Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fúser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bütün bu olan biten de mi peki tesadüf? Birde maksat eğitim kurumunu zedelemek yazıyor arkadaş. Allah aşkına bunları yapanlarmı zedeliyor eğitim kurumunu, bu haksızlıkların sona ermesini isteyenlermi? Bunu kim yaparsa yapsın umurumda değil, ben her zaman karşı çıkarım. Burda siyasi düşüncelerimden dolayı da yazmıyorum bunları. Böyle bir skandal karşısında nasıl bu kadar vurdum duymaz ve kayıtsız olabiliyorsunuz şaşırıyorum doğrusu.
    malesef bizde partizanlık futbol holiganlığı gibi. parti siyasi görüş nedeniyle en büyük hak olan kul hakkına bile göz yumuluyor. burdaki yazıları görünce alan razı veren razı, günah da hepimizin size ne dendiği anlaşılıyor.
    bu millethakettiği gibi yönetiliyor, daha iyisini de istemiyor. tek derdi bu çarpık düzenden nemalanabilmek.

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      pmyo sınavı çamur değil, alınlarında kara bir lekedir. geçen seneki kpss ile birlikte usülsüzlük nedeniyle iptal edilmiştir. keşke karşımızda iz tutmayacak kadar şeffaf ve temiz bir kurum olsaydı.
      pmyo sınavını milli piyango kurumu yaptı yoksa şuan gündemdeki kurum mu? elbette bu kurumun sicili ile ilgili, bu gün neden bu kadar güvenilmez bir kurum olduğuyla ilgili güzl bir örnek.
      bu sicil nedeniyle, cumhurbaşkanının bakanların kefiliiği de kurumun başkanının açıklamaları da ne medyayı ne de sınava girenleri tatmin etmedi.
      ortada ispalanabilen şeyler varsa buna doğru denir.pmyo sınavı ile bilgim yok o yüzden detaylı bir şey konuşamam ama şu durumda uzulsüzlük varsa bunun muhattabı bir kurumdur oda ösym. ösym üstünden diğer kurumlara laf yapmak çamur atmaktır kastım bundan ibaret.

İlk olarak Fúser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yukarda da birkaç yerde izah ettiğim gibi sayıların aynı, cevap şıklarının bir kısmının ayni ve aynı yılın sınavında çıkmış olmasının manidar olduğunu düşünüyorum. Bu benim şahsi düşüncem, ziya benim yaşadığım ülkede ve hayatımda girdiğim bütün lise ve üniversite sınavlarında böyle birşeyle karşılaşmadım. Ama yukarda da belirttiğim gibi Türkiye'de normal olarak karşılanıyorsa -diğer paylaştığım örnekdeki kadar bariz olmadığı sürece - bunu samimiyetle söylüyorum, bunda bir sorun yok. Ayrıca yine yukarda belirttiğim gib esas konu bu değil. Esas şifre konusu hakkında ve sınavdan önce bir mod-medyan fısıltısının internet ortamında dahil öğrenciler arasında dolaşması hakkında görüşlerinizi de bilmek isterim. Söz konusu dershane de okuduğunuzdan dolayı bu yazılanlara karşı cephe almanızı anlayabiliyorum. Ama siyasi görüşünüzü, okuduğunuz dershaneyi bir kenara bırakıp elinizi vicdanınıza koyup bir düşünmenizi isterim. Yine bu konuya inanmıyorsanız saygı duyarım. Yeter ki belli kısım medyanın ve belli bir cemaate yakın insanların söylediklerine kanarak bu olanları körü körüne onaylamayın.

Bu yazdığınızdan pek birşey anlamadım doğrusu. İkinci cümlenizi hiç anlamadım. Sadece şunu söylemek isterim. Geçen sene yine sizin o 'ileri zekalımı bunlar da' dediğin insanlar belli olayların farkına vardı da haksız yere sınavdan soruların tamamını doğru yanıtlamış olanların oyunu meydana çıktı.
      Kpss'de yapılan kopya skandalı ile burada ortada bulunan idda rasında dağlar kadar fark var. avukatın birisi eline gazeteyi alııyor aa bir bakıyor burada küçükten büyüğe doğru sıralayınca iki şık çakışıyorda burada kopya var diyebiliyor olay bu kadaar basit mi sorum bu ?

siyasi görüşüm yada okuduğum dersane benim düşüncemi yönlendiremezki. ben yabancı dil öğrencisiyim. bulunduğum çevremde en yetkin dersane olması hasebiyle femde okuyan birisiyim.ortada suç varsa bunu alkışlayacak kadar zavallı değilim. sadece ortada kesin bir şey yokken ahmet efendi mehmet efendi bu işi yapmış deme lüksüne sahip değilim.ama her şeyin altında cemaatin izi var demek birilerini ağzına sakız olmuş. varsın olsun ağızlar poşet değilki büzebilelim.
      Zuğaşi Berepe
      Çoban Express

Yorum

• Konu dağılıp başka mecralara çekilmesin.

2011 Ygs'de kopya,şifre gibi iddiaların safsatadan ibaret olduğu ortaya konmuş.

2000 Öss'de soruların çalınmasından sonra mütemadiyen iddialar ortaya atılıyor.

Ortaya deliller konmadığı sürece nasıl bir yaptırım uygulanabilir.

Milyonlarca kişinin girdiği sınavlarda art niyetli olan herkes bir ali cengiz oyunu yapabilir.Niyet kötü olduktan sonra ne kadar önlem alsan da,sistem değiştirsen de,başkanı istifa ettirsen de farketmez.

Yorum

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Verdiğin haberin tarihi 19 Eylül 2009...

Pmyo sınavı...

Amacını başından bu yana belli etmişsin zaten.

Google her şeyi yazar arkadaşlar.Siz çalışmanıza bakın.
          Tarihinin ne önemi var söyleyebilirmisiniz? Size göre biri bu haltı iki sene önce işlemişse veya başka bir sinav olduğunda sorun yok öylemi? Bu olayın üstü kapatılır, ama yıllar sonra biri gelir doğruları gün ışığını çıkarır yine. Bunu unutmayın.

Burda amacı belli birileri varsa sizlersiniz. İkinizde malum dershanenin öğrencilerisiniz ve eğer o at gözlüklerinize rağmen dikkatinizi çektiyse eğer bu konuyu böyle baştan kesip atan nadir insanlardan oldunuz bu başlıkta.

İlk olarak Hasan ZAİMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          çamur at tutmazsa izi kalır demişler Doğru mudur ?
          Bunu en iyi sizler bilirsiniz. Detayına girmeyecem, siyasi yorum diye silerler sonra. Samanyolu ana haber bültenlerini izleyin. Orda bu iş nasıl yapılır nasıl edilir teferuatıyla gösteriyorlar. Benim fikrim hür, vicdanım hür, irfanım hür.

Ben daha önce yazdığım gibi bunu bir skandal olarak görüyorum ve her kim olursa olsun böyle bir adi oyuna alet olanları kınıyorum. Ciddi bir meseleyi konuşuyoruz burda, siz de çıkmışsınız belli suçlamalarla olayın vahimiyetini örtbas etmeye kalkışıyorsunuz.

Yorum

Bunu en iyi sizler bilirsiniz. Detayına girmeyecem, siyasi yorum diye silerler sonra. Samanyolu ana haber bültenlerini izleyin. Orda bu iş nasıl yapılır nasıl edilir teferuatıyla gösteriyorlar. Benim fikrim hür, vicdanım hür, irfanım hür.

Ben daha önce yazdığım gibi bunu bir skandal olarak görüyorum ve her kim olursa olsun böyle bir adi oyuna alet olanları kınıyorum. Ciddi bir meseleyi konuşuyoruz burda, siz de çıkmışsınız belli suçlamalarla olayın vahimiyetini örtbas etmeye kalkışıyorsunuz.
            komedisiniz ya gerçekten. zorunuza giden ne bunu anlamıyorum.samanyolu haber ne alaka ben kime ne çamur atmışımda sen beni zan altında tutabiliyorsun.ben sana ne diyorum sen bana ne anlatıyorsun. tamam haklısın dostum cemaat var bu işin içinde fetullah tezgahladı bunu(!).Beyin bedava ! .
            Zuğaşi Berepe
            Çoban Express

Yorum

• [QUOTE=Hasan ZAİMOĞLU;1917536822]

bahsi geçen dersanede okuyorsun diye töhmet altında değilsin. yazılanları üstüne alma lütfen.
              ama dersaneyle ilgili garip olaylar uzun zamandır konuşuluyor.

zaten burda tartışılan ösym nin güveninin kamuoyu önünde ve bu kurumun bilumum sınavına giren adaylar arasında kaybolmasıdır. yaşanan olaylara bakıldığın Polis sınavı, Ales öss kpss sınavlarında usulsüzlük nedeniyle iptal olanlar olduğu gibi, hakkında dava açılanlar mevcut. ne alakanın cevabı tüm sınav organizasyonun (soruların hazırlanması, basılması uygulanma ve ölçme- değerlendirme ile yerleştirme) ösym tarafından yapılmaktadır. üst mevkidekiler, konu incelenmeden toplum güven kaybı yaşarken ben ikna oldum siz de olun dememelidir. gereken yapılmalıdır.

şifrenin çözülüşüne gelindiğinde ortda bir tuhaf durum var, sen bu tuhaflığı yapan organizatöre değil de, sistemi sorgulayan inceleyen insanı suçluyorsun. eğer bu şifreyi araştırma çabaları olmasa idi güzel pembe uykuda uyuyor olunacaktı. tab ya neden bağırıyorsun ki kral çıplak diye....

sorgulamak, araştrmak eleştirmek güzel bişeydir. korkmayın. uslu çocuk olmak yerine yıkanmak istemeyen çocuk olun.

Yorum

• İlk olarak Hasan ZAİMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ortada ispalanabilen şeyler varsa buna doğru denir.pmyo sınavı ile bilgim yok o yüzden detaylı bir şey konuşamam ama şu durumda uzulsüzlük varsa bunun muhattabı bir kurumdur oda ösym. ösym üstünden diğer kurumlara laf yapmak çamur atmaktır kastım bundan ibaret.

Kpss'de yapılan kopya skandalı ile burada ortada bulunan idda rasında dağlar kadar fark var. avukatın birisi eline gazeteyi alııyor aa bir bakıyor burada küçükten büyüğe doğru sıralayınca iki şık çakışıyorda burada kopya var diyebiliyor olay bu kadaar basit mi sorum bu ?
                Olayda kopya var diyor, çünkü bu yöntemle soruların büyük bir çoğunluğu çözülüyor! Bunu anlamak bu kadar zor mu?

İnternette sınavdan önce bu yöntemi izah edecek mod-medyan nedir diye yok rüyamda gördüm falan diye sorular soruluyor. Google aramalarında sınav öncesi sıfırdan patlama yapıyor 'mod medyan' aramaları. Bir forumda yine sınavdan önce bir öğrenci fem'de gece saat üçte mod-medyan öğretildiğini yazıyor. Şimdi normalde diyeceksinizki dershaneyi zan altında bırakmak için yazmıştır. Ama önce yazıyor ve sonrasında böyle bir sistemle sınav sorularının çözülebildiği ortaya çıkıyor. Sizde eeeeeeh bu kadar basitmi kardeşim diyerek, boşverin gitsin diyorsunuz.. kendini 'ileri zekalı' sayan birileri böyle birşey bulmuşta, bilmem neler diyorsunuz.. halbuki burda binlerce öğrencinin belki gasp edilen haklarını konuşuyoruz, yoksa bana ne ösym'den, fem'den, Türkiye'deki sınavlardan.. benim ağrıma gidiyor vatanımda böyle şüphelerin üstünün kapatılmak istenmesi..

Yorum

Ortada ispatlanan bir şey yoksa ülkenin cumhurbaşkanı, hükümet sözcüsü sınavın güvenilirliğine inanıyoruz diye açıklama yapmayacak! Süreci bekleyecek. Bu ülkede güvenilir hangi kurum kaldı ki çamur atmaya tamah edilsin?

