Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Haxball

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BMN
    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Hadi kursun birisi oynayalım benim internette kurunca başkaları giremiyor
      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Yorum

• yok mu kimse çok boşladık kurun da oynayalım yahu ben kurunca giremiyorlar port ayarlarıyla alakalı
          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Haxballcı Renktaşlarımız Buraya

Trabzonspor adlı haxball takımımızı yeniden toparlamaya çalışıyoruz. Haxball ligine giricez maç saatlari Salı ve Cuma saat 23.30da oynanacak. Takımımıza gelmek isteyen deneyimli oyuncular ziganaz61@hotmail.com veya http://www.facebook.com/ziganatrabzon61 buradan bana ulaşabilirsiniz.

Yorum

• http://www.haxball.com/?roomid=341e5...14c8191cd3c7c2 GELİN OYNAYALUM

Yorum

• Mevcut başlıktan devam edelim. Başlıkları birleştirdim.
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mevcut başlıktan devam edelim. Başlıkları birleştirdim.
                  farklı bi baslık actım neden buraya ekliyosun

Yorum

• Oyunun başlığı açıksa gayet doğaldır bu başlık altından devam edilmesi.Eğer burada olmasını istemiyorsan kaldıralım mesajlarını yeni konu açamazsın yani.Ama Haxball'la ilgili ne yapılacaksa bu başlıkta yapılacaktır.
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Kursun birisi girelim
                      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Paulo Henrique tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        farklı bi baslık actım neden buraya ekliyosun
                        Haxball ile ilgili mevcut bir başlık var. Bundan hariç açılan başlıkların tamamı kuru kalabalık yapıyor, bana ve diğer tüm yöneticilere yük oluyor da ondan...
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Haxball ile ilgili mevcut bir başlık var. Bundan hariç açılan başlıkların tamamı kuru kalabalık yapıyor, bana ve diğer tüm yöneticilere yük oluyor da ondan...
                          haxball ile ilgili konuların burayı acılması normal ama ben takım secmesi yapıyorum. buraya genelde oyun linki atılıyor ben actığım konuda soru sorunlara cevap verirken burdaki yorumlarla karısmaz mı? biraz mantıklı hareket edelim lutfen

Yorum

• Arif'in Mençıstır'a attığı taklayı arıyordum
                            9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Paulo Henrique tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              haxball ile ilgili konuların burayı acılması normal ama ben takım secmesi yapıyorum. buraya genelde oyun linki atılıyor ben actığım konuda soru sorunlara cevap verirken burdaki yorumlarla karısmaz mı? biraz mantıklı hareket edelim lutfen
                              Gören de başlık günde ortalama 500 post alıyor falan sanacak
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Açın bir oda da biraz gol atalım da.
                                Biz TRABZONSPORLUYUZ. Bükemediğimiz bileği, KIRARIZ!

uozqɐɹʇ ɹǝʎ ɹǝɥ ǝziq

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X