Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon Mimarlık bende. Maçlara gitmeye devam.
    https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• bende iş güç derken askerlikte gelince bu sene bir daha hazırlanayım dedim, çalışmalar sonucu 23 yaşında ktü bilgisayar mühendisliği geldi, herhalde 30 yaşında mezun olurum

Yorum

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bende iş güç derken askerlikte gelince bu sene bir daha hazırlanayım dedim, çalışmalar sonucu 23 yaşında ktü bilgisayar mühendisliği geldi, herhalde 30 yaşında mezun olurum
        hayırlı olsun kardeşim.4 senede bitirirsin emin ol
        keşke makina yada inşaat yazsaydın bunlar temel mühendislikler ve getirisi iş sahası geniş mühendisliklerdi olsun yeni yazılımcımız hayırlı olsun

Yorum

• Herkese tebrikler, başarılar.Darısı başımıza ileride inşallah.
          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak inception61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hayırlı olsun kardeşim.4 senede bitirirsin emin ol
            keşke makina yada inşaat yazsaydın bunlar temel mühendislikler ve getirisi iş sahası geniş mühendisliklerdi olsun yeni yazılımcımız hayırlı olsun
            iyi dileklerin için teşekkürler, amatör olarak programlama dilleriyle ilgilendiğim için açıkçası başka bölüm yazmayı düşünmedim..

Yorum

• Kazanan herkese hayırlı olsun.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
              BordoMavi.Net
              burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Bundan sonraki akademik hayatınızda başarılar

Yorum

• Olmadı , geçen sene zaten tercih yapmamıştım ama bu sene de o kadar garanti yer yazmama rağmen gelmedi . Sağlık olsun kazanan arkadaşlara bilhassa kardeşlerime tebrikler hepinize başarılar
                  BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Olmadı , geçen sene zaten tercih yapmamıştım ama bu sene de o kadar garanti yer yazmama rağmen gelmedi . Sağlık olsun kazanan arkadaşlara bilhassa kardeşlerime tebrikler hepinize başarılar
                    Üzülme kardeşim vardır bunda da bir hayır.

Yorum

Olmadı , geçen sene zaten tercih yapmamıştım ama bu sene de o kadar garanti yer yazmama rağmen gelmedi . Sağlık olsun kazanan arkadaşlara bilhassa kardeşlerime tebrikler hepinize başarılar
                      Onlar kaybeder .
                      Twitter Adresim

Yorum

Sağlık olsun kardeşim vardır bir hayrı..

Yorum

• Kazanan arkadaşlara yeni akademik yıllarında başarılar dilerim. Allah utandırmasın.

İstedikleri yer gelmeyen arkadaşlarda fazla üzülmesinler vardır bunda da bir hayır.

Yorum

• Kazanan Arkadaşlar Tebrik Ederim Bu Sene Sıra Bende İNŞALLAH
                            Twitter : @EY61_
                            Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              KTÜ hukuk

-Bilgi verebilecek arkadaş var mı ?
                              Ooooo çok masraflı bölüm valla. Sırf kombine 300 lira
                              Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Kazanan Arkdaslari Tebrikediyorum hayirli Olsun
                                Kazanamayan Arkdaslari Allah Hayirlisi neyse Onu nasib etmis dir
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X