Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hakkında hayırlısı olsun kardeşim İnşAllah gönlündeki yeri kazanırsın.
    sagol 14 gün sonra ygs den alnımızın akıyla cıkarız calısan herkes hakettigini kazanır inş malum sınav stres heyecan derken biraz az puan gelme ihtimali beliriyor oda istedigimiz üniversitenin önüne engel oluyor hayırlısı
    ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
    NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Tğm arkadaşlara başarılar diliyorum
      Şampiyon olmak için şampiyonu yenmek gerekir.

Yorum

• İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        fen hariç hepsinde 30 u geçtikte sayısalcıyım birde neyse bakalım türkçede paragraf matematikte problemler sosyalda sıkıntı yok son rütuşları verdim fende fizikte biraz lastik hava kacırıyor bakalım ne olacak geçen sene okkalı bi geçirmişti ösym bu senede biz inş kazanırız şu i.t.ü makina mühendisliğini de hayatımızdaki bir virajı dönmüş oluruz
        İnşallah istediğin puanı alırsın kazanırsın kardeşim.

Kazanırsan ilerde seninle meslektaş olacağız

Makine Mühendisliği için illa İtü olcak diye zorlama kendini

Yorum

• Tm'de okuyorum. Aşağı yukarı 95-100 arası oynuyorum netlerde. Sınava kadar 110'u bulabilsem keşke...

Yorum

• Sabah YGS'ye akşam Fenere...
            Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Aynen sabah yhs ye aşamda fenere şaka yapcaz

Yorum

sagol 14 gün sonra ygs den alnımızın akıyla cıkarız calısan herkes hakettigini kazanır inş malum sınav stres heyecan derken biraz az puan gelme ihtimali beliriyor oda istedigimiz üniversitenin önüne engel oluyor hayırlısı
                Ben geçen senede girdim sınava ama bu seneki gibi hazırlanmamıştım, hiç heyecan yoktu. Bu sene çok acayibim.

YGS puanın az gelme ihtimali yüksek ama bu seni yıldırmasın. Dersanede geçen gün seminer vardı hocamızın geçen sene bir öğrencisi 60 net yapmış YGSden LYSye girip Edebiyat öğretmenliği kazanmış. Bizim için asıl belirleyici olan LYS çalışıp da LYSyi yapamayan yok. YGS yorum olduğu için düşük gelebilir. Allah bize KTÜ'yü kazanmayı nasip etsin (Amin)
                FIRTINA

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben geçen senede girdim sınava ama bu seneki gibi hazırlanmamıştım, hiç heyecan yoktu. Bu sene çok acayibim.

YGS puanın az gelme ihtimali yüksek ama bu seni yıldırmasın. Dersanede geçen gün seminer vardı hocamızın geçen sene bir öğrencisi 60 net yapmış YGSden LYSye girip Edebiyat öğretmenliği kazanmış. Bizim için asıl belirleyici olan LYS çalışıp da LYSyi yapamayan yok. YGS yorum olduğu için düşük gelebilir. Allah bize KTÜ'yü kazanmayı nasip etsin (Amin)
                  ygs bilginin yorumu kardeşim ya biliyorsan bir yerinden kaparsın soruyu ben sınava konu eksigi olmadan girecem bende tek sıkıntı şu ben 4 sene lisede yattım geçen sene fiyasko bu sene bayagı gayret ettim ögrendim mat 1 gecen sene 21 di bu sene 30 u gectim gelecek hafta geometri calısıp matematikte fire vermemeye calısacm ha keza türkçede dil bilgisi ne deyince bilmezdim bu sene denemelerde dil bilgisi sorularını falanda cözebiliyorum sınava konu bilgisine sahip olmadıgım konu olmadan girecem hesabı var sınavda biraz panik havası essede iyi sonucla cıkacam sosyal bilimlerine son rütuşları verdim artık .
                  bundan sonra tek gayem fen fizik kimya biyo özellikle kimya biyolojiyi yalayıp yutmak lazım fizik biraz sıkıntı ama onuda teknolojiyi olumlu yönde kullanıyorum ders dinleyerek bayagı bi ögrendim )
                  inş sınavda ygs de bana ve diger tüm adaylarda istedigi bölüm icin yeteerli olan puan gelirde lys sınavına o heyecan ve şevk ile daha cok calısırlar ...

hayırlısı olsn son güne kadar elimizden geldigi kadar calısalım da 10 dogru 10 dogrudur cok katkısı olur ... yineliyorum hayırlısı
                  ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                  NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

ygs bilginin yorumu kardeşim ya biliyorsan bir yerinden kaparsın soruyu ben sınava konu eksigi olmadan girecem bende tek sıkıntı şu ben 4 sene lisede yattım geçen sene fiyasko bu sene bayagı gayret ettim ögrendim mat 1 gecen sene 21 di bu sene 30 u gectim gelecek hafta geometri calısıp matematikte fire vermemeye calısacm ha keza türkçede dil bilgisi ne deyince bilmezdim bu sene denemelerde dil bilgisi sorularını falanda cözebiliyorum sınava konu bilgisine sahip olmadıgım konu olmadan girecem hesabı var sınavda biraz panik havası essede iyi sonucla cıkacam sosyal bilimlerine son rütuşları verdim artık .
                    bundan sonra tek gayem fen fizik kimya biyo özellikle kimya biyolojiyi yalayıp yutmak lazım fizik biraz sıkıntı ama onuda teknolojiyi olumlu yönde kullanıyorum ders dinleyerek bayagı bi ögrendim )
                    inş sınavda ygs de bana ve diger tüm adaylarda istedigi bölüm icin yeteerli olan puan gelirde lys sınavına o heyecan ve şevk ile daha cok calısırlar ...

hayırlısı olsn son güne kadar elimizden geldigi kadar calısalım da 10 dogru 10 dogrudur cok katkısı olur ... yineliyorum hayırlısı
                    Evet haklısın çalışan YGSde yapar ama LYS'ye oranla biraz daha düşük yapar demek istedim Benim netler düşük 80 85 arası yapabiliyorum. 20 mat anca çıkıyor konu eksiğim var onları halledicem 2 hafta içinde Sözellerim iyi sayılır bana yetecek kadarlar en azından.

KTÜ kazanayım da başka birşey istemiyorum. Tek hayalim kombine alıp maçlara gitmek
                    FIRTINA

Yorum

• Sakın ha iyisiniz diye rehavete kapılmayın, kötüsünüz diye de ümidinizi kesmeyin. Önünüze gerçekçi hedefler koyun, çalışın ve gerisini Allah'a bırakın. Bol bol çıkmış soru çözmenizi tavsiye ederim, mutlaka Ösym mantığını oturtmanıza katkıda bulunacaktır ve kendinizi tek tip soru kaynaklarına odaklamayın, mümkün olduğunca farklı kaynaklardan deneme çözmeye çalışın. İnşallah Mevlâm hepiniz hakkında hayırlısını nasip eder.
                      Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Hepinize başarılar arkadaşlar ben de Tmden gireceğim inşallah.
                        "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Sınav yerleri açıklanmış.
                          FIRTINA

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kardeşim yeter artık rakip olup durmasana bize 2 tane üni var zaten bide bizim sıralamamızla oynuyorsun yani Bu olaylarla pek ilgilenmem ama senin işte eşşeğin şeyine su kaçırmak oluyor biraz
                            Sen istemiyosan girmem sınava Canberk

Yorum

• Uludağ üniversitesinde giriyorum.
                              "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• La ben bi öğrenemedim gireceğim yeri. Hata veriyo aciz Ösym nin sitesi

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X