Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gençler bırakın artık konu çalışmayı. Bol bol soru çözün. Orada ki hatalarınızın çözümlerini öğrenin. İnşallah Allah herkese çalıştığının karşılığını verir.
    Konu çalışmayı bırakın olur mu hiç eksiklerimiz var
    FIRTINA

Yorum

• Allah kolaylık versin. Umarım ilk senede hayırlısıyla bir yerlere gidersiniz.
      Ben o seneyi hiç hatırlamak istemiyorum.
      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
      Kazım Koyuncu

Yorum

• Ygsye Giricek Arkadaşlara Basarılar Şİmdiden )) Seneye Aynı Zorlugu Yasayacagım Umarım Herşey Gönlünüzce Olur
        Twitter : @EY61_
        Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Konu çalışmayı bırakın olur mu hiç eksiklerimiz var
          YGS için artık konu çalışma vaktinin geçtiğini düşünüyorum. Ben geçen sene bu dönemlerde devamlı deneme çözüp hatalarımı gideriyordum.

Yorum

• Bu sistemde TM'cilerin işi daha zor, Fenciler şanslı bu bir gerçek. Fen seçen arkadaşlar TM'den tercih yapıp arkadaşları zor duruma sokmasın mümkünse (Allah hepiniz hakkında hayırlı başarılar nasip etsin.)
            Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Allah yardımcınız olsun...

Bu daha başlangıç...

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu sistemde TM'cilerin işi daha zor, Fenciler şanslı bu bir gerçek. Fen seçen arkadaşlar TM'den tercih yapıp arkadaşları zor duruma sokmasın mümkünse (Allah hepiniz hakkında hayırlı başarılar nasip etsin.)
                Yani Sözelcilerin şansı dahi yok ki doğru..

Yorum

• Bende gireceğim.Daha doğrusu her yıl giriyorum kendimi deniyorum.Çok heycanlı oluyor Hele anne babaları ile gelenleri gördükçe gülüyorum

Belki destek belki yalnız bırakmama duygusu ama ne bileyim bana ters geliyor
                  Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Allah kolaylık versin. Umarım ilk senede hayırlısıyla bir yerlere gidersiniz.
                    Ben o seneyi hiç hatırlamak istemiyorum.
                    benim 2.sene ya geçen sene boşa çaldık itü makina olmadı diye bu senede olup olmayacagı belli degil sınavda günümde olursam 130 gecerim lys kalır iş ama olmazsak bocalarsamda 110 larda yaparım büyük ihtimal oda y.t.ü olur gibi oda olmazsa yuh artıkın diyorum ne diyeyim
                    ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                    NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• ahh ah kafama şimdi dang etti sene başında başlıyaydım keşke çalışmaya

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yani Sözelcilerin şansı dahi yok ki doğru..
                        Onu tam öyle demeyelim. Sözelciler'in alanından TM'ciler de Fenciler de rahatlıkla tercih yapabiliyor, doğru ancak mümkün mertebe TM'ci ve Fenci arkadaşlar bu iki alandan tercih yapıyor benim gördüğüm kadarıyla. Fen'de istediği yere giremeyen TM'den giriyor; TM'den istediği bir yere giremeyen Sözel'den tercih yapabiliyor vs. ama ilk durumu gerçekleştirenler diğerinden bir hayli fazla oluyor sanıyorum. ''Tıp olmazsa Hukuk olur. '' gibi.
                        Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Haftaya bu saatlerde ilk aşamayı tamamlamış olacaksınız..
                          Sınava girecek olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.
                          YGS'de çok çok kötü yapmadığınız sürece sorun yok.Belirleyici olan kesinlikle ve kesinlikle LYS serisidir.Bol şans..
                          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Yazilanlari okuyunca ben heyecan yapiyorum, sizin halinizi düsünemiyorum bile :/ Allah yardimciniz olsun, gönlünüzden geçen olur insAllah
                            Hayata inat GÜLÜMSE

Yorum

• Başarılar gençlik ! Sıkıntı yok. Rahat olun
                              "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Tüm Bordomavi.Net ailesi bünyesinde sınava girecek olan kardeşlerime abilerime ablalarıma can-ı gönülden başarılar diliyorum . . .
                                En son Tolga tarafından düzenlendi; 27.03.2012, 18:40.
                                9 # Osvaldo'

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X