Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fúser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Peki ben kime ne çamur atmışım? Ben sana çamur attın falan demedim. Ben kendim burda çamur atmakla suçlandım. Çamur atmak nedir en güzel nerde öğrenirsinizin adresini de verdim. Bu arada cemaati konuşmuyoruz, belli bir dershane üzerine yoğunlaşan şüpheleri konuşuyoruz. Bu dershanenin de bir cemaate ait olduğundan öte birşey söylenmedi burda.
    Fem adını kullanarak kurumu zan altında bırakmak çamur atmak değil midir ? Sizler daha iyi bilirisiniz dedin buda beni zan altında bırakmadı mı sence ? Fem'in skandal yarattığını ispatla ozaman ne diyim sana kolay gelsin. madem çamur atmıyorsun.
    Zuğaşi Berepe
    Çoban Express

Yorum

• [QUOTE=Hasan ZAİMOĞLU;1917536868]
      İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yok hayır şöyle bir zihniyet var x işi feme gidiyor diye hemen cemaatçi sıfatını yiyor karşıt görüşten. eyvallahım onada.

abi beni anlamamışsın. ben ortaya atılan iddalar nede var demiyorum yada ortaya atanlara art niyet taşımıyorm sorum şu

gazetede yayımlanan o kitapçık türünü normal şartlarda milyonlarca kişi inceledi baktı gördü ama ne senin ne benim neden milyonların gözüne çarpmadı böyle bir şey de nasıl olduda o kişinin gözüne çarptı.

olaki ösym aklarsa kendini bu iddayı ortaya atan göğsünü gere gere yine laf yapacak sonuçta.

ben bu durumdan rahatsızım abi kimse benim hakkımı elimden alamaz.bu sınav benim için bitmiştir ikincisi olmayacak.
      dediğim gibi feme gitmen bu tartışmanın sorumlusu yapmaz seni. burda da dışarda da müsterih ol bence.

farzedelim ki bu kişi artniyetli olarak bu işin peşine düştü ve çalışan bir şifreyi buldu. yani bizim için, böyle bir sınavı tartşılır hale getiren kurum mu, tartışlcak uygulamayı pespit eden işgüzar mı sorumlu tutulmalıdır?

yani biri çıkıp newtona kardeşim elma kafana düşmüşse ne olmuş, yerçekimi var diye büyütüyosun, bizim de kafamıza düşüyor ama biz elmayı yiyoruz, sen de adam gibi yeseydin demiş midir?

sana abi tavsiyesi bu tartışmalar en fazla adayara zarar veriyor, bir daha olmayacak deme ben 3. girişimde kazandım üniyi, tekrar tekrar denemelisin.

Yorum

• Bir avukat nasıl olurda çözermişe takıldı bazı kafalar. O avukata takılıp kaldılar. O avukat farkına varmışta başkaları varamamış, nasıl da olurmuş böyle birşey.

Burda takılıp kalanla, o avukatın bulduğu neyin nesidir merak etmeyenle, kafa yormayanla konuşsan ne olur.

Yorum

Peki ben kime ne çamur atmışım? Ben sana çamur attın falan demedim. Ben kendim burda çamur atmakla suçlandım. Çamur atmak nedir en güzel nerde öğrenirsinizin adresini de verdim. Bu arada cemaati konuşmuyoruz, belli bir dershane üzerine yoğunlaşan şüpheleri konuşuyoruz. Bu dershanenin de bir cemaate ait olduğundan öte birşey söylenmedi burda.
          [QUOTE=gerenimo;1917536891]
          İlk olarak Hasan ZAİMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

dediğim gibi feme gitmen bu tartışmanın sorumlusu yapmaz seni. burda da dışarda da müsterih ol bence.

farzedelim ki bu kişi artniyetli olarak bu işin peşine düştü ve çalışan bir şifreyi buldu. yani bizim için, böyle bir sınavı tartşılır hale getiren kurum mu, tartışlcak uygulamayı pespit eden işgüzar mı sorumlu tutulmalıdır?

yani biri çıkıp newtona kardeşim elma kafana düşmüşse ne olmuş, yerçekimi var diye büyütüyosun, bizim de kafamıza düşüyor ama biz elmayı yiyoruz, sen de adam gibi yeseydin demiş midir?

sana abi tavsiyesi bu tartışmalar en fazla adayara zarar veriyor, bir daha olmayacak deme ben 3. girişimde kazandım üniyi, tekrar tekrar denemelisin.
          yok abi sorumlusu elbette yapmaz ama bakış açısı aa bu femci cemaatçi yaa falan oluyor bu gerçek bir durum.

abi dediğim şeyde kastım bunu ortaya atanların kötü bir şey yaptığı yönünde değil.elbette en çok zararı ben görüyorum orada benim emeğim var bunun haysiyetsizce heba olmasına ses çıkartmayacak değilim.ama aklıma gelmiyorda değil.

ayrıca newto'nun yer çekimi ile bulgusuyla bu bir değil .kimse 10 yıl sonra iddayı ortaya atının adını bile hatırlamayacak müsterih olalım.
          Zuğaşi Berepe
          Çoban Express

Yorum

• Bu arada FEM dershanesini ben burda öylesine ortaya atmadım.

İnternette araştırın. Sınavdan önce ''FEM dershanelerinde sınavda çıkacak diye söylemişler', 'FEM dershanesinden bir arkadaşımın dediğine göre' mod-medyan yöntemi çıkacakmış sınavda diye yazışmalar var. FEM dershanesinde gece saat üçte öğrettiler bu mod-medyanı diye sınavdan önce yazan da var. Dershane öğretmenlerinin bir google grubunda bugün öğrencilerim bana mod-medyan sordu hep, fem de çıkacak demişler diye yazan öğretmenler var. Ve bütün bu yazışmalar, bazı arkadaşlar anlamak istemezler diye altını çizerek yazıyorum sınavdan önce gerçekleşmiş yazışmalar. Ben Almanya'da yaşıyorum. Daha yeni bu konuyu araştırınca FEM diye bir dershane var diye öğrendim, yoksa benim hiç bilmediğim bir dershaneyle ne işim olur.. öyle yazıyorsunuzki sanki insanlar art niyetle FEM ismini ortaya atıyor. Başka bir dershanenin değilde bu dershanenin konuşulmasının gördüğünüz gibi nedenleri var.

(Not: mod-medyan o malum avukatın farkına vardığı soruları çözmeye yarayan yöntem)

Benide alıntalamayın daha lütfen. Daha fazla bu mevzu hakkında yazmak istemiyorum.
            En son Kader KORELİ tarafından düzenlendi; 05.04.2011, 17:48.

Yorum

Bir avukat nasıl olurda çözermişe takıldı bazı kafalar. O avukata takılıp kaldılar. O avukat farkına varmışta başkaları varamamış, nasıl da olurmuş böyle birşey.

Burda takılıp kalanla, o avukatın bulduğu neyin nesidir merak etmeyenle, kafa yormayanla konuşsan ne olur.
              sen soreuya cevap verebiliyor musun ona bak benim görüşümle alay edercesine yazacağına. ben sana ne diyorum bana ne anlatıyorsun.kılavuzun karga galiba senin, sözün devamını biliyorsundur.
              Zuğaşi Berepe
              Çoban Express

Yorum

• Şu an olmayan bir şeyi konuşup Thales'in teorisini ispat etmeye gerek yok.

Biraz da bu konuda gerçek sorunları konuşalım.

Ben geçen sene sınava girdim.Sonuçları aldığımda 62 bininciydim.Buna okul puanı eklenince 22 bin kişi geriledim ve 84 bininci oldum.

22 bin kişi hiçbir şey yapmadan önüme geçti ve Yıldız Teknik'i kaçırdım.Onlar evlerinde Sırlar Dünyası'nı izlerken ben ders çalışıyordum.Ama onların hocaları notu bol keseden,bizimki de kerpetenle veriyordu.

Buyrun size gerçek olan ve benim gibi yüz binlerce kişinin yaşadığı ve yaşayacağı olay.

Derdiniz hak hukukla ilgiliyse haydi konuşalım öyleyse.

Yorum

Bu arada FEM dershanesini ben burda öylesine ortaya atmadım.

İnternette araştırın. Sınavdan önce ''FEM dershanelerinde sınavda çıkacak diye söylemişler', 'FEM dershanesinden bir arkadaşımın dediğine göre' mod-medyan yöntemi çıkacakmış sınavda diye yazışmalar var. FEM dershanesinde gece saat üçte öğrettiler bu mod-medyanı diye sınavdan önce yazan da var. Dershane öğretmenlerinin bir google grubunda bugün öğrencilerim bana mod-medyan sordu hep, fem de çıkacak demişler diye yazan öğretmenler var. Ve bütün bu yazışmalar, bazı arkadaşlar anlamak istemezler diye altını çizerek yazıyorum sınavdan önce gerçekleşmiş yazışmalar. Ben Almanya'da yaşıyorum. Daha yeni bu konuyu araştırınca FEM diye bir dershane var diye öğrendim, yoksa benim hiç bilmediğim bir dershaneyle ne işim olur.. öyle yazıyorsunuzki sanki insanlar bilerek FEM ismini ortaya atıyor. Başka bir dershanenin değilde bu dershanenin konuşulmasının gördüğünüz gibi nedenleri var.
                  he sen daha femi yeni duydun öyle mi ? cemaatide yeni öğrenmişsindir sen. çok eksiğin var senin daha sıkı çalış bırakma bu işin peşini.

bende bırakmayacağım bu işin peşini, femdeyim bende tomarla para verdim bana niye öğretmediler o şeyleri !!!!
                  Zuğaşi Berepe
                  Çoban Express

Yorum

• Cumhurbaşkanı’nın açıklaması
                    ÖSYM Başkanı Demir’i önceki gün iki saate yakın dinledik. Hem de onlarca gazeteci. İkna olanı görmedim. Ekran başında canlı yayını izleyenler arasında da tereddütte olanlar çoğunluktaydı. Zaten gelen maillere ve dünkü gazete manşetlerine baktığınızda durum bu yönde.
                    İşte bu noktada asıl şaşırtıcı olan Sayın Gül‘ün, ÖSYM Başkanı’nın anlattıklarını tatmin edici bulması!
                    Oysa ortada cevaplanması gereken onlarca soru var.
                    Sayın Gül, kendi emrindeki Devlet Denetleme Kurulu’nu ya da konunun uzmanı isimlerden oluşan bir bilirkişi heyeti oluşturup inceleme yaptırdıktan sonra bu açıklamayı yapsaydı, sanki çok daha doğru olurdu!..

Kitapçıklar açılmıyor
                    Sayın Cumhurbaşkanı’nın açıklamasında, YÖK Başkanı’nın kendisine “Bugün (dün) öğle itibarıyla herkesin sorusunu, kâğıdını, cevabını internete koyduklarını söyledi” dedi. Ama bu cümle ne kadar gerçeği yansıtıyor sırasıyla hep birlikte bakalım:
                    Madde 1: Dün öğle itibarıyla internete konuldu denilen soru kitapçıklarına bir türlü ulaşılamıyor. Hele hele tümüne ulaşmak hâlâ mümkün değil.
                    Madde 2: Sayın Cumhurbaşkanı ÖSYM Başkanı’ndan aldığı bilgiler doğrultusunda herkesin soru kitapçıklarının internete yüklendiğini söylüyor ama ÖSYM’nin dün akşam saat 19.00’da internet sitesinde aynen şu bilgi vardı:
                    “2011-YGS’ye giren adaylar kendisine ait soru kitapçığı koduna http://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=1097 adresinden erişebilirler. Soru kitapçık numarası ve bina kodu bilgisiyle kendi kitapçılarını ftp://2011ygs-kitapcik.osym.gov.tr adresinden görüntüleyebilirler. Şu ana kadar ADANA - BURSA/GEMLİK illeri arasındaki sınav merkezlerinde sınava giren adayların soru kitapçıkları hazırlanmıştır. Diğer illerde sınava giren adayların kitapçıkları hazır olduğunda sisteme eklenecektir. Kitapçıklar tüm kamuoyuna açıktır.
                    Şu ana kadar 349.154 adayın soru kitapçıkları kamuoyuna açılmıştır.
                    Kamuoyuna duyurulur.
                    1. Güncelleme: 03.04.2011 Saat: 20:30
                    2. Güncelleme: 04.04.2011 Saat: 10:00
                    Son Güncelleme: 04.04.2011 Saat: 17:00”
                    Yani, dün akşam itibarı ile 1 milyon 700 bin adaydan, sadece 349 bin adayın bilgisi internete yüklenmiş, tamamı değil. Yani Cumhurbaşkanı’na tam doğru bilgi verilmemiş.
                    Madde 3: Kâğıdından kastettiği herhalde adaylara yönelik cevap kâğıdı ki, böyle bir uygulama söz konusu değil. Hem daha cevap kartları da okunmadı.
                    Madde 4: Cevap kâğıdı yani cevap kartı gibi o kitapçığın cevap anahtarı da internette görünmüyor.
                    Madde 5: Sayın Cumhurbaşkanı’nın ortada böylesine bir şefaflık varken tatmin olduğunu söylemesi ilginç ama tabii eğer o bilgilere ulaşılabiliyorsa... Ama ÖSYM’nin internet sitesine girip, bu bilgilere ulaşmak istediğinizde karşınıza bakın nasıl bir açıklama çıkıyor:
                    “Bu web sayfası kullanılamıyor.
                    ftp://2011ygs-kitapcik.osym.gov.tr/ adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir. “
                    Peki yönlendirilmiş bir web sayfası var mı? Hayır. Peki buna şeffaflık denilebilinir mi, bu sizi tatmin eder mi?...
                    Özetin özeti: Bu tartışma daha çookkkkkkkk su kaldırır...

Abbas Güçlü'nün yazısı.

Yorum

• Valla enişteme kızdım şimdi,

sen koskoca bu dersanenin bir şubesinin müdürüsün,

neden benim haberim yok bu şifreden

5 sene bir fiil dersanenin adamıydım hemde !!

Yazılanları okuduktan sonra,

hakikatten beyin göçü olmuş !!!

Yorum

• Soru 15: x.(10!) çarpımı bir pozitif tam sayının karesi olduğuna göre, x’in alabileceği en küçük değer kaçtır?
                        a) 21 b) 7 c) 5 d) 10 e) 14
                        Şıklarda en yüksek sayı 21. 21’in sağında b) şıkkı var, b şıkkı doğru yanıt oluyor.
                        En yüksek rakamın sağındaki şıkkın doğru olması kuralı 11250.36833 no’lu kitapçıkta da uygulanabiliyor. Radikal’in editörleri dün akşam saatlerinde, çok kısa sürede bu formülü uygulayarak, 20’nin üzerinde soruya doğru yanıt vermeyi başardılar

“Donanım haber” isimli bir forum sayfasında ise yayınlanan bazı kitapçıklarda “Çembersel modlama” isimli bir algoritma türünün kullanıldığı iddia edildi ve buna ilişkin örneklere yer verildi. Bu yöntemle doğru cevabı bulma oranının yüzde 80’e ulaşılabildiği öne sürüldü.
                        Meteksan'dan itiraf geldi: Cevap anahtarında algoritma var!

YGS sorularını basan Meteksan'ın Genel Müdürü Bilal Altun, cevap anahtarının rastgele oluşturulmasının belli bir algoritma ve prosedür içerdiğini, bu prosedürde yaklaşık 4 aydır ÖSYM ile beraber çalıştıklarını söyledi
                        En son Paksoy tarafından düzenlendi; 05.04.2011, 17:53.

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Soru 15: x.(10!) çarpımı bir pozitif tam sayının karesi olduğuna göre, x’in alabileceği en küçük değer kaçtır?
                          a) 21 b) 7 c) 5 d) 10 e) 14
                          Şıklarda en yüksek sayı 21. 21’in sağında b) şıkkı var, b şıkkı doğru yanıt oluyor.
                          En yüksek rakamın sağındaki şıkkın doğru olması kuralı 11250.36833 no’lu kitapçıkta da uygulanabiliyor. Radikal’in editörleri dün akşam saatlerinde, çok kısa sürede bu formülü uygulayarak, 20’nin üzerinde soruya doğru yanıt vermeyi başardılar

“Donanım haber” isimli bir forum sayfasında ise yayınlanan bazı kitapçıklarda “Çembersel modlama” isimli bir algoritma türünün kullanıldığı iddia edildi ve buna ilişkin örneklere yer verildi. Bu yöntemle doğru cevabı bulma oranının yüzde 80’e ulaşılabildiği öne sürüldü.
                          Meteksan'dan itiraf geldi: Cevap anahtarında algoritma var!

YGS sorularını basan Meteksan'ın Genel Müdürü Bilal Altun, cevap anahtarının rastgele oluşturulmasının belli bir algoritma ve prosedür içerdiğini, bu prosedürde yaklaşık 4 aydır ÖSYM ile beraber çalıştıklarını söyledi
                          vallahi abi ortaya atılanlardan sonra her kitapçıkta her türlü metodla cevap bulgusuna rastlanıyor.şimdi bu sınav iptal olursa yerine bir sınav daha yapılacak haliyle olzaman ne olacak asker darde yapıp askeri nizamda mı sınav olunacak ? Kpss'deki skandalın ardından alınan onca önleme rağmen buda skandala dönüşürse tek çare bu kalıyor.
                          Zuğaşi Berepe
                          Çoban Express

Yorum

• Yazıklar olsun eğer gerçekten birileri bu algoritmaları bilip sınava girmişse onlara hakkımı helal etmiyorum.Eğer öyle yapanlar varsa 1.7 milyon kişinin haklarına giriyorlar bu kadar kişinin kul hakkını yemek ne demek?Öbür dünyaya azcık inanan biri bu işlerin altına asla girmez.

Yorum

• İlk olarak Hasan ZAİMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              vallahi abi ortaya atılanlardan sonra her kitapçıkta her türlü metodla cevap bulgusuna rastlanıyor.şimdi bu sınav iptal olursa yerine bir sınav daha yapılacak haliyle olzaman ne olacak asker darde yapıp askeri nizamda mı sınav olunacak ? Kpss'deki skandalın ardından alınan onca önleme rağmen buda skandala dönüşürse tek çare bu kalıyor.
                              Sınavı kal-dı-ra-cak-sın. Bir sınavla insnaların gelecekleri belirlemesi,baskı stres,korku,İşkenceden başka bişey değil.asıl sorun budur.

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sınavı kal-dı-ra-cak-sın. Bir sınavla insnaların gelecekleri belirlemesi,baskı stres,korku,İşkenceden başka bişey değil.asıl sorun budur.
                                nerdee be abi o günler.dediğinde haklısın ama keşkeler giriyor işte araya.
                                Zuğaşi Berepe
                                Çoban Express

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X