psikolojik olarak nasıl etkilediğini bilemem ama, sakın artık 2 oldu 3.ye giremem daha diyip istemediğiniz bölümü yazmayın.
fazladan hazırlandığınız bir yılınızı kayıp olarak görmeyin, önünüzde uzun bi hayat olacak bu tercihinizle yaşayacağınız.
psikolojik olarak nasıl etkilediğini bilemem ama, sakın artık 2 oldu 3.ye giremem daha diyip istemediğiniz bölümü yazmayın.
fazladan hazırlandığınız bir yılınızı kayıp olarak görmeyin, önünüzde uzun bi hayat olacak bu tercihinizle yaşayacağınız.
bu sene mezun olması gerekirken artık dayanamayıp bölümünü değiştiren bi arkadaşım var, şuan birinci sınıfta ve iyi ki değiştirmişim diyor
bizim bölümde de bi abi var, bakın abi diyorum, 2 sene önce mezun olması gerekirken hala okuyor ve seneye belki mezun olacak. sevmiyor çünkü bölümü, derslerini, bana göre değil diyor.
onun için bölümleri araştırırken gelecekte ne işler yapabildiğinin yanında ne tarz derslerin görüldüğünü de araştırın, bakın edin.
bnm lys saglam en iyi şekilde yapıp sonra bakacam olmazsa 1 sene daha veririm yani 5 sene kötü üni sade bir şehir (şehir derken kampüsü taaa cehennemin dibinde oluyor ) onun icin 1 sene feda et 20 30 yıl kazan ömrümüz varsa ....
Hesabıma göre 470 civarı puan geliyo . Geçen seneye göre biraz arttırmışım
Haa şimdi bana yardım edeceğiniz kısım şurası , kendi illerinizdeki genel durum nedir ?
Eğer sonuç da böyle gelirse mükemmel bir durum.İnşallah lys de böyle olur.Allah nazarlardan saklasın Maşallah.Çapa ya da Çerrahpaşa'da okuyan bir tanıdığımız olacak inşallah seneye .
Yorum