Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

borçlar hukuku [img]smileys/smiley5.gif[/img]sinavlardan kitap okumaya zaman mi var [img]smileys/smiley36.gif[/img]
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

metal firtina-kayip naas..bu son kitabi serinin..
      Erkek adam haritada ismi olmayan takim tutmaz:)

Yorum

Patrick Suskind - Koku : Kendi kokusu olmayan, bunu çok sonra farkeden ama bir kedi gibi koku alabilen bir adamin hikayesi.

Akif Pirinççi - Felidae 1-2-3 : Kedi dedektif Francis in kahramanliklari. Ben bu kitaplardan sonra kedileri çok seviyorum. Çok eglenceli. Yazar, Francis'e stand-up show yaptiriyor neredeyse.

Kostas Mourselas - Kizila Boyali Saçlar : Hayat anlayisini degistirmemek, herseye, herkese ragmen. Bu kitap bazilari tarafindan igrenç bulunur, bazilari da çok sever.Carpe diem ciler sever ama.

Felidae nin 4. sünü okuyorum simdi. Düello [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

uçurum insanlari by jack london....

Yorum

En son Doc.Dr.Sefa Saygili'nin "Dünyayi Aldatanlar" kitabini okudum.Simdi ise "Cilgin Türkler"i okumayi düsünüyorum. Arkadaslar Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Nutuk'unu da okumayi tavsiye ederim.
            TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

A.Turan Alkanin 'yol türküleri 'kitabini okudum. Yazarin türkçeyi kullanmadaki ustaligi ,insani derinlemesine düsünmeye iten kendine has çok hos,güzel bir üslubu var ve simdi yine ayni yazarin 'kalem isleri'kitabini okuyorum bence yazinedebiyatimizin bu ustasinin kitablarini okumayi hepinize sidddetle tavsiye ederim...

Yorum

Nihayet, "Anabasis'ten Atatürk'e Seyahatnamelerde Trabzon"u bitirdim. Trabzon'la ilgili ilk yazili kaynaktan, Atatürk'ün Trabzon ziyaretleri esnasindaki olaylara kadar anlatan bir kitap. Veysel Usta'nin derledigi bu kitap, Serander yayinlarindan yayinlandi.

Simdi Bedri Rahmi Eyüboglu'nun "Resme Baslarken" adli eserine basladim. Daha çok Resim sanatindaki düsünceyi anlatmakla birlite, yer yer teknik ve siire de degindigi oluyor, simdilik... Simdilik, daha 90.sayfadayim.

Yorum

Son okudugum kitab Rahmetli Necip Hablemitoglunu "Bergama Dosyasi" adli Kitapdi , gercekten bazi yerlerinde tüylerim diken diken oldu birde almanyada yasadigim icin Bergama dosyasi adli kitapi okumam sartti.

Yorum

türkiye gerçegi 1960-1980...kimin yazdigini unuttum çünkü kitap benim degil...

donemin sag-sol olaylari ve nedenlerini anlatior..

gerçi kitap bitti..
                    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Tümünün sifreleri : mailciler@yahoogroups.com

nette bir süre kaldiktan sonra silineceklerdir. lütfen 3-4 içinde indirelim.

.doc formatinda e-kitaplar

html formatinda e-kitaplar

.chm formatinda e-kitaplar ( tüm bilgisayarlarda çalisabilir )

.lit formatinda e-kitaplar

gerekli program için link

.pdf ( adobe acrobat reader ) formatinda e-kitaplar
                      1. http://rapidshare.de/files/8360741/e-kitap_-_mailciler_yahoogroups.com_-__PDF_-_136__adet_-_1.exe.html
                      2. http://rapidshare.de/files/8361005/e-kitap_-_mailciler_yahoogroups.com_-__PDF_-_136__adet_-_2.exe.html

3. <>
                        http://rapidshare.de/files/8360420/e-kitap_-_mailciler_yahoogroups.com_-__PDF_-_136__adet_-_3.exe.html

4. http://rapidshare.de/files/8360277/e-kitap_-_mailciler_yahoogroups.com_-__PDF_-_136__adet_-_4.exe.html
                      5. http://rapidshare.de/files/8358894/e-kitap_-_mailciler_yahoogroups.com_-__PDF_-_136__adet_-_5.exe.html

.txt formatinda kitaplar

Chafaque

Yorum

besir ayvazoglunun "alti çizili satirlar"ini okuyorum su anda
                        Fikirler Kurşun Geçirmez........

Yorum

İlk olarak Yattara61 tarafından gönderildi
                          metal firtina-kayip naas..bu son kitabi serinin..
                          Serinin son kitabi deil bu. Metal firtina 1 den sonra devam niteliginde yazilmis 2 kitaptan biri....
                          METAL FIRTINA

Metal Firtina 2 (KURTULUS)&n bsp; Metal Firtina 2 (Kayip Naas)

3.DÜNYA SAVASI
                          Edited by: arsinlionur
                          FxY

Yorum

Bülent Ruscuklu- KORE SAVASI ni okumaya çaliiyorum. Her sey güzelde yer adlarini okuyana kadar canim çikiyo[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Edited by: arsinlionur
                            FxY

Yorum

arkadaslar bilmiyorum aranizda edebiyatci falan warmida benim bi sorum war ödevim daha dogrusu ya postmodern klasiklerden birinin tanitimini yapacamda richard bach marti postmodernmi ve klasikmi yarin son nolur yardim (

Yorum

ÇILGIN TÜRKLER
                                HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim