Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Rock'n Roll Ruhu
Daraltma
X
-
İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şahsım adina albüm hakkında söyleyeceğim şey bir önceki albüme göre beklentilerimin altinda kaldığıdır ...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak UNiVeRSeLoRD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKayitlar daha iyi olabilirdi.
Şahsım adina albüm hakkında söyleyeceğim şey bir önceki albüme göre beklentilerimin altinda kaldığıdır ...Kusur değil, çare bulun.
Henry Ford
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla albüm yapmaları bile bence büyük iş, biryerlerde görebilsem destek için alacağım. Tahminen elden falan veriyorlardır. Ben genelde razor isimli cover gruplarını dinlediğim için gruptan haberim var yoksa pek tarzım değil..
Razor'u bilirim iyidir
Hatta Gojira'nin bi şarkısına yaptıkları cover grubun solistinin hoşuna gitmiş kendilerine tebrik mail'i yollanmışti
- Alıntı
Yorum
-
Trabzonspor ile ilgili bir net sitesinde böyle güzel bir bölüm olması gerçekten mükemmel.Burada az bilinen rock/metal grupları ve şarkılarını,ilginç coverleri,hit parçaları,Bu müzik tarzıyla ilgili her türlü haber bilgi ve müzikal paylaşımlara yer yer katılacağım.Tüm rock/metal severlere selamlar.
Öncelikle paradise lost tan orjinalinden daha güzel bir cover ;
ve pek tanınmayan 2008 doğumlu moldovalı grup İnfected rain in son albümünden bir parça;
ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak TS FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor ile ilgili bir net sitesinde böyle güzel bir bölüm olması gerçekten mükemmel.Burada az bilinen rock/metal grupları ve şarkılarını,ilginç coverleri,hit parçaları,Bu müzik tarzıyla ilgili her türlü haber bilgi ve müzikal paylaşımlara yer yer katılacağım.Tüm rock/metal severlere selamlar.
Selamlar, hoşgeldinizKusur değil, çare bulun.
Henry Ford
- Alıntı
Yorum
-
Efsane Grup arch enemy den bir megadeth coveri olan Symphony of destruction un angela gossow yorumunu yayınlıyorum.Dünyanın 8.harikası olması gereken Angela gossow üzücü bir kararla Arch enemy i kısaca müziği bıraktı ve menejerlik yapacağını duyurdu.Yerine Arch enemy nin yeni solisti The agonist ten Alissa White-Gluz oldu ama Angela nın yerini bence dolduramaz.Bu konuda rock dünyasında da derin tartışmalar var Angela mı Alissa mı diye ama ben Angela yı tek geçerim tartışmam bile.
Ve yeni Türk grup Balyemez(Osmanlı metal grubu) den Dombıra coveri gelsin bir de.Böyle Osmanlı türk ezgilerini Rock/metal tarzda icra eden gruplar her zaman hayal edilen bir şeydi.Balyemez şimdilik bu single ile olaya el attı.İnşallah devamı gelir.Ayrıca grubun amblemine de dikkat çekmek isterim.
En son TS FAN tarafından düzenlendi; 28.08.2015, 20:13.ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak TS FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEfsane Grup arch enemy den bir megadeth coveri olan Symphony of destruction un angela gossow yorumunu yayınlıyorum.Dünyanın 8.harikası olması gereken Angela gossow üzücü bir kararla Arch enemy i kısaca müziği bıraktı ve menejerlik yapacağını duyurdu.Yerine Arch enemy nin yeni solisti The agonist ten Alissa White-Gluz oldu ama Angela nın yerini bence dolduramaz.Bu konuda rock dünyasında da derin tartışmalar var Angela mı Alissa mı diye ama ben Angela yı tek geçerim tartışmam bile.
Ve yeni Türk grup Balyemez(Osmanlı metal grubu) den Dombıra coveri gelsin bir de.Böyle Osmanlı türk ezgilerini Rock/metal tarzda icra eden gruplar her zaman hayal edilen bir şeydi.Balyemez şimdilik bu single ile olaya el attı.İnşallah devamı gelir.Ayrıca grubun amblemine de dikkat çekmek isterim.
Bu arada Balyemez i beğenmedim, proje güzel ama uzun soluklu bir grup olacaklarını sanmam..
Arch enemy Angela yı da kimseyle kıyaslamak doğru olmaz gerçekten. Hatun resmen çığır açtı zamanında.En son Tunç Tosun tarafından düzenlendi; 29.08.2015, 01:52.Kusur değil, çare bulun.
Henry Ford
- Alıntı
Yorum
Yorum