Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Acil'de bi hasta gelince ne yapacağını şaşırıyorsun kısmı çok önemli

Gerçekten acayip bir iş yaa
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yok be hocam zaten ortalama falan umrumda değil Hiç bir anlamı yok çünkü

Yalnız asistanları falan görüyorum konuşuyorum .Dedikleri aynen şu bitirince bi şey öğrendim sanıyosun ama ,şöyle bi acilde hasta geldi mi ne yapacağını şaşırıyorsun .Öyle olmak istemiyorum.

Hakkaten zor meslek bizimkisi .Karşına ne gelecek tahmin bile edemezsin...
      Öyle oluyor maalesef. Bugün radyolojide biraz işim vardı. 1.sene asistandan tomografi raporlanması bekleniyor.

Bizim işin dezavantajı şu. Diğer mesleklerin önemli bir bölümünde -kaba tabirle- piyasa çıktıktan sonra da iş öğrenilebilir. Bir hata yapsa da çok büyük bir problem olmayabilir. Bizde öyle değil. Ortada insan hayatı söz konusu. Söz gelimi, öğrencilik hayatın boyunca pulmoner emboliyle karşılaşma ihtimalin çok zayıf. Mezun olduktan sonra pulmoner emboliyi tanıman şart ama... 6 yıl boyunca bir kere otopsi izlersin, dikkat edin "yaparsın" değil. Sonra da devlet senden otopsi yapmanı bekler...

Neyse, sayfayı çok kirlettik.

Sahi, o değil de neydi ya o fil sorusu?

Yorum

• Nasrettin Hoca bir gün oğluyla birlikte şehre gitmek üzere yola çıkar. Şehre birçok köyün içinden geçilerek gidilmektedir. Hoca eşşeğin üzerinde, oğlu da yürüyerek onu takip eder. İlk köyden geçerek köylüler “Koskoca adam eşeğe binmiş, küçücük çocuğu yürütmeye utanmıyor!” diye kınarlar. Sonraki köyden geçerken hoca yürür, oğluda eşşeğin üzerindedir. Oradaki köylüler de “Görüyor musun saygısız çocuğu, koca adamı yürütüyor.” derler. Üçüncü köyde Hoca ve çocuk eşşeğe birlikte biner, bu kez eşşeğe acımıyorlar diye suçlanır. Dördüncü köyde çocukta hoca da yürür, kınanmaktan nasiplerini alırlar. Beşinci köyde Hoca ve oğlu eşeğe birlikte taşımalarına rağmen kınama durumu değişmez.

Bu parça ahlak felsefesinin temel problemlerinden hangisinin soruşturulmasına örnek verilebilir?

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nasrettin Hoca bir gün oğluyla birlikte şehre gitmek üzere yola çıkar. Şehre birçok köyün içinden geçilerek gidilmektedir. Hoca eşşeğin üzerinde, oğlu da yürüyerek onu takip eder. İlk köyden geçerek köylüler “Koskoca adam eşeğe binmiş, küçücük çocuğu yürütmeye utanmıyor!” diye kınarlar. Sonraki köyden geçerken hoca yürür, oğluda eşşeğin üzerindedir. Oradaki köylüler de “Görüyor musun saygısız çocuğu, koca adamı yürütüyor.” derler. Üçüncü köyde Hoca ve çocuk eşşeğe birlikte biner, bu kez eşşeğe acımıyorlar diye suçlanır. Dördüncü köyde çocukta hoca da yürür, kınanmaktan nasiplerini alırlar. Beşinci köyde Hoca ve oğlu eşeğe birlikte taşımalarına rağmen kınama durumu değişmez.

Bu parça ahlak felsefesinin temel problemlerinden hangisinin soruşturulmasına örnek verilebilir?
          Mutlak iyiye ulaşılabilir mi ?

Nasreddin Hoca'yı da fil sorusunu da yapmışım benim kafam da onlar gibi çalışıyor sanırım
          Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mutlak iyiye ulaşılabilir mi ?

Nasreddin Hoca'yı da fil sorusunu da yapmışım benim kafam da onlar gibi çalışıyor sanırım
            Ben de bu 2'sini doğru yaptım ..

Yorum

• Türkçedeki anlatım bozukluğu sorusuylan matematikdeki mantık sorusu hatalıymış.%90 iptal edilecekmiş.

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ya ne diyeyim bilmiyorum, birkaç sene sonra belkide gülüp geçeceğiz bunları..

dershanede 340-350p yap(sözelci için çok iyi puandır) her sınav sözel soruları tıkır tıkır yap kafan rahat olsun kesin kazanacağım diyerek sınava girerken düşündüklerin sınav bitince puff.. hayatımda hiç bu kadar lanet etmedim, isyan etmedim.. birazda bana yardım et be birazda bana yardım et, 350 derken 300 puanı zor aldım ben nasıl bu kadar kötü yaptım 2 şık arasında kaldığım bütün sorular yanlış en iyi yaptığım ders sosyal canımı okudu hiç beklemediğim bir darbe yedim bütün planlar alt üst oldu moral felan kalmadı şu dakkadan sonra ts şampiyon olur ben sınavı kazanamam.. lys de belki son dakka golü atarız, başka çare yok kaldı tek hedef erzurum ..... böyle işi.
                Biraz geç oldu ama yine de söyleyeyim. Ben sözelciyim 340 yaptım geçen sene sınavda. Lysde batırınca tarih bölümünde buldum kendimi Ygs önemli ama moralleri yıkacak kadar önemli değil. Bu sene yine girdim polis sınavına girecem. Bakalım ne olacak.
                En son Uğur GEMİCİOĞLU tarafından düzenlendi; 30.03.2011, 18:37.
                Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Cevaplar degilde soru cidden varmi idi?

çççççççççççç

Yorum

• Evet soru doğru Mehmet
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Şimdilik Türkçe'yi ve Matematiğin yarısını çözdüm.

Türkçe'de 38 doğru, Matematikte de 24 soruda 16 doğru yaptım. İlerleyen günlerde devam edecem çözmeye.

Türkçe soruları basit aslında ama sınav anında matematikten çıkıp Türkçe'ye geçmek çok zor. Yoğun paragraflar ve baş ağrısı bildiği soruyu da yaptırmıyor insana.
                      En son bestrafer tarafından düzenlendi; 31.03.2011, 16:34.

Yorum

• Yarın optikler açıklanacakmış dogru mudur ?
                        Twitter Adresim

Yorum

• Bende de sınav masamda duruyor ama çözmeye üşeniyorum. 2 saat boş vaktim yok. Akşama çözeyim bari.
                          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• http://www.cnnturk.com/2011/turkiye/...6.0/index.html

Ben bu sene bu sınava ciddi hazırlanan değil bir üniversite öğrencisi olarak öylesine girmiştim.Ama bu sınavda hakkı yenen kardeşlerimin buna çok üzüleceğini biliyorum fakat ben 20 soruda denedim Matematik'te cevabı sözel olmayan 19 tanesi doğru çıktı sadece 1 tanesinde sorun çıktı.Eğer böyle bir şey gerçekten yapıldıysa yazıktır günahtır.Ki benim kontrollerim onu gösteriyor.Sınavı kötü geçenlerin hepsi 40 soruluk Mat kısmında 60-70 dakika harcayanlardır.Ama bu yöntemle yapan insanlar en fazla 10 dakikada Mat bölümün bitirmiş.

Yorum

• Bizim ağzımıza s...ınlar matematik bölümünde adamlara bakın siz yaa.
                              HARAM OLSUN tüm herkesin hakkı böylelerine.

Gerçektir bu görürsünüz gerçek çıkacak bu araştırma.
                              BordoMavi.Net

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                http://www.cnnturk.com/2011/turkiye/...6.0/index.html

Ben bu sene bu sınava ciddi hazırlanan değil bir üniversite öğrencisi olarak öylesine girmiştim.Ama bu sınavda hakkı yenen kardeşlerimin buna çok üzüleceğini biliyorum fakat ben 20 soruda denedim Matematik'te cevabı sözel olmayan 19 tanesi doğru çıktı sadece 1 tanesinde sorun çıktı.Eğer böyle bir şey gerçekten yapıldıysa yazıktır günahtır.Ki benim kontrollerim onu gösteriyor.Sınavı kötü geçenlerin hepsi 40 soruluk Mat kısmında 60-70 dakika harcayanlardır.Ama bu yöntemle yapan insanlar en fazla 10 dakikada Mat bölümün bitirmiş.
                                az önce bende gördüm bunu şaşırdım dedikleri gibi çıkıyor cevaplar

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X