Gençler bırakın artık konu çalışmayı. Bol bol soru çözün. Orada ki hatalarınızın çözümlerini öğrenin. İnşallah Allah herkese çalıştığının karşılığını verir.
Konu çalışmayı bırakın olur mu hiç eksiklerimiz var
Allah kolaylık versin. Umarım ilk senede hayırlısıyla bir yerlere gidersiniz.
Ben o seneyi hiç hatırlamak istemiyorum.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
Bu sistemde TM'cilerin işi daha zor, Fenciler şanslı bu bir gerçek. Fen seçen arkadaşlar TM'den tercih yapıp arkadaşları zor duruma sokmasın mümkünse (Allah hepiniz hakkında hayırlı başarılar nasip etsin.)
Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Bu sistemde TM'cilerin işi daha zor, Fenciler şanslı bu bir gerçek. Fen seçen arkadaşlar TM'den tercih yapıp arkadaşları zor duruma sokmasın mümkünse (Allah hepiniz hakkında hayırlı başarılar nasip etsin.)
Allah kolaylık versin. Umarım ilk senede hayırlısıyla bir yerlere gidersiniz.
Ben o seneyi hiç hatırlamak istemiyorum.
benim 2.sene ya geçen sene boşa çaldık itü makina olmadı diye bu senede olup olmayacagı belli degil sınavda günümde olursam 130 gecerim lys kalır iş ama olmazsak bocalarsamda 110 larda yaparım büyük ihtimal oda y.t.ü olur gibi oda olmazsa yuh artıkın diyorum ne diyeyim
Onu tam öyle demeyelim. Sözelciler'in alanından TM'ciler de Fenciler de rahatlıkla tercih yapabiliyor, doğru ancak mümkün mertebe TM'ci ve Fenci arkadaşlar bu iki alandan tercih yapıyor benim gördüğüm kadarıyla. Fen'de istediği yere giremeyen TM'den giriyor; TM'den istediği bir yere giremeyen Sözel'den tercih yapabiliyor vs. ama ilk durumu gerçekleştirenler diğerinden bir hayli fazla oluyor sanıyorum. ''Tıp olmazsa Hukuk olur. '' gibi.
Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Haftaya bu saatlerde ilk aşamayı tamamlamış olacaksınız..
Sınava girecek olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.
YGS'de çok çok kötü yapmadığınız sürece sorun yok.Belirleyici olan kesinlikle ve kesinlikle LYS serisidir.Bol şans..
''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum