İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonsporlu Ünlüler
Daraltma
X
-
birakinda noktayi ceza kendisi koysun http://www.youtube.com/watch?v=X_ogGDaodUUMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
O zamanlar kankası Fuat'tı..İlk olarak king-ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekankasida killa hakan. alin size ünlü xD
Yorum
-
Biliyordum biliyordum.. Benimle aynı takımı paylaştığını biliyordum..İlk olarak SpiKeTowN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBritney Spears da Trabzonsporlu
Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
Ceza Beşiktaşlı..İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi kere Ceza Trabzonsporlu dedim konu 3 sayfadır devam ediyo yok ya.

Yorum
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtis var ya ne arar bazarda o da Trabzonsporluymuş internette geziniyor.Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
arkadaşlar doğuşa hangi takımı tutuyorsun diye bir soru yöneltildi......cvbı ise;2-3 tane takımı tutuyomuş aslında bursada yaşadığı için bursaspor,karadenizli old için TRABZONSPOR,küçükken amcası aşılamış fenerbahçeyi kolay kolay atılmıyo damardan bu sevgi dedi.......böyle yani....
Yorum
-
ben bu başlığın mantığını anlayamadım aslında. yani şu veya bu sonuçta ünlü demek bence ün için bir şeyleri kullanabilen demek. hadi bakalım messi diyorum ben de
Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor
Yorum
-
Geçen bende Magazin programında izlemiştim. Sordular Bursaspor dedi. Büyüklerden diye sorulunca FB dedi.İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar doğuşa hangi takımı tutuyorsun diye bir soru yöneltildi......cvbı ise;2-3 tane takımı tutuyomuş aslında bursada yaşadığı için bursaspor,karadenizli old için TRABZONSPOR,küçükken amcası aşılamış fenerbahçeyi kolay kolay atılmıyo damardan bu sevgi dedi.......böyle yani....Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
doğrudur bnd tv de izliyodum bi programda az önce işte sordu spiker hangi takımlısın diye oda öyle bir cvp verdi.....İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen bende Magazin programında izlemiştim. Sordular Bursaspor dedi. Büyüklerden diye sorulunca FB dedi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum