Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Haxball

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• okyde bı ara şifreli bir yer acıp topluca turnuva yapalım cok sarıo yapmak yapalım bı ara karalastırıp oky
    Herkez Trabzon Sporlu olamaz.Trabzon Sporlu olmak güven,özveri ve tecrübe ister .

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      seninle düello yapmak şart oldu
      tabi benim için sorun değil yapalım
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
      BordoMavi.Net
      burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• varmı oynayacak..
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
        BordoMavi.Net
        burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Var...........

Yorum

• 15-20 dk sonra gelecem ben kurarım
            başkası önce gelip kurmak isterse kursun

00111101
            BordoMavi.Net
            burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Kurdum bekliyorum

Link: http://www.haxball.com/?roomid=8681c...1adf2cf&pass=1
              Şifre: bmn61

~~~~~~~~~~~~~~~

kapattım
              En son Burak DERELİ tarafından düzenlendi; 17.08.2011, 18:21.

00111101
              BordoMavi.Net
              burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Geldim .......

Yorum

• Deminki 2 maçta olağanüstü şeyler oldu sayın haxball severler. Berat ve Benim Burak'a karşı olduğum maçta tam 5 gol attığım maçı 7-6 kaybettik maalesef.Ve ardından Burak'la Berat'a karşı olduğum maçta ise 7-6 kazandık ve tüm golleri ben attım tam 7 gol takım arkadaşlarıma teşekkür ederim.
                  Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Hürgün

00111101
                    BordoMavi.Net
                    burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Deminki 2 maçta olağanüstü şeyler oldu sayın haxball severler. Berat ve Benim Burak'a karşı olduğum maçta tam 5 gol attığım maçı 7-6 kaybettik maalesef.Ve ardından Burak'la Berat'a karşı olduğum maçta ise 7-6 kazandık ve tüm golleri ben attım tam 7 gol takım arkadaşlarıma teşekkür ederim.
                      Sence buna BMN üyeleri inanır mı biraz düzgün atsaydın

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sence buna BMN üyeleri inanır mı biraz düzgün atsaydın
                        Yalan mı atmadım mı o golleri tabi boş kale de olsa arada vardı 1-2 tane çalımlayıp attığım.ççç
                        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Kurunda oynayalım uşaklar iftara kadar.

Yorum

• Sahura kadar turnuvaya ne dersiniz ? Neti sağlam biri açarsa yapalım

Edit : Barça-Real maçını unutmuşum
                            En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 17.08.2011, 23:15.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• el clasico ya kadar biraz takılalım hadi biri oda açsın oda açanı bulduk mu gerisi geliyor zaten
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Yükleniyor...
                              X