Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bunu önceden birilerinin bilmesi sahtekarlıktır.Bu durumda söylenecek söz belli.Ben bu sistemi oldum olası asla beğenmedim,beğenmeyeceğim de.O yüzden hak yemek yapmadıkları iş değil,Allah görüyor ne diyelim.

Yorum

• İşte bizde o sahtekarlığa karşı çıkıyoruz .
      Kul hakkı herşeyin önünde gelir.
      Cayır Cayır yanarlar inşallah.
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Birilerinin bu şifreleri önceden bildiğini bilmiyoruz ama.Her neyse,her şeyde bir hayır vardır.Varsın hak yesinler,bunun bedeli ödenecektir.

Yorum

• Ösym Başkanı Ali Demir'i dinledim diyor ki:''Basına yansıyan kitapçık hiçbir adayda yoktur''..Danıştay davayı yürütüyor,sanırsam dava açılmış bu olay üzerine..
          ölümüne trabzon !

Yorum

• Bu şifre sisteminin biri tarafından bilindiğini sanmıyorum.

Yorum

• sahtekarlık her yerde...

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu şifre sisteminin biri tarafından bilindiğini sanmıyorum.

sınava giren senin benim gibi kişiler bilemez zaten.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak TSibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İnsan hayatını bir kaç saate bağlayan sistemi getiren ve devam ettiren zihniyetleri Allah'a havale ediyorum...
                  Aynen katılıyorum. Bir de sınav şekillerinin böyle multiple-choice olması, yani şıklar arasından doğru şıkkı seçme üzerine kurulu sistem olması da kötü bir eğitim anlayışını gösteriyor. Almanya'da örneğin almanca edebiyat sınavı altı saat sürüyor. Öğrencilere yanlış hatırlmayorsam beş altı konu sunuluyor. Bu konular örneğin sınıfta daha önce ele alınmış kitaplar hakkında oluyor veya sınıfta ele alınmış bir şiir akımını temsilen bir şiir sunuluyor ve öğrenci de bu konulardan birini seçip genelde on sayfa civarında bir yazıyla seçtiği konuyu ele alıyor. Matematik de ise sorular çeşitli alt sorular içeren kompleks sorunlar / konular şeklinde sunuluyor sınavlarda ve öğrenci bu matematiksel sorunları çözerken bütün çözüm sürecini kağıta dökmesi gerekiyor.

Yorum

• Arkadaşlar bu zamanında basına dağıtılan kitapçığı nerden bulabilirim?

Yorum

• Sınavdan önce bu şifreleme yöntemi belli öğrencilere söylenmiş. Sınavdan önce de 'mod-medyan' hakkında birçok forumda soru sorulmuş. Mod-medyan'da tam bu şifreleme yöntemini izah ediyor. İşte size iki forumdan iki örnek (kaynaklar ekşi sözlükten):

FORUM A

Konu başlığı: Mod-Medyan ????

Tarih: 26 Mart 2011

üye1:
                      nedir bu konu bilen var mı ?

üye 2: matematikte mod en çok tekrarlayan sayı, medyan da sayı dizisinin ortasındaki sayı oluyo.

örnek:

1-3-4-7-9-5-3-9-3

dizisinde mod: 3
                      medyan: 9 (medyan "meydan" yani ortası. öyle aklında kalsın)

Bir başka forum üyesi sınavdan sonra olayın farkına varıyor:

Tarih: 2 nisan 2011

Üye 3:
                      Bu konu YGS'den 1 gün önce açıldı. Ve öss'deki şifreleme iddası mod-medyana göre ayarlı. Bunda benzer konuları internete bulabilirsiniz, hemde hepsi LYS'den 1 gün önce açılmış. Sizce bir terslik yokmu ?

Forum başlığının linki: http://forum.donanimhaber.com/m_4778...m.htm#47781550

FORUM B

Konu başlığı: rüyamda gördüm mod-medyan??

Tarih: 25 Mart 2011

üye1: arkadaşlar mod nedir medyan nedir nasıl bulunur

mesela 6-6- 8-24-34-54-66-72 dizisinin modu ve medyanı nedir

üye 2:

fem de gece 3 te millete bunu çalıştırmışlar çıkacak diye.

