Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonsporlu Ünlüler

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben Trabzonsporluyum yetmezmi
    çççççççççççççççççççççççç
    .....................................

Yorum

• birakinda noktayi ceza kendisi koysun http://www.youtube.com/watch?v=X_ogGDaodUU
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• kankasida killa hakan. alin size ünlü xD
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak king-ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kankasida killa hakan. alin size ünlü xD
          O zamanlar kankası Fuat'tı..

Yorum

• İlk olarak SpiKeTowN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Britney Spears da Trabzonsporlu
            Biliyordum biliyordum.. Benimle aynı takımı paylaştığını biliyordum..
            Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Bi kere Ceza Trabzonsporlu dedim konu 3 sayfadır devam ediyo yok ya.
              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bi kere Ceza Trabzonsporlu dedim konu 3 sayfadır devam ediyo yok ya.
                Ceza Beşiktaşlı..

Yorum

• ceza ünlü değilmiş
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Artis var ya ne arar bazarda o da Trabzonsporluymuş internette geziniyor.
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Artis var ya ne arar bazarda o da Trabzonsporluymuş internette geziniyor.
                      Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.
                      Eski kullanıcı adı: olikos61
                      Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                      Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• arkadaşlar doğuşa hangi takımı tutuyorsun diye bir soru yöneltildi......cvbı ise;2-3 tane takımı tutuyomuş aslında bursada yaşadığı için bursaspor,karadenizli old için TRABZONSPOR,küçükken amcası aşılamış fenerbahçeyi kolay kolay atılmıyo damardan bu sevgi dedi.......böyle yani....

Yorum

• ben bu başlığın mantığını anlayamadım aslında. yani şu veya bu sonuçta ünlü demek bence ün için bir şeyleri kullanabilen demek. hadi bakalım messi diyorum ben de
                          Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaşlar doğuşa hangi takımı tutuyorsun diye bir soru yöneltildi......cvbı ise;2-3 tane takımı tutuyomuş aslında bursada yaşadığı için bursaspor,karadenizli old için TRABZONSPOR,küçükken amcası aşılamış fenerbahçeyi kolay kolay atılmıyo damardan bu sevgi dedi.......böyle yani....
                            Geçen bende Magazin programında izlemiştim. Sordular Bursaspor dedi. Büyüklerden diye sorulunca FB dedi.
                            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Geçen bende Magazin programında izlemiştim. Sordular Bursaspor dedi. Büyüklerden diye sorulunca FB dedi.
                              doğrudur bnd tv de izliyodum bi programda az önce işte sordu spiker hangi takımlısın diye oda öyle bir cvp verdi.....

Yorum

• Aktunç Spor Klübü Sporcusu Kerem Sadıkoğlu koyu Trabzonspor'ludur .

Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim