430 puan kac bin sıralama yapar fikri olan var mı ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı
Daraltma
X
-
İlk olarak Soner ALBAYRAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen istemiyosan girmem sınava Canberk
İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUludağ üniversitesinde giriyorum.BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bana İlkokul vermişler . Allah razı olsun alayından"We are here to preserve democracy , not to practice it."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle430 puan kac bin sıralama yapar fikri olan var mı ?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBölümün ne ?Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
- Alıntı
Yorum
-
Hani kankaydıkHani girmiyordun
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi 90 net yapıyorum bi 70 moralim bozuluyor.Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekonu eksiğin olmasın ve moralini bozma benimde bozuluyor ben bi yüksek yapıyorum bir düşük sınava girerken konu eksigim kalmayacak diye şartlandırdım inş mat 36 türkçe 35 fen 34 yapacam en iyi netlerim sınavda gelecek hayırlısı olsun bu sene mat türkçede 30 geçtim fende de inş sınavda geçecem sosyalde 20 yi gecsem yeter Allah'a şükür diyecem hakkımızda hayırlısı sınavda en iyisi olacak yeterki stres ve panik olma sakin ve gayretli ol 1 konu 1 soru 2 puan çok yararı olur genele baktıgında
Türkçeden : Anlatım bozukluğu, Yazım yanlışı
Matematikten : Fonksiyon , Küme
Tarihten : İnkılap, ilkeler.
Bu konuları hallettim mi Geo hariç konu eksiğim kalmıyor.
Edit : Fen hiç işaretlemiyoruz TM olmanın zararlarıEn son Tolga Kurt tarafından düzenlendi; 24.03.2012, 15:36.FIRTINA
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen geometriyi bıraktım belki LYSde çalışırım. YGSde kek soru gelirse yaparım. Bir kaç konu eksiğim var onlarda banko gelen konular.
Türkçeden : Anlatım bozukluğu, Yazım yanlışı
Matematikten : Fonksiyon , Küme
Tarihten : İnkılap, ilkeler.
Bu konuları hallettim mi Geo hariç konu eksiğim kalmıyor.
Edit : Fen hiç işaretlemiyoruz TM olmanın zararlarıBurak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum