Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Haxball

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evet saatlerimiz 00.00 ı göstermekte .Şimdi sağlam bir neti olan arkadaş açsın ve tadına doyulmaz bir turnuva yapalım .

Gelmeyen fenevli olsun .Büyük konuştum

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      nerelerdesin sen özlettin kendini, atlattın mı şoku, kur takımını yine kapışalım zevkli oluyor senle oynamak bea çççççç

ben Haxball oynamayı bıraktım, ne demişler zirvedeyken bırakacaksın ,benim devrim sona erdi .
      Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
      zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Hadi ben hazirim

Yorum

• ben de hazırım
          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• 10dkya bende hazırım

Yorum

• geldim beyler açıyorum

bmn61

Yorum

• Kurtarıcı meleğim ya öhö öhö

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• sana ne diyorum beratım mustafadan şaşma

Yorum

• giremiyorum. FaQ veriyor oda
                    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sana ne diyorum beratım mustafadan şaşma

hadi gel o odaya alayım ifadeni come onn !!!
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hadi gel o odaya alayım ifadeni come onn !!!
                        bu forumda birgün herkes beni yenebilcek konuma gelir gelecekte ,ama sen beni hiçbir zaman yenemezsin geçen 10-4 lük maçı unutma teke tek olan maça bakarım ben ,benden iyi olduğunu düşünüyosan, hoş 3-3 veya 2-2 dede benim takımla (colman(uğur61),importalts,sdinç)) yine ÜZERİNE BASA BASA SÖLÜYORUM YENİLMEYİZZZzz .

turnuva olursa bir gün katılırım belki ama o zamana kadar bıraktım oyunu mustafa ,berata başarılar

Yorum

• Ömer abi gel işte tek sayıyız orta yolu bulamıyorz

Yorum

• 1 kişi lazım

Yorum

• Güzel turnuva oldu yine ama aklımda kalan tek şey 4 gol attığım maç hem de boş kaleye de değildi çoğu.
                              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• müthiş bir turnuva oldu.

sonuçlar;

Keep track of your HaxBall Leagues & Cups. Create your own Tournaments today! Generate the fixtures for your League or create the rounds for your Cup.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X