Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rock'n Roll Ruhu

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Murat İlkan'ın kayıtları çok kötü geldi bana. Pentagram kariyerinden sonra böyle bir albümünde hiç olmamış.

Türkiye'nin en iyi metal gruplarından biri olma yolunda ilerleyen bir grupda Furtherial'dir. Malum metal müziğin bizdeki kıymeti belli! o yüzden gül gibi albümlerine klip bile çekememişler.. fakat tavsiyem albümü mutlaka edinmeniz.

Furtherial - Sworn For Revenge

Furtherial - When Angels Kill

Yorum

• Bu tarzdan pek anlamıyor olsamda Bon Jovi ve Scorpions'un şarkılarına bayılıyorum.

Özellikle bunlara;

#7 Óscar René Cardozo Marin
      #28 Abdul Majeed Waris
      #8 Mehmet Ekici
      #11 Kévin Constant

Yorum

• Zeytinli Rockfest'te bulunan var mı?
        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Megadeth Drover ve Broderick'in ayrılmasından sonra davula eski Lamb of God davulcusu Chirs Adler'i kadroya kattı bugün.

Solo gitar için Kiko Loureiro dedikoduları var.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Güzel haber. Bu arada izlemediyseniz whiplash filmini tavsiye ederim. Davulcular kesinlikle izlemeli, Chris Adler dahil :P
            Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Güzel haber. Bu arada izlemediyseniz whiplash filmini tavsiye ederim. Davulcular kesinlikle izlemeli, Chris Adler dahil :P
              Megadeth'in zirve döneminde kadroda Nick Menza'nın olması dinleyiciler için onun harika bir davulcu olduğu fikrini yaymıştır. Şimdi koca Menza'yı eleştirecek değilim fakat olağanüstü bir davulcu da değildi. Ellefson gibi usta bir basscıyla çalması büyük şanstı.

Megadeth davulcuları içinde en yeteneklisinin Gar Samuelson olduğu taraflı/tarafsız hemen herkes tarafından söylenir. Keşke o kayıtlar daha temiz olsa...

Menza sonrasında ise Vinnie Colaiuta (kısa süreli de olsa) grubun müziğine heyecan katmıştı (Bence). Farklı bir teknikle daha ritmik çalıyordu.

*

Whiplash'in konusu hakkında en ufak bilgim olmadan salona girdim. Sürpriz oldu ve ilk sahnede şaşırdım. İyi işti bence.

*

EK: Açılmışken belirteyim. İyi bir Megadeth dinleyicisi olduğumu düşünüyorum. (Bence) En iyi çalışmaları;

Efsane kadroyla - Youthanasia

2000 sonrası - The System Has Failed
              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 01.04.2015, 11:25.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• O zaman bu davul performansı Oğuz için gelsin
                Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Ben bu başlığı neden görmedim daha önce müdavini olurum buranın
                  EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Megadeth'in zirve döneminde kadroda Nick Menza'nın olması dinleyiciler için onun harika bir davulcu olduğu fikrini yaymıştır. Şimdi koca Menza'yı eleştirecek değilim fakat olağanüstü bir davulcu da değildi. Ellefson gibi usta bir basscıyla çalması büyük şanstı.

Megadeth davulcuları içinde en yeteneklisinin Gar Samuelson olduğu taraflı/tarafsız hemen herkes tarafından söylenir. Keşke o kayıtlar daha temiz olsa...

Menza sonrasında ise Vinnie Colaiuta (kısa süreli de olsa) grubun müziğine heyecan katmıştı (Bence). Farklı bir teknikle daha ritmik çalıyordu.

*

Whiplash'in konusu hakkında en ufak bilgim olmadan salona girdim. Sürpriz oldu ve ilk sahnede şaşırdım. İyi işti bence.

*

EK: Açılmışken belirteyim. İyi bir Megadeth dinleyicisi olduğumu düşünüyorum. (Bence) En iyi çalışmaları;

Efsane kadroyla - Youthanasia

2000 sonrası - The System Has Failed
                    Turkiyede takip ettiğin, beğendiğini davulcu ve bassçı var mı?

Yorum

• Sağol Tunç.

İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Turkiyede takip ettiğin, beğendiğini davulcu ve bassçı var mı?
                      Bass: Ahmet Güvenç (Kurtalan Ekspres) Kerem Tüzün (Kurban), Levent Yüksel, Burak Kulaksızoğlu (4x4), Cenk Turanlı (Malt)

Davul: Can Beşli (Crossfire) tek geçerim. Beşi doldurmam gerekirse; Alpay Şalt, Arbak Dal, Volkan Öktem, Cengiz Baysal.

Grup müziğine inandığım için solo çalışmalara pek yakın sayılmam. Yine de enstrümanist olarak takip etmeye çalıştığım sadece eski Pantera davulcusu Vinnie Paul vardı.

Sizin önerileriniz kimler?

Yorum

Sağol Tunç.

Bass: Ahmet Güvenç (Kurtalan Ekspres) Kerem Tüzün (Kurban), Levent Yüksel, Burak Kulaksızoğlu (4x4), Cenk Turanlı (Malt)

Davul: Can Beşli (Crossfire) tek geçerim. Beşi doldurmam gerekirse; Alpay Şalt, Arbak Dal, Volkan Öktem, Cengiz Baysal.

Grup müziğine inandığım için solo çalışmalara pek yakın sayılmam. Yine de enstrümanist olarak takip etmeye çalıştığım sadece eski Pantera davulcusu Vinnie Paul vardı.

Sizin önerileriniz kimler?
                        Bass: Gürol Ağırbaş ve Cudi Genç. İsmail Soyberk de olabilir.

Davul: sadece Nedim Ruacan. Hastasiyim o derece. Candaş Cingi Ruacan diye bi grup vardı ilk orda tanıdım. En son Sıla ile çalıyordu. Bir caz davulcusunun Sıla ile çalması ilginç.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bass: Gürol Ağırbaş ve Cudi Genç. İsmail Soyberk de olabilir.

Davul: sadece Nedim Ruacan. Hastasiyim o derece. Candaş Cingi Ruacan diye bi grup vardı ilk orda tanıdım. En son Sıla ile çalıyordu. Bir caz davulcusunun Sıla ile çalması ilginç.
                          Gürol Ağırbaş'ı en son ocak ayında Kadıköy Sahne'de (B. Ortaçgil konserinde) dinledim.

Başlığın içeriğiyle uymasa da Sıla - Yoruldum ne güzel şarkıdır.

Yorum

Gürol Ağırbaş'ı en son ocak ayında Kadıköy Sahne'de (B. Ortaçgil konserinde) dinledim.

Başlığın içeriğiyle uymasa da Sıla - Yoruldum ne güzel şarkıdır.

O zaman bu da benden gelsin davuldaki nedim ruacan

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              https://m.youtube.com/watch?v=vLr3tG7xI6Y

O zaman bu da benden gelsin davuldaki nedim ruacan
                              Aramızda kalsın, bütün CD'leri var bende.

Yorum

Aramızda kalsın, bütün CD'leri var bende.
                                Aynen

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X