Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benim yerleştiğim 2010 senesine göre puanlar ne çok düşmüş

Katü Makineye rahat rahat girebiliyordum yerleştiğim puan ile ah ah bizde şans yok ki..

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Totemden midir nedir, yeri de Trabzon olarak belirtmişsin halbuki...

Tebrik ederim Sümeyye, hayırlı olsun.
      Teşekkür ederim Kaan. Senin de iyi haberlerini bekliyoruz.
      Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
      Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İyiken Umuttepe'ye gelmemişsin, okulunun yeri mis gibi yerde.

Kazanan herkesi tebrik ederim.
        Yabancısı değilim Kocaeli'nin, liseyi yeni bitirdim. 'Mis gibi'yi açarsak biraz memnun olurum.
        Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?

Yorum

• İlk olarak Sümeyye Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yabancısı değilim Kocaeli'nin, liseyi yeni bitirdim. 'Mis gibi'yi açarsak biraz memnun olurum.
          Nerde oturuyosunuz bilmiyorum ama ben 3 senedir merkezde kalıyorum. İlk sene hazırlık okudum.(Hazırlık binası mimarlığın yanı) Dersten yarım saat önce kalkıp 5 dakikalık yolu yürüyerek gidip geliyordum. 2 senedir Umuttepedeyim, hergün 25 dakika otobüsle git gel zor geldi bana. O yüzden her sabah okula giderken kendi kendime keşke bölümüm çarşıda olsa diyordum. O yüzden öyle yazdım.
          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nerde oturuyosunuz bilmiyorum ama ben 3 senedir merkezde kalıyorum. İlk sene hazırlık okudum.(Hazırlık binası mimarlığın yanı) Dersten yarım saat önce kalkıp 5 dakikalık yolu yürüyerek gidip geliyordum. 2 senedir Umuttepedeyim, hergün 25 dakika otobüsle git gel zor geldi bana. O yüzden her sabah okula giderken kendi kendime keşke bölümüm çarşıda olsa diyordum. O yüzden öyle yazdım.
            İstanbul'da oturuyorum. Liseyi Kocaeli'de okudum, son sene yurtta kaldım o yüzden biliyorum az çok. Umuttepe'de değil, merkezde bölümüm anladığım kadarıyla. Mis gibi tabirini yaşamak isterim, zaman gösterecek. İyi geceler..

Yorum

• İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İnanamıyorum, 1 puanla kaçırmışım Uludağ'ı. Hayrını görürüm inşallah.

Yorum

• Arkadaşlar Karadeniz Teknik Üniversitesine vekalet yoluyla kayıt nasıl yaptırabilirim ya da vekil yoluyla ..?

Yaptıramazsın kendin gitmen lazım demeyin de farklı bir durum var bilen birisi sadece bu işin nasıl yapıldığını anlatabilir mi ?

-Konu çok önemli arkadaşlar bilen birileri cevaplarsa sevinirim..
                En son -Samet tarafından düzenlendi; 23.08.2012, 13:13.
                "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar Karadeniz Teknik Üniversitesine vekalet yoluyla kayıt nasıl yaptırabilirim ya da vekil yoluyla ..?

Yaptıramazsın kendin gitmen lazım demeyin de farklı bir durum var bilen birisi sadece bu işin nasıl yapıldığını anlatabilir mi ?

-Konu çok önemli arkadaşlar bilen birileri cevaplarsa sevinirim..
                  Kayıt yaptıracağın bölümün öğrenci işlerini arayıp sorabilirsin

Yorum

• Bülent Arınç harçların kaldırıldığını açıkladı.. Hayırlı olsun..

Yalnız 1. öğretim demiş.. 2. öğretime indirim olsa bari..
                    En son Sefa tarafından düzenlendi; 27.08.2012, 19:51.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bülent Arınç harçların kaldırıldığını açıkladı.. Hayırlı olsun..

Yalnız 1. öğretim demiş.. 2. öğretime indirim olsa bari..
                      Bende onu yazmaya gelmiştim hayırlı olsun gençler. 2 öğretime de indirim geleceği söyleniyordu onu da yaparlar elbet arada ciddi fark olan bölümler var çünkü
                      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• ben dava açarım laa ne bu biz zamanında o kadar para ödedik neyse güzel olmuş.
                        Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                        zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Esas parayı 2. öğretimden alıyorlar zaten, 4-5 kat daha fazla para veriyoruz.1. öğretimden para almıyorsun ama 2. öğretim aynen devam.Tamam daha düşük puanla giriliyor 2. öğretimlere(puanı 1. öğretime yetip 2. öğretim yazanlar da var tabi) ama birinden para almayıp diğerinden fahiş para almak büyük adaletsizlik.Tamamen kaldırma ama en azından normal bir seviyeye çekilmeliydi 2. öğretim harçları.Ne kaldırılmış anlamadım doğrusu.2. öğretim harçlarına zam yapmasalar bari..
                          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• bu harclar ne kadar?bizim burda bir ara 700 euro du ama tüm tasitlar bedavaydi(Tren,Tranvay,Otobüs)Simdi 250 Euro ya düstü cogu eyaletlerde burda.
                            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu harclar ne kadar?bizim burda bir ara 700 euro du ama tüm tasitlar bedavaydi(Tren,Tranvay,Otobüs)Simdi 250 Euro ya düstü cogu eyaletlerde burda.
                              Ben 2. öğretim kazandım. 2. öğretimler için kalkmadı. Yıllık 950 TL civarı bir para ödeyeceğim..

Adaletsizlik düz boyu..

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu harclar ne kadar?bizim burda bir ara 700 euro du ama tüm tasitlar bedavaydi(Tren,Tranvay,Otobüs)Simdi 250 Euro ya düstü cogu eyaletlerde burda.
                                Ki birde devletten Alinan para Cabasi Burda
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X