Görün artık şunu; adamların umurlarında değiliz. Yandaşsak, yancıysak geçiminizi sağlayıp, çeşitli imtiyazlar(işbu konu) elde edebilirsiniz. Ancak sıradan bir Türk vatandaşıysan oldukça fazla efor sarf etmek gerekiyor geçinmek için, çoğu zamanda tıkanıp kalınıyor.

Bu insanların düşüncesini aktararak bitireyim; Millete din iman, kendilerine han hamam.
                  En son Bağlaç Olan Ki tarafından düzenlendi; 05.04.2011, 17:16.

Yorum

• [QUOTE=gerenimo;1917536853]
                    İlk olarak Hasan ZAİMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bahsi geçen dersanede okuyorsun diye töhmet altında değilsin. yazılanları üstüne alma lütfen.
                    ama dersaneyle ilgili garip olaylar uzun zamandır konuşuluyor.

zaten burda tartışılan ösym nin güveninin kamuoyu önünde ve bu kurumun bilumum sınavına giren adaylar arasında kaybolmasıdır. yaşanan olaylara bakıldığın Polis sınavı, Ales öss kpss sınavlarında usulsüzlük nedeniyle iptal olanlar olduğu gibi, hakkında dava açılanlar mevcut. ne alakanın cevabı tüm sınav organizasyonun (soruların hazırlanması, basılması uygulanma ve ölçme- değerlendirme ile yerleştirme) ösym tarafından yapılmaktadır. üst mevkidekiler, konu incelenmeden toplum güven kaybı yaşarken ben ikna oldum siz de olun dememelidir. gereken yapılmalıdır.

şifrenin çözülüşüne gelindiğinde ortda bir tuhaf durum var, sen bu tuhaflığı yapan organizatöre değil de, sistemi sorgulayan inceleyen insanı suçluyorsun. eğer bu şifreyi araştırma çabaları olmasa idi güzel pembe uykuda uyuyor olunacaktı. tab ya neden bağırıyorsun ki kral çıplak diye....

sorgulamak, araştrmak eleştirmek güzel bişeydir. korkmayın. uslu çocuk olmak yerine yıkanmak istemeyen çocuk olun.
                    yok hayır şöyle bir zihniyet var x işi feme gidiyor diye hemen cemaatçi sıfatını yiyor karşıt görüşten. eyvallahım onada.

abi beni anlamamışsın. ben ortaya atılan iddalar nede var demiyorum yada ortaya atanlara art niyet taşımıyorm sorum şu

gazetede yayımlanan o kitapçık türünü normal şartlarda milyonlarca kişi inceledi baktı gördü ama ne senin ne benim neden milyonların gözüne çarpmadı böyle bir şey de nasıl olduda o kişinin gözüne çarptı.

olaki ösym aklarsa kendini bu iddayı ortaya atan göğsünü gere gere yine laf yapacak sonuçta.

ben bu durumdan rahatsızım abi kimse benim hakkımı elimden alamaz.bu sınav benim için bitmiştir ikincisi olmayacak.
                    Zuğaşi Berepe
                    Çoban Express

Yorum

• Ya Hasan onu bunu bırak da şu Ales sorularını alabilir misin la.Yüksek lisans yapak.

Te Allah'ım...

Yorum

• Cemaatçi vs. konusu kadar da gülünç bir şey yok. RTE kullanıyor işte onları. Ben olsam bende öyle yapardım açıkçası. Bravo Tayyip'e

Yorum

Olayda kopya var diyor, çünkü bu yöntemle soruların büyük bir çoğunluğu çözülüyor! Bunu anlamak bu kadar zor mu?

İnternette sınavdan önce bu yöntemi izah edecek mod-medyan nedir diye yok rüyamda gördüm falan diye sorular soruluyor. Google aramalarında sınav öncesi sıfırdan patlama yapıyor 'mod medyan' aramaları. Bir forumda yine sınavdan önce bir öğrenci fem'de gece saat üçte mod-medyan öğretildiğini yazıyor. Şimdi normalde diyeceksinizki dershaneyi zan altında bırakmak için yazmıştır. Ama önce yazıyor ve sonrasında böyle bir sistemle sınav sorularının çözülebildiği ortaya çıkıyor. Sizde eeeeeeh bu kadar basitmi kardeşim diyerek, boşverin gitsin diyorsunuz.. kendini 'ileri zekalı' sayan birileri böyle birşey bulmuşta, bilmem neler diyorsunuz.. halbuki burda binlerce öğrencinin belki gasp edilen haklarını konuşuyoruz, yoksa bana ne ösym'den, fem'den, Türkiye'deki sınavlardan.. benim ağrıma gidiyor vatanımda böyle şüphelerin üstünün kapatılmak istenmesi..
                          İlk olarak Bağlaç Olan Ki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ortada ispatlanan bir şey yoksa ülkenin cumhurbaşkanı, hükümet sözcüsü sınavın güvenilirliğine inanıyoruz diye açıklama yapmayacak! Süreci bekleyecek. Bu ülkede güvenilir hangi kurum kaldı ki çamur atmaya tamah edilsin?

Görün artık şunu; adamların umurlarında değiliz. Yandaşsak, yancıysak geçiminizi sağlayıp, çeşitli imtiyazlar(işbu konu) elde edebilirsiniz. Ancak sıradan bir Türk vatandaşıysan oldukça fazla efor sarf etmek gerekiyor geçinmek için, çoğu zamanda tıkanıp kalınıyor.

Bu insanların düşüncesini aktararak bitireyim; Millete din iman, kendilerine han hamam.
                          süreç işliyor.ortada idda büyük.burada mağdur olan benim sonuçta.dediğim gibi bu sınav bitmiştir benim için.kimsenin keyfi işgüzarlıklarına o sınava tekrar girmem.saman alevi ortalık.kim ne derse birilerine batıyor.bana batan kısımda ortada yüzde yüz bir şey olmadan(delilleri kast etmiyorum) hedef gösterilmesi.felaket tellallığınada gerek yok.inşallah haklı çıkarsınız.sınavda usulsüzlük olmuştur kopya çekilmiştir.belki ozaman milyonlar kurtulur bu illet öss saçmalığından.
                          Zuğaşi Berepe
                          Çoban Express

Yorum

komedisiniz ya gerçekten. zorunuza giden ne bunu anlamıyorum.samanyolu haber ne alaka ben kime ne çamur atmışımda sen beni zan altında tutabiliyorsun.ben sana ne diyorum sen bana ne anlatıyorsun. tamam haklısın dostum cemaat var bu işin içinde fetullah tezgahladı bunu(!).Beyin bedava ! .
                            Peki ben kime ne çamur atmışım? Ben sana çamur attın falan demedim. Ben kendim burda çamur atmakla suçlandım. Çamur atmak nedir en güzel nerde öğrenirsinizin adresini de verdim. Bu arada cemaati konuşmuyoruz, belli bir dershane üzerine yoğunlaşan şüpheleri konuşuyoruz. Bu dershanenin de bir cemaate ait olduğundan öte birşey söylenmedi burda.

Yorum

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ya Hasan onu bunu bırak da şu Ales sorularını alabilir misin la.Yüksek lisans yapak.

Te Allah'ım...
                              ççç ççç ççç femdeyim ya bi kıyak yaparım
                              Zuğaşi Berepe
                              Çoban Express

Yorum

• Valla ben de adı zikredilen grubun dershanelerinden şurasından burasından geçtim. Çay çorba, abi, kardeş, yurt vs hepsini sizden daha iyi bilirim. Maklube de yapabilirim. Kalite vs bunları geçin genç kardeşlerim. PMYO sınavı neden iptal edildi? KPSS'yi bilemem çünkü orada sanırım kayıtlara direk giren bir şey yok ama iptal edilen PMYO sınavından sonra kayıtlara resmi olarak kimin ne yaptığı girmiştir.
                                Not: Mesajım alıntılanmasın.
                                En son ceserdar tarafından düzenlendi; 05.04.2011, 17:30.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X