Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nasıl çalışmalar beylerrr ççç
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nasıl çalışmalar beylerrr ççç

günde ortalama 40-50, taş çatlasa 60, taşın suyu çıksa 70 soru, fazla kasmıyorum

YGS de hedefim en az 340p, ilk sınavda bu rakamın altına düşmezsem hedefimi çok rahat tuttururum. sınavlardada ortalamam 330-350 arası, her sınav o aralarda dolanıyorum 350 yukarısına çıkaramadım bir türlü, tembelim çalışmıyorum belki oturup inek olmayı denesem çıkarabilirim ama hiç kasmıyorum
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• YGS ye gireceğiniz yer belli oldu
        Aday İşlemleri Sistemi < adresine girip öğrenebilirsiniz

Sınav giriş belgesinin çıktısını almayı unutmayınız
        En son Burak DERELİ tarafından düzenlendi; 07.03.2011, 16:34.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
        BordoMavi.Net
        burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• sınava gireceklerden
          Fatih'deki Vatan Lisesinde girecek olan varmı ??
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
          BordoMavi.Net
          burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Adı, Soyadı : CANBERK ARSLAN

SINAVA GİRECEĞİ
            Merkez : SİNOP/MERKEZ
            Bina : EĞİTİM FAKÜLTESİ
            KORUCUK MEVKİİ
            KORUCUK
            Salon : 2. KAT 5 NUMARALI DERSHANE

Sınav Tarihi Sınav Saati Salon No Salon Sıra No
            27 Mart 2011 10:00 570016005 14
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• ktu iktisadi bilimler fakültesine giriyom
              .....................................

Yorum

• Kolay gelsin arkadaşlar herkese.

Hocaların falan lafına uyup bilgisayarı, televizyonu, gezmeyi tamamen kaldırmayın hayatınızdan; kendinizi rahatlıkla kontrol edebilirsiniz ne zaman bilgisayara girip girmeyeceğiniz konusunda. Hiç olmazsa kendinize program yapın sadece şu saatler arası bilgisayarı açabilirim diye ( Sadece bir saat aralığı olması daha iyi olur, mesela günde 2 saat girecekseniz akşam 6 ile 8 arası gibi. Parçalara bölerseniz kurtulmak daha zor olur. ) Eve kapanmayın ders çalışacağım diye, haftada en azından bir iki gün çıkın gezin, koca günde ders çalışacak zamanı bulursunuz zaten. Ve unutmayın ki bu sınavlardaki psikolojiniz bilginizden çok daha önemli, kendimden biliyorum.

İnşallah hepiniz istediğiniz yerleri kazanırsınız, kazanamazsanız da öyle hemen üzülmeyin. Yine kendimden biliyorum, iyi ki orayı kazanamamışım diyebiliyorsunuz.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  3.senem Profu oldum

Tıp için kaldık bir sene daha , abi 6 yıl tıp mı okunur diyor arkadaşlar bazen

7 yıl Lise okudum olm diyorum
                  Oğlum 3 senedir diyorum sana: pişman olacaksın tıptan. Bak o kadar kişiye söyledim, hepsi şimdi haklısın diyor.

Yorum

• İlk olarak Hülya Ayan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ktu iktisadi bilimler fakültesine giriyom
                    Hadi hayırlısı Hülya

Son 15 çok mu heyecanlandım yaa bilemiyorum ççç
                    BordoMavi.Net

Yorum

• Ben de girecektim ama başvuru yapmadım..Hayallerimi sonraya saklıyorum,bu şampiyonluk stresiyle sınava falan çalışamazdımGirecek arkadaşlara başarılar diliyorum...

Yorum

• Bende sınava girecem bu sene. Ancak hiç çalışmadım. 2 kez 30'ar soru Türkçe çözdüm o kadar

Yorum

• türkiye geneli fdd sınavı(finalin)

türkçe : 35 net
                          sosyal : 33 net
                          fen : 3 net
                          matematik : canın cehenneme lanet olası pislik !

not: sözelciyim

ygs 3 : 355 point
                          ygs 4 : 353 point

ygs sınavı kapıda, ben son sınavlarda güzel puanlar almaktayım... formumdayım şu sıralar, gel ygs gel. come on ..... !
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Matematiğe lanet okuyupta Fen'e dokunan bir sözelci ilk defa görüyorum ççç
                            BordoMavi.Net

Yorum

• Canberk belkide bakmış zaman var biraz fen okuyayım belki yaparım demiştir ondan ççç

00111101
                              BordoMavi.Net
                              burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Matematiğe lanet okuyupta Fen'e dokunan bir sözelci ilk defa görüyorum ççç

ben böyle enteresan bir şeyim işte

hacı öyle deme fen den 3-5 soru yapabiliyorum fenden 1 soru 1 puan getiriyor bize, 1 puanla kaç kişiyi geçiyorsun haberin var mı

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X