Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Haxball

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bir senden çektik Kemal abi birde Utku'dan atamadı bir türlü.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
    BordoMavi.Net
    burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bir senden çektik Kemal abi birde Utku'dan atamadı bir türlü.
      Bir daha da gelmem o zaman

Yorum

• İlk maçta bana karşı baya gol attı aslında yaa, son vuruşlarda etkili, Umut Bulut gibi değil.
        Acıyla büyüyor içimizdeki Trabzonsporluluk, kalbimizi en derinden yakmaya devam ediyor... Serhat ve Bünyamin Abiler'i, Mesut'u ve Mami'yi unutmayacağız...

Yorum

• İlk olarak Utku Birol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bir daha da gelmem o zaman
          hemen küsme la
          yalanmı ama okadar atamadın

İlk olarak KemalEROĞLU5961 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İlk maçta bana karşı baya gol attı aslında yaa, son vuruşlarda etkili, Umut Bulut gibi değil.

hırslanınca atıyor ama çoğunlukla işin geyiğinde
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
          BordoMavi.Net
          burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Ne alaka ya Takım iyi olacak Sen bir Xavi bir Inıesta gibi pas atamıyosn ondan bende gol aymıyorum

Yorum

sonradan
              3vs3 yaptıgımızda sahanın en iyisi "Ultras" idi

sayın haxbell severler, bmn den adam gelsin diye beklerken öylesine yaptığımız bir maçtı, sedat abinin çapraz koşuları benim lagla boğuşmam felan derken burak dereli burak yılmaz oldu yağdırdı golleri, bu maç şikeli maç normal şartlarda ikiye birde böyle bir skor görmeniz mümkün değil !!!

açıklama yapmadan geçemedim, yıldızım ben kabul edemem böyle şeyleri doğama aykırı çççççç
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• utku okadar top tuttum, okadar top attım sana daha ne istiyorsun

Oğuz yalan söyleme öylesine filanmış.Karşında ben varım (kötü oynadığımda var ama bilen bilir genelde iyiyim) yenmem normal.Sen Sedat abiyle paslaşamadın bende yendim.
                En son Burak DERELİ tarafından düzenlendi; 17.08.2011, 00:00.

00111101
                BordoMavi.Net
                burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• var mı yeni oyun?
                  elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

Oğuz yalan söyleme öylesine filanmış.Karşında ben varım (kötü oynadığımda var ama bilen bilir genelde iyiyim) yenmem normal.Sen Sedat abiyle paslaşamadın bende yendim.

seninle düello yapmak şart oldu
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İsteyen gelsin :

Şifre: 12345

Yorum

• semıh ne zevklıydı ama o turnuva 1. olmustuk.Arkadaslarda sevındı ama ılk basda 1. olduk dıye sonradan hata oldu bız 1. olduk
                        Herkez Trabzon Sporlu olamaz.Trabzon Sporlu olmak güven,özveri ve tecrübe ister .

Yorum

• Utku sana yakışmadı.Beni yenmek için başkasnı oynatman Neyse payını aldı arkadaş

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Odaya giremiyoruz hacılar
                            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• beyler bıdakı turnuwa nzmn olacak
                              Herkez Trabzon Sporlu olamaz.Trabzon Sporlu olmak güven,özveri ve tecrübe ister .

Yorum

• İlk olarak Volkan Baş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                beyler bıdakı turnuwa nzmn olacak
                                Bize Her Yer turnuva abi En ufak kıvılcımdan bile turnuva çıkıyo

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X