Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    @Hasan o çok zor bi iş bence..

Hangi bölümleri istiyorsunz renkdaşlar ?
    İnşaat,Makine,Bilgisayar,Elektrik Elektronik mühendisliklerini yazacağım. Şehirler farklı puana göre bakalım neresi olur.

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      @Hasan o çok zor bi iş bence..

Hangi bölümleri istiyorsunz renkdaşlar ?
      Kamu Yönetimi , Maliye , İktisat falan yazıcam bende.

Yorum

• İyi bakalım kolay gelsin Tercihler ne zaman başlıyor klavuzları falan ne zaman alacağız?
        "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Valla bi bilgim yok buradan haberleşelim. Nereden, nasıl alacağız. Nasıl tercih yapacağız bilemiyorum bakalım

Yorum

• Tamam bakalım
            "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Marmara Gazetecilik, Ege RST ve Akdeniz RST'den birine gideceğim sanırım..

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Harçlar kalkıyo diyorlar ?
                ''Diyorlar'' ama ortada birşey yok, kaldıki o iş zor.Sen şuanki duruma göre yap tercihlerini sağlam olsun.
                ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Arkadaşlar tercih klavuzu ne zaman yayınlanır ? 16 Temmuzda yayınlanan klavuza göre mi tercih yapacağız ? Puanlar daha düşecek mi ?
                  http://datingsidorsingel.com/

Yorum

• Sıralamayı puana göre yapma hatasına düşmeyin, sıralamanıza bakıp yapın tercihlerinizi.Puanlar her sene düşüp çıkar, onu ölçü almayın..
                    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İnşallah herkes istediği yere yerleşebilir... Marmara Üniversitesi hakkında her soruya cevap verebilirim...

Yorum

• Allah gönlünüze göre versin arkadaşlar. Tercihlere dikkat edin benim gibi Sivası yazıp da sonradan pişman olmayın

Yorum

• Okul puanım 45 ama 35 gelmiş bir tek bende mi bu durum ? Sistem değişmedi bildiğim kadarıyla ?

Yorum

• Ben 16 Temmuz'da yayınlanan klavuzda sıralamayı baz alarak bir şeyler karaladım kağıda. Her sayisalci ailesi gibi doktor olacak benim kızım cümleleri eşliğinde bütün mimarlıkları çıkardım. En kötü ihtimalle ktü deyim, o da başım gözüm üstüne zaten. formalite icabı tıp da yazacağım, Allah'tan tutması imkansız.Size anlatayım derdimi baskı yapmayalım çocuklarımıza abilerim ablalarım Herkes için hayırlısı diyorum, dualarınızı bekliyorum..
                            En son Sümeyye Şahin tarafından düzenlendi; 21.07.2012, 00:33.
                            Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                            Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• ts 1'de türkiye 5 binincisi olarak istanbul'da edebiyat veya cografya öğretmenliği okuyabilir miyim? lütfen yardım.

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ts 1'de türkiye 5 binincisi olarak istanbul'da edebiyat veya cografya öğretmenliği okuyabilir miyim? lütfen yardım.
                                TS-2 kaç ? O alanlar TS-2..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X