İnternette de okudum..Yine de bilmenizde fayda var derim.

Forum başlığının linki: http://www.frmtr.com/ygs-ve-lysye-ha...od-medyan.html

FEM Dershaneleri hangi cemaate bağlıydı? Bir araştırın.

Bu da sinavdan önce google üzerinden "med-medyan" aramalarinin ani patlamasini belgeliyor:

"Bir tür olasılık-şifreleme yöntemi olduğu anlaşılan MOD MEYDAN konusunun ygs den hemen önce araştırlıma grafiğinde olağanüstü bir patlama var.bu yöntem ygs deki küçükten büyüğe-büyükten küçüğe yöntemini içeren bir sistem.Bu yöntemin çok ilginç bir şekilde 2011 mart ayı sonlarına doğru sıfırdan bir patlama yapması çok manidar.kaldi ki internette bilgi paylaşımında bulunan bir çok insanın aralarında
                      "arkadaş ygs den 2 gün önce bana msnden söyledi medyan çalış diye. Bende? bu saatten sonra konumu çalışılır çıkarsa yapmam dedim.Oda hemen anlattı bana bu konuyu. Sınavda baktığımda hiç soru yoktu ama demek şifrelemede varmış" şekilnde bir çok paylaşımı arayan herkes bulup okuyabilir.ayrıca sınavdan 2-3 gün önce "kimseye söylenmeyecek" adı altında kapalı denemeler yapılması da cabası sanıyorum.

Artık söyleyecek söz kalmadı,bizlerin orda 3saat ter döküp ellerimiz titreyerek yetiştirmeye çalıştığımız koca matematik soruları,10 dk lık mış ve anlaşılan ayırdığımız zamanın netlerimizin emeğimizin hiç bir anlamı kalmayacak bu şekilde.hocam ne olursunuz sesimiz olun dur deyin tüm bunlara.
                      Artık utanıyorum bu sistem içinde hakkımızı arayacak kurumun cesaretimizin bile olamayaşından."

Abbas Güçlü
                      En son Kader KORELİ tarafından düzenlendi; 04.04.2011, 23:13.

Yorum

• Arkadaş ne olursa olsun ama bu sınavı iptal etmesinler. Bu sefer yüzbinlerce kişinin hakkına girmiş olurlar. Kimse bu sınava 2 kez girmek zorunda değil.

Yorum

• FEM sitesinden. Yorumsuz.

Yorum

• İlk olarak Fúser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            FEM sitesinden. Yorumsuz.

Hocam her dersanenin soru bankasında milyonlarca soru vardır ve bu soru da çok klasik bir trigonometri sorusudur.
                            Bu sorunun hemen hemen tüm yayınların veritabanında bulunduğuna emin olabilirsin.
                            O yüzden olağandışı bir durum değil buradaki.
                            Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hocam her dersanenin soru bankasında milyonlarca soru vardır ve bu soru da çok klasik bir trigonometri sorusudur.
                              Bu sorunun hemen hemen tüm yayınların veritabanında bulunduğuna emin olabilirsin.
                              O yüzden olağandışı bir durum değil buradaki.
                              Soruların ikizi demek, soruların bire bir (aynı sayılarla) sınavda çıktığı demektir. Hem verdikleri örnek aynı yılın sınavında çıkmış ve bununla reklamlarını yapıyorlar, bakın bizim dersaneye geldiğinizde sınavdaki soruların ikizlerini çözdürüyoruz diye. Bana biraz manidar geldi. Ama ben Türkiye'deki sisteme uzak biriyim. Sizlere normal geliyorsa sorun yok.

Yorum

• 30 sorunun çözülüp, hepsinin çözülememeside şifre olduğuna işaret eder bence çünkü bunların kpss'de ki kopyada tüm soruların dogru yapılması ile dili yandı, bu sefer dikkat çekmesin diye böyle yapmış olmalılar.

Son olarak iyi ki bu adamların dini imanı var! Eğer inançlarıda olmasaydı ne olacaktı bu memleketin hali!
                                Yazık bu güzel ülkemize vallahi yazık.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X