Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Raymond Chandler - Yüksek Pencere
    Dedektif Philip Marlowe' a bayılacaksınız.Kesinlikle okunmalı.
    İan Rankin -Et Pazarı
    Edinburgh'da gezmiş gibi oluyorsunuz okurken.Güzel bi kitaptı

İkiside tavsiyemdir.Özellikle polisiye severlere

Yorum

• İskender - Elif Şafak

Fırat kenarında bir köyden Londra’ya göç eden kürt bir ailenin dramı anlatılıyor. Kitabın genel anlamda konusu toplumda kadınların yaşadıkları sorunlar.

(Okumak isteyenleri etkilememek için bu kitap ile ilgili görüşümü yazmıyorum.)
      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
      Kazım Koyuncu

Yorum

• Olasılıksız'a başlayacağım.
        7

Yorum

• Tolstoy'un Diriliş adlı kitabını okudum en son...

Oldukça ağır tasvirlerle doluydu, basit şeyleri uzun uzun anlatıp durdu.

Ama kitabın son sayfasının son 4-5 cümlesinde nihai noktayı koydu...

Nasıl DİRİLİŞ gerçekleştirilebileceğini merak edenler kitabı okusunlar..(ya da sadece son sayfasını okusalar da olur..)
          Derin Trabzonspor
          HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• Askin gözyaslarini bir bucuk ayda bitiremeyen ben iddianameyi bir günde bitirdi
            [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Askin gözyaslarini bir bucuk ayda bitiremeyen ben iddianameyi bir günde bitirdi
              ben de şu anda iddianameyi okuyorum...

Yorum

• İddianamaeyi burada yazmayın yahu....

yok çok akıcıydı filan
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• fetihten sonra yıkılışa kadar,istanbul,saray ve yönetim anlamında ilginç bilgiler veren güzel bir kitap.

şu an çok zaman bulup okuyamasam da bitirdikten sonra geniş bir vakitte tekrar not tutarak okumayı düşünüyorum.

saray harcamaları ve ihtişamın ulaştığı noktalar dikkat çekici.
                  10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Şu an İllimunate isimli kitabı okuyorum....

Çok ilginç ve enteresan şeyler var...

Bir kısımını çok büyük bir kısmımız eminim hiç duymamıştır....

Yorum

• şu an elimdekini bitirip devam edeceğim kitaplardan birkaçı.
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu an İllimunate isimli kitabı okuyorum....

Çok ilginç ve enteresan şeyler var...

Bir kısımını çok büyük bir kısmımız eminim hiç duymamıştır....
                        illimunate konusu benim de merak ettiğim ve ilgi duyduğum bir konu.

özellikle ölümsüzlüğü buldukları(ya da yaşlanmayı durdurabildikleri) ve insan beyni üzerindeki çalışmalarını merak ediyorum.

bilgisayara format atar gibi insan beynine format atabildikleri iddiaları var,okudukça bilgileri paylaşırsanız sevinirim.
                        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          illimunate konusu benim de merak ettiğim ve ilgi duyduğum bir konu.

özellikle ölümsüzlüğü buldukları(ya da yaşlanmayı durdurabildikleri) ve insan beyni üzerindeki çalışmalarını merak ediyorum.

bilgisayara format atar gibi insan beynine format atabildikleri iddiaları var,okudukça bilgileri paylaşırsanız sevinirim.
                          Benim okuduğum o yönüyle değil daha çok siyaset ve dünya üzerindeki egemenliklerini anlatıyor.....

Ama dediklerinizede değiniyor......

Gzili bir bilimle uğraştıkları seçkin kişilerden olunca dediğiniz şeyleride yapabildiklerine kimsenin bilmediklerini bilebildiklerine inanıyorlar....

neyse bitireyimde uzunca yazarım....

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Benim okuduğum o yönüyle değil daha çok siyaset ve dünya üzerindeki egemenliklerini anlatıyor.....

Ama dediklerinizede değiniyor......

Gzili bir bilimle uğraştıkları seçkin kişilerden olunca dediğiniz şeyleride yapabildiklerine kimsenin bilmediklerini bilebildiklerine inanıyorlar....

neyse bitireyimde uzunca yazarım....

Konu benide ilgilendiriyor
                            Youtubedaki iluminati bilgileri ile ayni ama galiba kitabdakiler
                            Mesela o aslan amblemi veya cinseligin micky mouse figürlerinde olmasi vs?
                            [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Metrobüste,tramvayda çoğu kişinin elinde bu kitap var .

Yorum

• İlk olarak evrents tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Metrobüste,tramvayda çoğu kişinin elinde bu kitap var .
                                Balonu iyi şişirmişler demekki.
                                Özkan SÜMER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim