İlk olarak -Samet tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı
Daraltma
X
-
İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@Hasan o çok zor bi iş bence..
Hangi bölümleri istiyorsunz renkdaşlar ?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHarçlar kalkıyo diyorlar ?''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
- Alıntı
Yorum
-
Arkadaşlar tercih klavuzu ne zaman yayınlanır ? 16 Temmuzda yayınlanan klavuza göre mi tercih yapacağız ? Puanlar daha düşecek mi ?
- Alıntı
Yorum
-
Ben 16 Temmuz'da yayınlanan klavuzda sıralamayı baz alarak bir şeyler karaladım kağıda. Her sayisalci ailesi gibi doktor olacak benim kızım cümleleri eşliğinde bütün mimarlıkları çıkardım. En kötü ihtimalle ktü deyim, o da başım gözüm üstüne zaten.formalite icabı tıp da yazacağım, Allah'tan tutması imkansız.Size anlatayım derdimi baskı yapmayalım çocuklarımıza abilerim ablalarım
Herkes için hayırlısı diyorum, dualarınızı bekliyorum..
En son Sümeyye Şahin tarafından düzenlendi; 21.07.2012, 00:33.Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanı
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülets 1'de türkiye 5 binincisi olarak istanbul'da edebiyat veya cografya öğretmenliği okuyabilir miyim? lütfen yardım.
- Alıntı
Yorum
Yorum