Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şuna bile 1 nisan şakası dedim ki, olayı test edene kadar.
    Buradan sövmeyeceğim ama yapanların ne ölüsü ne dirisi kaldı .
    Haysiyetsizler
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şuna bile 1 nisan şakası dedim ki, olayı test edene kadar.
      Buradan sövmeyeceğim ama yapanların ne ölüsü ne dirisi kaldı .
      Haysiyetsizler
      Kardeşim tamamiyle haklısın Allah bilir bizim girdiğimiz seneler de aynı dolaplar döndü ama kimse bu tarz şeyleri araştırmıyordu ya da üstü kapatılıyordu bakalım şimdi ne olacak? Ben olsam öğrenciler olarak bir birlik yapıp toplu şekillerde mahkemeye başvururdum böyle insan hakkı yenemez.Birinin o kadar uğraşıp 60 dakikada yaptığı testi birileri bir tarafını kaşıyarak 5 dakikada halledip diğer bölümlerde rahat rahat takılmış.Ki onlarda da bu tarz şifreler olduğu söyleniyor onlarda çıkar yakında.

Yorum

• Tekrarlanmasından yanayım..

Yorum

• Yuhh...Şerefsizler, herşey'e hile karıştırdılar...Umarım dava edilip üstüne gidilir bu olayın.
          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• Acıkcası sınavdan önce düsünmüstüm bu şıklar üzerinden bi şekilde birşeyler yapılıp cözülebilecegini tahmin ettigim olmuş gerci sınavdayken hic düsünmedim yapılabilrmi diye ama şu bir gercekki sıanva girenleri hakkı yenildigine hatta bir kesime hizmet edildigi gercek.Bu konu hakkında sessiz kalınmaması lazım yazık günah insanların hayatına bir şekilde yön veren bu sınavda bunların olması igrenç ötesi...

Yorum

• Soru şıklarının böyle olmasından anlamıştım bir şeylerin olduğunu.

A) 1004 B)1008 C) 1000 D) 1006 E) 1002

Bu belli ki sınavı hazırlayanların kurduğu bir oyun. Ayıp denen bir şey var.

Yorum

• İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Soru şıklarının böyle olmasından anlamıştım bir şeylerin olduğunu.

A) 1004 B)1008 C) 1000 D) 1006 E) 1002

Bu belli ki sınavı hazırlayanların kurduğu bir oyun. Ayıp denen bir şey var.
                kesinlikle benimde dikkatimi çekmişti. yıllardır küçükten büyüğe doğru sıralanan şıklar karıştırılmış.1. sorunun seçenekleri A)8, B) 10, C) 6, D) 4, E) 2 şeklinde. yıllardır bu denemelerde ve sınavlarda A)2, B)4, C)6, D)8, E)10 şeklinde sıralanırdı.şaşırmıştım ama aklıma hiç böyle bir şeyin olabileceği gelmezdi doğrusu...

YGS matematik testindeki cevap şıklarını kırmızı kalemle küçükten büyüğe doğru sıraladık. Eşleşen rakamı yuvarlak içine aldık. Yuvarlak içine aldığımız şıkkı cevap anahtarından kontrol ettik ve doğru cevabı bulduk.Küçükten büyüğe doğru sıraladığımız şıklarda eşleşen olmuyorsa yanıt çoğunluğunda (E) şıkkıydı. Tam 17 soruda bu şifre vardı! Ayrıca matematik testindeki cevap şıkları orijinalinde küçükten büyüğe sıralıysa... Bu kez de doğru yanıt (A) şıkkıydı. Bu şifre de 40 sorunun 6’sında çalışıyor. Yani bu şifreleri bilenlere 40 sorunun en az 23’ü garanti.
                MİLLİYET

Yorum

• İyice azıttı bunlar. Her sene farklı bir numarayla karşımıza çıkıyorlar. Sadece Öss'de olsa yine iyi. Polis sınavında,kpss'de her yerde hileli sınavlar ortaya çıkıyor ama sonucunda bir yaptırım uygulanamıyor. Adamlar tekelini kurmuşlar. Sınavları onlar yapar, seni üniversiteye,devlet kurumuna onlar sokar. İstersen sınava girme, toz tanesi kadar değerin yoktur onların gözünde. Bu zihniyete lanet olsun demek için nefesimi bile harcamam ben
                  '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• Valla geçen KPSS sınavında göstermelik Eğitim Bilimleri sınavı iptal edildi ama sabahki sınav kabul edildi, halbuki onda da kopya vardı. Şimdi o kopyacılar, bu puanla memurluk başvurusunda bulunuyor ve 96 puanla hem de. Allah yedirmesin.

Yorum

• Eğer böyle bir şey gerçekten varsa,

Bu sistematik acaba sınav öncesi kimlere verildi...

Yazıklar olsun...

Bu kul hakkının hesabını nasıl verelir...

1.500.000 gencecik insanın kul hakkına tecavüz edenleri Allah'a havale ediyorum...
                      En son Kaya tarafından düzenlendi; 02.04.2011, 12:38.
                      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                      Malik bin Dinar

Yorum

• Her sınavın kendi içinde bir sistematiğinin,şifresinin olduğunu düşünürüm ama böyle salakça bir şifreleme de ilk defa görüyorum...

Yorum

• Milli Eğitim Bakanı 40000 ithal öğretmen getirmek gibi saçmalıklara uğraşacağına bu rezaletleri açıklasın. Gerçi açıklayacak neyi var ki? Kpss skandalı öylece kaldı. Olan, emek verip, çalışıp hak ettiğini alamayan garibe oldu.

Bir de hani göreve geldiklerinde dershanelerinin işlevini sıfırlayacaklardı. Hüseyin Çelik de Nimet Çubukçu da neredeyse her sene üniversite yerleştirme sınavının usulünü değiştirdi. Ama dershaneler zincir restorantlar gibi her sokakta açılmaya devam etti.

Kısaca milli eğitimden geriye koca bir "sıfır" kaldı.
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bu matematik soruları zor sorular değil gibi duruyor..Biz Kpss'de aynısını yaşadık ne oldu Danıştay sadece eğitim bilimleri sınavını iptal etti ancak en basiti öğretmenin puanının %60'ı GK-GY yani 800000 adayın girdiği sınavdan..bu adalet mi şimdi
                            ölümüne trabzon !

Yorum

• "Tesadüfen olmuştur, bilgisayar rastgele sıralıyor şıkları" diye bir açıklama yapılmasını bekliyorum yetkili kişilerden!!!
                              19*20

Yorum

• Mesela tüm kitapçıklarda şıkların yeri aynı oluyor mu ?

Eğer şıkların yeri aynı ise durum vahim.

Ama sadece basına yansıyan kitapçıkta böyle bir şey oluyorsa sorun yok diye düşünüyorum.

Bu konuda net bilgisi olan var mı ?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X