Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kitap mı okumak istiyorsunuz .

Selman Kayabaşı - Muhafız - Timaş Yayınları !!!

Bu güne kadar yüzlerce kitap okuyan biri olarak şiddetle tavsiyemdir.Bir önceki kitabı "Teşkilat" kadar başarılı.

Hem masonluğun vs. nin propogandasını yapan kitaplardan kat ve kat iyidir.Kendi ülkenizin özetidir.
    Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
    Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
    Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
    Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• Hedef 1hafta da 6 kitap okumak

Ilkini bugun bitirdim Cannan adli Kitap di harikaydi gözyaslarim tutamadim okurken gercek hayattan alinmis hikaye Herkese tavsiye ederim

siradeki diger 5 kitapta söyle Ucurumdan Dönüs, Bosluk, Sibel, Sark Kizi, Gönül yarasi
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu Fantastik hikayeye kaptırmışım kendimi bile.

İlk cilt olan Dünyanın Gözü bölümünü kısa bir sürede içtim adeta.
        -Ki 800 sayfadır ilk cilt.

Hemen ikincisinin siparişini verdim. O da elimde.
        Hatta okuyorum yine doya doya - Ki bu da 750 sayfa-

Yüzüklerin Efendisi'nden sonra asla bir fantastik roman okuyamam diyordum.

Semih sağolsun!
        Büyük Av ve Valere Borusu ile birlikte, Yüzüklerin Efendisi'nden iyice uzaklaşıyor hikaye. Yollar, yolculuklar, Ogierler...

Arthur Şahinkanadı, kendi kuyruğunu ısıran yılan , şu bu...
        Dünya ırklarının neredeyse tümünün mitolojilerinden türetilmiş bu çorba, sadece "içilebilir" zaten.

-Beğeniyor olman da sırtımdaki yükü hafifletmedi değil bu arada.

"Zaman Çarkı döner ve çağlar gelip gider. Olmuş olan, olacak olan ve olmakta olan her an gölgenin altında ezilebilir. Bırakın ejder bir kez daha zamanın rüzgarına binsin..."
        "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
        Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• Kayıp Sembol - Dan Brown

Biraz fazla beklenti ile okudum sanırım ondan hayal kırıklığına uğradım . 1-2 olay dışında kolay takip edilip tahmin edilebilen , fazla karışık terimler ile okuyucu ( şahsen beni ) bunaltan ve sonunu iyi getirememesiyle beğenmediğim bir kitap oldu
          " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• Gustave Flubert- Madam Bovary...

Balzac'ın Vadideki Zambak'ında ailesi daha doğrusu çocukları için kendini feda eden bir kadının hikayes anlatılıyordu. Bu romanda ise sadece kendi zevkleri ve düşünceleri için davranan çocuğunu bile umursamayan bir kadının hikayesi anlatılıyor...

Kendine tapacak kadar seven kocası güzel bir kızı olmasına rağmen Madam Bovary pek mutlu değildir. Eğlence hayatının güzellikleri altında bastırlmış mutluklarını arar...

En sonunda bulduğunu zanneder. Yine kaybeder kazanır derken kendisini yavaş yavaş maddi ve manevi buhranların altına sokar. Bu onun acı sonunun başlangıcıdır aynı zamanda...

Şiirsel anlatımın kişisel zevklere ulaşmada bir araç olarak kullanıdığı bir yaşam. İhtilalden sonraki Fransadaki yaşam....

Güzel bir anlatım acı bir son....

Zamanında yasaklanmış ahlaki değerlere aykırı bir kitap diye.....Şimdi ise dünya klasiği....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Serdar Özkan-Kayıp Gül

Kayıp ikizinin ardından giden ikizini arayan fakat ikizini ararken kendisinin keşfedilmemiş özelliklerini bulan bir kızın hayatını anlatıyor. Dün aldım bugün bitirdim. Akıcı bir dili var bence eline alan bitene kadar düşüremeyecek... Aynı zamanda bu roman Doğu-Batı arasında köprü kurabilecek nitelikte bir kitap....

Yorum

• Adam Fawer- Olasılıksız
                ABD li yazar ın kitabı çok güzeldi.Şu anda Türkiye de 44. baskısını yaptı.Başka birşey dememe gerek yok sanırım
                En son bmnserdar_61 tarafından düzenlendi; 22.01.2010, 13:32.

Yorum

• Koloni yi sonunda bitirdim. Fena bir kitap değil okunabilir. Ama süper bir kitap arayanları fazla tatmin etmez bence.

Ardından 2. kitabım Açlık Oyunlarını bir günde bitirdim. Beni o kadar kendine bağlayan bir kitaptı. Giriş bölümü sıkcıydı ama gelişme harikaydı.

Kitabı size yazarlar anlatsın..

“Elimden bir türlü bırakamadım… Bağımlısı oldum.”
                  —Stephen King

“Bu kitaba o kadar bağımlı kaldım ki, yemeğe çıktığımda bile kitabı yanımda taşıdım ve masanın altında okumaya devam ettim. Açlık Oyunları kesinlikle büyüleyici.”

Stephen Meyer

KAZANMAK ÜN VE TALİH, KAYBETMEK İSE KESİN ÖLÜM ANLAMINA GELİR.
                  BU OYUNUN GALİBİNİN KARNI DOYACAK KAYBEDEN İSE ÖLÜMLE TANIŞACAK…
                  AÇLIK OYUNLARI BAŞLASIN . . .

Hemen ikinci kitabı gittim aldım..Bu da iyidir diye tahmin ediyorum..

Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• bir şehire vaad edilen adlı bu kıtabı okumanızı tavsiye edıyorum ıcınde aklınızın alamayacagı seyler var ısın garibi kitap bu sitede bedava yayınlanıyor ama kıtap olarak almak istiyenler dianar lardan alabılıyorlar
                    En son demir tarafından düzenlendi; 22.01.2010, 14:33.
                    Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• yıllar önce okuduğum kitap serisinin son eklentilerini öğrenince yeniden okumaya başladığım metal fırtına kitabından aşırı etkilendim . şuan 1. kitabını okuyorum ve halizarda 3, alınmayı bekleyen 5 kitabı daha var

Zuğaşi Berepe
                      Çoban Express

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yeni kitabım.

Başladım bugün.
                        Bugün bitirdim.

Dan Brown yazmış yine. Sürükleyici bir kitaptı. Ama gereksiz yere çok ayrıntıya girmiş. Açıkcası sıkıldığım yerler oldu. Kitabın sonuda çok etkileyici değildi. Heyecan olarak sonlara doğru biraz duruldu kitap.
                        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Okuduğum son kitap . Ama her gün yeniden okuyorum . Böylesine mükemmel kitap hazırlayan BMN'e sonsuz Teşekkürler .

Yorum

• Bu kitapta İlk kitap olan Açlık Oyunları kadar zevk almadm ama okunmaya değer yinede..
                            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Chuck Palahniuk - Dövüş Kulübü

Kitabı kendi sözleriyle anlatmak daha doyurucu olur

" Pahalı butik sabunlar , maaş çekleri , güzel ev , zarif mobilyalar . Yalnızlık ve yabancılaşma . Tüketimin susmayan arsız çağrısı . Yalanlar ve yalanlar . Nefret ve öfke .

Tüketim kültürüne , hırs ve üstünlük duygusuna , güzellik idealine ve iş dünyasına zehir zemberek bir eleştiri . "

" ... Şimdi kalk git ve küçük hayatını yaşa , ama unutma ki gözüm üzerinde , Raymon Hassel . Ancak peynir alıp televizyon seyretmeye yetecek kadar para kazandıran ...tan bir işte çalıştığını görmektense seni öldürürüm daha iyi . "

Okuduklarım arasında Direksiyon adam'la beraber en değişik tarza sahip kitaptı bence , en az filmi kadar çarpıcıydı kitabıda
                              " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• "Ejderha Dövmeli Kız" ı okuyan var mı arkadaşlar? Dün başladım ama ilk 100 sayfa pek sürükleyici gelmedi bana, hep böyle mi gidecek acaba?..
                                Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim