlatir.Anlamamis olmaniz ilginç.Günümüzden de çok önemli izler tasiyor çünkü.Edited by: sheva

Yorum

can peyami safanin bide "yalniziz" romani var onu unutmussun.
                          "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

"Su Çilgin Türkler"'i yazin okumustum.Ankara'ya döner dönmez"Unutulanlar Disinda Yeni Bir Sey Yok" adli kitabi almistim ama baslamak bir türlü nasip olmadi.
                            Koyverdun gittun bizi...
                            Ekmeğin ova,yüreğin dalga,gurbetin farz olduğu yerin evlatlarıyız.
                            Republic of Of
                            [COLOR="DarkRed"]

Yorum

Dostoyevski'nin "Suç ve Ceza" adli kitabini okudum. Harika ve çok sürükleyici. Daha önceden okumaliymisim.

Kisa bir özet;

Yoksul düsmüs bir ögrenci olan Raskolnikov, toplumun yararina olacaksa kurallarin, kanunlarin çignenebilecegi düsüncesinden hareketle bir cinayet islemekte; yasamasi için hiçbir neden görmedigi bir tefeci kadini öldürmektedir. Bu cinayet çerçevesi içinde "Suç" ve "Ceza" kavramlari derinlemesine tartisilmaya baslanir. Raskolnikov ve yasamlari en az Raskolnikov'unki kadar ikilemler, iç çatismalar üzerine kurulmus diger karakterler araciligiyla toplumsal, ahlaki, dini degerler de derinlemesine irdelenir...Edited by: Kaya
                              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                              Malik bin Dinar

Yorum

"Suc ve Ceza" yi bende yillar once okumustum,herkese de tavsiye ederim.

En son okudugum kitap Jean-Christophe Grange'in "Siyah Kan" adli kitabidir.Gerilim-macera turu kitaplari sevenler icin,kesinlikle okunmasi gereken bir kitap.Daha once de ayni yazarin Kizil Nehirler,Leyleklerin Ucusu adli eserlerini okumustum.Ama bence "Siyah Kan" yazarin tum eserleri icinde en iyisi.

Yillar once "Kuzularin Sessizligi"ni okumustum.Muthis etkilenmistim,bu kitap da ona yakin bir tur.Eminim "Siyah Kan"in da bir sure sonra Kuzularin Sessizligi gibi filmi yapilacaktir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim