Bunu önceden birilerinin bilmesi sahtekarlıktır.Bu durumda söylenecek söz belli.Ben bu sistemi oldum olası asla beğenmedim,beğenmeyeceğim de.O yüzden hak yemek yapmadıkları iş değil,Allah görüyor ne diyelim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı
Daraltma
X
-
İşte bizde o sahtekarlığa karşı çıkıyoruz .
Kul hakkı herşeyin önünde gelir.
Cayır Cayır yanarlar inşallah.BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu şifre sisteminin biri tarafından bilindiğini sanmıyorum.
sınava giren senin benim gibi kişiler bilemez zaten."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak TSibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnsan hayatını bir kaç saate bağlayan sistemi getiren ve devam ettiren zihniyetleri Allah'a havale ediyorum...
- Alıntı
Yorum
-
Sınavdan önce bu şifreleme yöntemi belli öğrencilere söylenmiş. Sınavdan önce de 'mod-medyan' hakkında birçok forumda soru sorulmuş. Mod-medyan'da tam bu şifreleme yöntemini izah ediyor. İşte size iki forumdan iki örnek (kaynaklar ekşi sözlükten):
FORUM A
Konu başlığı: Mod-Medyan ????
Tarih: 26 Mart 2011
üye1: nedir bu konu bilen var mı ?
üye 2: matematikte mod en çok tekrarlayan sayı, medyan da sayı dizisinin ortasındaki sayı oluyo.
örnek:
1-3-4-7-9-5-3-9-3
dizisinde mod: 3
medyan: 9 (medyan "meydan" yani ortası. öyle aklında kalsın)
Bir başka forum üyesi sınavdan sonra olayın farkına varıyor:
Tarih: 2 nisan 2011
Üye 3: Bu konu YGS'den 1 gün önce açıldı. Ve öss'deki şifreleme iddası mod-medyana göre ayarlı. Bunda benzer konuları internete bulabilirsiniz, hemde hepsi LYS'den 1 gün önce açılmış. Sizce bir terslik yokmu ?
Forum başlığının linki: http://forum.donanimhaber.com/m_4778...m.htm#47781550
FORUM B
Konu başlığı: rüyamda gördüm mod-medyan??
Tarih: 25 Mart 2011
üye1: arkadaşlar mod nedir medyan nedir nasıl bulunur
mesela 6-6- 8-24-34-54-66-72 dizisinin modu ve medyanı nedir
üye 2:
fem de gece 3 te millete bunu çalıştırmışlar çıkacak diye.
İnternette de okudum..Yine de bilmenizde fayda var derim.
Forum başlığının linki: http://www.frmtr.com/ygs-ve-lysye-ha...od-medyan.html
FEM Dershaneleri hangi cemaate bağlıydı? Bir araştırın.
Bu da sinavdan önce google üzerinden "med-medyan" aramalarinin ani patlamasini belgeliyor:
"Bir tür olasılık-şifreleme yöntemi olduğu anlaşılan MOD MEYDAN konusunun ygs den hemen önce araştırlıma grafiğinde olağanüstü bir patlama var.bu yöntem ygs deki küçükten büyüğe-büyükten küçüğe yöntemini içeren bir sistem.Bu yöntemin çok ilginç bir şekilde 2011 mart ayı sonlarına doğru sıfırdan bir patlama yapması çok manidar.kaldi ki internette bilgi paylaşımında bulunan bir çok insanın aralarında
"arkadaş ygs den 2 gün önce bana msnden söyledi medyan çalış diye. Bende? bu saatten sonra konumu çalışılır çıkarsa yapmam dedim.Oda hemen anlattı bana bu konuyu. Sınavda baktığımda hiç soru yoktu ama demek şifrelemede varmış" şekilnde bir çok paylaşımı arayan herkes bulup okuyabilir.ayrıca sınavdan 2-3 gün önce "kimseye söylenmeyecek" adı altında kapalı denemeler yapılması da cabası sanıyorum.
Artık söyleyecek söz kalmadı,bizlerin orda 3saat ter döküp ellerimiz titreyerek yetiştirmeye çalıştığımız koca matematik soruları,10 dk lık mış ve anlaşılan ayırdığımız zamanın netlerimizin emeğimizin hiç bir anlamı kalmayacak bu şekilde.hocam ne olursunuz sesimiz olun dur deyin tüm bunlara.
Artık utanıyorum bu sistem içinde hakkımızı arayacak kurumun cesaretimizin bile olamayaşından."
Abbas GüçlüEn son Kader KORELİ tarafından düzenlendi; 04.04.2011, 23:13.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fúser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFEM sitesinden. Yorumsuz.
Hocam her dersanenin soru bankasında milyonlarca soru vardır ve bu soru da çok klasik bir trigonometri sorusudur.
Bu sorunun hemen hemen tüm yayınların veritabanında bulunduğuna emin olabilirsin.
O yüzden olağandışı bir durum değil buradaki.Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam her dersanenin soru bankasında milyonlarca soru vardır ve bu soru da çok klasik bir trigonometri sorusudur.
Bu sorunun hemen hemen tüm yayınların veritabanında bulunduğuna emin olabilirsin.
O yüzden olağandışı bir durum değil buradaki.
- Alıntı
Yorum
-
30 sorunun çözülüp, hepsinin çözülememeside şifre olduğuna işaret eder bence çünkü bunların kpss'de ki kopyada tüm soruların dogru yapılması ile dili yandı, bu sefer dikkat çekmesin diye böyle yapmış olmalılar.
Son olarak iyi ki bu adamların dini imanı var! Eğer inançlarıda olmasaydı ne olacaktı bu memleketin hali!
Yazık bu güzel ülkemize vallahi yazık.
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum