Kürşat Başar'ın Başucumda Müzik. Bir kadın nasıl sever, nelere katlanır.. güzel bir anlatım. Dili de çok düzgün. Eğer okuduğunuz kitapta bazı yerlerin altını çizmek gibi bir huyunuz varsa, bu kitapta altını çizilecek çok yer var.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Bu tür kitaplar son derece ilgimi çekiyor. En kısa zamanda almayı düşünüyorum.Gümüs Kursun / Bethany McLean & Peter Elkind Amerikan is hayatinda bir sirketin (Enron) son derece hizli yükselisini ve yükselisin dikkat çekmesi sonucu yapilan hatalarla birlikte kurulan kumpaslarla iflas edisi. Bir sirketin en üst seviyeye geldikten sonraki egoistlikleri,zaafiyetleri ve bariz yönetici hatalari. dikkat çeken nokta hersey yasal ve kumpas sebekesini olusturan sirketler dünyaca ünlü amerikan sirketleri. Yönetici olan ileride is kuracak olan arkadaslara siddetle tavsiye ederim.
Metin abi tavsiyen için teşekkürler.avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
Yorum
-
başlığın ismi en son okuduğumuz kitaplar hakkında yorumlar arkadaşım...İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesavaş ve barış a başlamıştım ama ara verdim biteceğede benzemiyor
bu arada en son albert camus'dan veba'yı okudum, yazarı bilenler bilirler, olaylara pesimist bir yaklaşım tarzı vardır, tam galati mağlubiyetine denk gelen kötü olaylar zinciri içinde iyice bunalıma girdim, kitaba 10 üzerinden 8 veriyorum...En son corleone tarafından düzenlendi; 07.08.2007, 18:41.bir lafa bakarım laf mı diye,
bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...
Yorum
-
James Frey_ Bir Milyon Küçük Parça
Okuduğum güzel kitaplardan en nadidesi
yazarın anlatımı süper günlük konuşma diliyle anlatmış resmen
Uyuşturucu ve içki bağımlısı kendi hayatını anlatmış ama nasıl bir dille ...Beni eleştirme beynini geliştir sadece!
Onlar 3 büyükler biz TEK büyüğüz !!!
Yorum
-
başımıza çuval geçirenler-Mahir Kaynak
Kitabın başında bazı konuşmalar ve ilerleyen sayfalarda bazı olaylar geçiyor Türkiye-Amerika arasında. Tabi kitabın yazarı eski mitçi.Bazı şeyleri açıklaması yasak olduğundan kitabın başına konuşmalar ve olaylar hayal ürünüdür diye yazmış.Ama tamamen öyle olmadığını tahmin edersiniz
.Çokta yeni bir kitap değil ama okumayanlara tavsiye ederim. Çok sürükleyici gerçekten.
son bir not: Bu amerikanların ne sinsi olduğunu işlerine geldiğinde Türkiyenin sözde en iyi dostu nasıl olmayı becerdiklerini anlayacaksınız kitapta. Şimdilerde pkk'yı kullanarak da buna başladılar.Ortak operasyonlar falan.(Bunlar kitapla alakalı olduğu için yazdım)En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 12.08.2007, 00:59.
Yorum
-
En son Hulki Cevizoğlu 'nun İşgal ve Direniş adlı kitabını okudum 1919 dönemi ile şu andaki dönemde yabncı ülkelerin türkiye üzerindeki planları ve uygulamaları arasındaki inanılmaz benzerlikleri belgeleri ile çok güzel anlatmış. Tavsiye ederim....
Yorum
-
Mutlaka okunması gereken bir roman arkidişler...
en son okuduğum we halada okumaya dewam ettiğim seri kütübü sitte.hakkında yorum yapılcak bişi dil en iisi ben size güzel bi roman tawsiye edim.ahmet günbay yıldız Afedersin Hayat. hatta içinden bi kuple de yazabilirim.
Kendimle başladığım yolda seninle devam etmek istiyorum...
-inancı yüreklerimize koyan Allah aşkıda yarattı.. Gönüllere kendi sevgisini dolduran Yaratıcı
haddi aşmamak şartıyla; yani günaha girmemek kaydıyla sevgiyide koydu.. Her insanda olduğu gibi benimde bir gönlüm var ve seni görür görmez işte oraya bir cemre düştü...TRABZONLUYSAN konuş örnek alsınlar..
fenerliysen sus adam sansınlar...
Yorum
-
sadık yalsızuçanlar .... televizyon ve kutsal .... yazılarını haftada bir zaman gazetesinden takip ettiğim yazarın gerçekten farklı ve içi dolu ve dahi çözüm sunan bir televizyon eleştirisi.... özellikle televizyonculukla ilgilenen arkadaşlara tavsiye ederim
not: internetten makalelerini de bulup okuyabilirsiniz takip edilmesi gereken biri.Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
üstün dökmen'den hayata dair küçük şeyler2....BMN | ANTALYA
Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!
Yorum
-
ramazan geliyor .. benim gibi her ramazan siyer okumaları yapan arkadaşlara öncelikle martin lings in hazreti muhammed in hayatını tavsiye ederim..necip fazıldan çöle inen nur yada fethullah gülneden sonsuz nur da değerlendirilebilir ...daha çok vakti olanlar için muhammed hamidullah ın iki ciltlik islam peygamberi önerilir ... hayırlı ramazanlar efendim şimdiden ..bektaşinin dediği gibi biz sigara ve çay tiryakileri için "ne çabuk geçti mübarek 11 aylar"
)
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum