Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Haxball
Daraltma
X
-
Haxballcı Renktaşlarımız Buraya
Trabzonspor adlı haxball takımımızı yeniden toparlamaya çalışıyoruz. Haxball ligine giricez maç saatlari Salı ve Cuma saat 23.30da oynanacak. Takımımıza gelmek isteyen deneyimli oyuncular ziganaz61@hotmail.com veya http://www.facebook.com/ziganatrabzon61 buradan bana ulaşabilirsiniz.
- Alıntı
Yorum
-
Mevcut başlıktan devam edelim. Başlıkları birleştirdim.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMevcut başlıktan devam edelim. Başlıkları birleştirdim.
- Alıntı
Yorum
-
Oyunun başlığı açıksa gayet doğaldır bu başlık altından devam edilmesi.Eğer burada olmasını istemiyorsan kaldıralım mesajlarını yeni konu açamazsın yani.Ama Haxball'la ilgili ne yapılacaksa bu başlıkta yapılacaktır.BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Paulo Henrique tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefarklı bi baslık actım neden buraya ekliyosunForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaxball ile ilgili mevcut bir başlık var. Bundan hariç açılan başlıkların tamamı kuru kalabalık yapıyor, bana ve diğer tüm yöneticilere yük oluyor da ondan...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Paulo Henrique tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaxball ile ilgili konuların burayı acılması normal ama ben takım secmesi yapıyorum. buraya genelde oyun linki atılıyor ben actığım konuda soru sorunlara cevap verirken burdaki yorumlarla karısmaz mı? biraz mantıklı hareket edelim lutfenForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
Yorum