Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rock'n Roll Ruhu

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vardır canım kesin seven birileri..
    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• arada dinlerim şu anda da dinliyorum eskilerden kupa kızı ve sinek valesi

Yorum

• Ben de dinlerim Teoman. Ama sevmem

Adam iyice magazin programlarına düştü. Asi(!?) rakçı Teoman yine 6 kızla bir taksiye bindi havalarında o program senin bu program benim geziyor adam.

Led Zeppelin'in Kashmir'i bir dinleyin. Bakalım Teoman'ın hangi şarkısına benziyor
        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
        - Eomer -

Yorum

• arkadaşlar travis.

deneyin pişman olmayacaksınız
          "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
          Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• Teomanı sevmem sevmediğim birinin yaptığı müzik de bana haz vermez açıkcası

ne yalan söyleyeyim Led Zeppelin - Teoman benzetmesini ilk defa duyuyorum
            Kashmır'ı dinledim ama teoman hiç dinlemediğim için bulmak zor olcak
            pele good , maradona better , george best

Yorum

• Semih,

Henüz kendilerini kanıtladıklarını düşünmüyorum. Dünyada söz ettirecek albümlere imza atacaklar. Sahne performansları ve Francis Healy'nin besteleri harikadır. Şimdiye kadar çıkadıkları single ve albümlerinde ileride neler yapabileceklerini gösterdiler. Grupta ayrılık olmazsa çok daha sağlam bir Travis göreceğimize inanıyorum.

Yılmaz,

Ortada bir benzetme yok. Teoman'ın her zaman yaptığı şey bunlar. Tekrar belirteyim.

" Hatta şöyle diyeyim bari foyasını dökeyim ortaya. Judas Priest, Led Zeppelin ve birçok sanatçının riflerini kırpıp kırpıp şarkı yapıyor. "
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Bu sayfa aşmış kendini...

Merakla izlemekteyim, keyifle okumaktayım.

Reca Ederim, lütfen devam ediniz.

Yorum

• Teoman değilde Türkiye'den Şebnem Ferah'ı çok severim. Herşeye rağmen Manga ve Mor ve Ötesi de güzeldir benim için...

Yorum

• Teoman bütün arakçılığına, kendini tekrar etmesine, düşmesine rağmen Türkiye'deki en iyi sahne duruşuna sahip. Hakkını da vermek lazım. Adamdan resmen karizma akıyor yahu. Yani öyle böyle değil. Şöyle bir baksın, 2 kelime etsin, tavlayamayacağı kız yok sanki

Herif acayip cool Allah kahretmesin

Şebnem Ferah'ın albüm çıkartması lazım artık. Çalışmalara da başlamış bildiğim kadarıyla. Merakla bekliyorum..
                    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                    - Eomer -

Yorum

• Her zaman Türkçe Rock gruplarının ve sanatçıların ilerlemesini istemişimdir ancak kısa bir süre ünlü olduktan sonra hepsi yok olup gidiyor nedeni nedir ? Mavisakal,Manga,Kurban,Cenotaph,Almora vs. bunun gibi çok grup var belki hayla dinleniyor yanlız şu an neredeler ne yapıyorlar albüm hazırlıkları varmı bunun kaynağı sahip çıkmayışımızda olabilir belkide yabancılara daha çok önem vermemiz demek istediğim güzelim gruplarımızı harcıyoruz değerlerine sahip çık yaşasın Türkçe Metal

İyiler siyah giyer bunu unutma
                      En son OYılmaz tarafından düzenlendi; 22.08.2008, 13:16.
                      Kazimişi gzas vorert

Yorum

• @OYılmaz61
                        Bence nedeni korsanla birlikte özellikle rock ve metalci tayfasının (; yani bizlerin) yurt dışını bilhassa Amerika'yı takip ediyor olması. Şimdi kıyaslama yapınca malesef geride kaldığımız görünüyor. Tabii bu benim fikrim herhangi bir yargı bildirmez. Yinede aralarında tutunanlar da var saygı duymamak elde değil...

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Her zaman Türkçe Rock gruplarının ve sanatçıların ilerlemesini istemişimdir ancak kısa bir süre ünlü olduktan sonra hepsi yok olup gidiyor nedeni nedir ? Mavisakal,Manga,Kurban,Cenotaph,Almora vs.

bu saydıkların arasında yok olmak değilde ara vermek gibi bişi var

Almora albüm çıkardı , bence gayet güzel olmuş ,
                          ogün şanlısoyun yorumladığı o parça albümüm en iyisi bence
                          kurban denizin askerliği dolayısıyla ara vermişler yeniden biraradalar ,
                          yok olup gitme olayı yok bence

@
                          bence şebo sanatçı duruşu-kişiliği ve kalitesiyle Tr'de tek dir
                          En son Yılmaz tarafından düzenlendi; 22.08.2008, 13:31.

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Her zaman Türkçe Rock gruplarının ve sanatçıların ilerlemesini istemişimdir ancak kısa bir süre ünlü olduktan sonra hepsi yok olup gidiyor nedeni nedir ? Mavisakal,Manga,Kurban,Cenotaph,Almora vs. bunun gibi çok grup var belki hayla dinleniyor yanlız şu an neredeler ne yapıyorlar albüm hazırlıkları varmı bunun kaynağı sahip çıkmayışımızda olabilir belkide yabancılara daha çok önem vermemiz demek istediğim güzelim gruplarımızı harcıyoruz değerlerine sahip çık yaşasın Türkçe Metal

Manga zaten yeni bir grup.. Daha tam olarak var olmadılar ki yok olsunlar..
                            Kurban'ın meselesi biraz daha girift. Yeniden bir araya gelmişler, bakalım ne iş çıkarırlar..
                            Almora ise yıllardır var ve hala var. Gayet güzel bir de albümleri var..
                            Eklemek gerekirse Pentagram'ın da hala varlığını söylemek lazım..
                            Zardanadam, Pilli Bebek, 110, İstasyon.... Bayağı var aslında...
                            Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• bu arada Cem Özkan'ı da es geçmeyelim derim

Yorum

• Varlıklarını sürdürüyor ona diyeceğim bir şey yok ülkemizde pek gündeme gelmeyişinden yakınıyorum Türkiyede yok olup gidiyor mesela Cenotaph ülkemiz dışında daha çok tanınıyor aynı şekilde Moribund Oblivion özellikle Moribundu seviyorum insanı kendinden geçiriyor kayboldum şarkısında kayboluyorsun slipknotla Moribundun arasındaki fark ne pekte Black Metal dinlediğim söylenemez ara sıra kafama esince
                                Kazimişi gzas vorert

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X