bir senden çektik Kemal abi birde Utku'dan atamadı bir türlü.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Haxball
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
- Alıntı
-
İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir senden çektik Kemal abi birde Utku'dan atamadı bir türlü.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Utku Birol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir daha da gelmem o zamanhemen küsme la
yalanmı ama okadar atamadın
İlk olarak KemalEROĞLU5961 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk maçta bana karşı baya gol attı aslında yaa, son vuruşlarda etkili, Umut Bulut gibi değil.
hırslanınca atıyor ama çoğunlukla işin geyiğindeForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
sonradan
3vs3 yaptıgımızda sahanın en iyisi "Ultras" idi
sayın haxbell severler, bmn den adam gelsin diye beklerken öylesine yaptığımız bir maçtı, sedat abinin çapraz koşuları benim lagla boğuşmam felan derken burak dereli burak yılmaz oldu yağdırdı golleri, bu maç şikeli maç normal şartlarda ikiye birde böyle bir skor görmeniz mümkün değil !!!
açıklama yapmadan geçemedim, yıldızım ben kabul edemem böyle şeyleri doğama aykırı çççççç"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Alıntı
Yorum
-
utku okadar top tuttum, okadar top attım sana daha ne istiyorsun
Oğuz yalan söyleme öylesine filanmış.Karşında ben varım (kötü oynadığımda var ama bilen bilir genelde iyiyim) yenmem normal.Sen Sedat abiyle paslaşamadın bende yendim.En son Burak DERELİ tarafından düzenlendi; 17.08.2011, 00:00.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOğuz yalan söyleme öylesine filanmış.Karşında ben varım (kötü oynadığımda var ama bilen bilir genelde iyiyim) yenmem normal.Sen Sedat abiyle paslaşamadın bende yendim.
seninle düello yapmak şart oldu"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Alıntı
Yorum
-
Utku sana yakışmadı.Beni yenmek için başkasnı oynatmanNeyse payını aldı arkadaş
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Volkan Baş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler bıdakı turnuwa nzmn olacakEn ufak kıvılcımdan bile turnuva çıkıyo
- Alıntı
Yorum
Yorum