Trabzon Mimarlık bende. Maçlara gitmeye devam.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı
Daraltma
X
-
https://twitter.com/#!/design_bcb
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
-
İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende iş güç derken askerlikte gelince bu sene bir daha hazırlanayım dedim, çalışmalar sonucu 23 yaşında ktü bilgisayar mühendisliği geldi, herhalde 30 yaşında mezun olurum
keşke makina yada inşaat yazsaydın bunlar temel mühendislikler ve getirisi iş sahası geniş mühendisliklerdi olsun yeni yazılımcımız hayırlı olsun
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak inception61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayırlı olsun kardeşim.4 senede bitirirsin emin ol
keşke makina yada inşaat yazsaydın bunlar temel mühendislikler ve getirisi iş sahası geniş mühendisliklerdi olsun yeni yazılımcımız hayırlı olsun
- Alıntı
Yorum
-
Kazanan herkese hayırlı olsun.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
- Alıntı
Yorum
-
Olmadı , geçen sene zaten tercih yapmamıştım ama bu sene de o kadar garanti yer yazmama rağmen gelmedi . Sağlık olsun kazanan arkadaşlara bilhassa kardeşlerime tebrikler hepinize başarılarBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlmadı , geçen sene zaten tercih yapmamıştım ama bu sene de o kadar garanti yer yazmama rağmen gelmedi . Sağlık olsun kazanan arkadaşlara bilhassa kardeşlerime tebrikler hepinize başarılar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlmadı , geçen sene zaten tercih yapmamıştım ama bu sene de o kadar garanti yer yazmama rağmen gelmedi . Sağlık olsun kazanan arkadaşlara bilhassa kardeşlerime tebrikler hepinize başarılar
- Alıntı
Yorum
-
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKTÜ hukuk
-Bilgi verebilecek arkadaş var mı ?Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum