Süleyman beyin söylediklerine imzamı atıyorum Hoş ben daha yolun başındayım TUS'a var daha ama,çok lanet bi bölüm şu Tıp fakültesi hakkaten...Önermiyorum ben de
Bilgi şudur ki, devlet üniversitelerinin iyilerinde okursan, okul döneminde sıkıntı çekersin ama karınca misali okuldan sonra iş bulmada olsun, bulduğun işlerdeki durumun olsun, sıkıntı çekmezsin.
Tabii ki okumaktan sıkılmayacak bir bünye gerekli..
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Bilgi şudur ki, devlet üniversitelerinin iyilerinde okursan, okul döneminde sıkıntı çekersin ama karınca misali okuldan sonra iş bulmada olsun, bulduğun işlerdeki durumun olsun, sıkıntı çekmezsin.
Tabii ki okumaktan sıkılmayacak bir bünye gerekli..
Abi kaçıncı seneniz ?
Bi de öyle dedikleri gibi üst üste koyunca boyum kadar eden kitaplar ezberliyor musunuz
He , avukatlık düşünmüyorum , ona ne diyorsunuz ?
Bi de Ankara Ünv ,Gazi Ünv., veya Uludağ Ünv. düşünüyorum.
Sıkılma yönüne gelince , o konuda sorun yok Üniversiteye bi kapak atalım kafalı öğrenci de değilim Allah'a şükür , anlayacağın robotum robot
"We are here to preserve democracy , not to practice it."
İlk kez 2009 da girmiştim. Dün ikinci girişim oldu. Umarım bir daha girmek zorunda kalmam çekilecek çile değil. Sınavın başlarında elim titriyordu stresten durduramıyordum elimi.
Öyleyse hayırlı olsun hocam Darısı başımıza kalmadan bitireydik şu mereti ...
Darısı başına hakikaten.
Kalmadan bitirmeyi ben de çok istiyordum, bitirdim de. Hatta hatırı sayılır bir ortalama yaptım ama ekstra hiçbir şey olmadı. Diğer mezun arkadaşlardan bir farkın olmuyor yani.
Okulu uzatırsan hiç üzülme. Biraz tatil yaparsın. İyi de olur...
Ben sayısal öğrencisiyim ama edebiyata da kendi imkanlarımla çalışıp (ezber yapıp) gireceğim.LYS edebiyatla ilgili önerebileceğiniz bir kitap var mı?Çok teşekkürler.
Kalmadan bitirmeyi ben de çok istiyordum, bitirdim de. Hatta hatırı sayılır bir ortalama yaptım ama ekstra hiçbir şey olmadı. Diğer mezun arkadaşlardan bir farkın olmuyor yani.
Okulu uzatırsan hiç üzülme. Biraz tatil yaparsın. İyi de olur...
YGS'ci arkadaşlar, biz yandık, siz yanmayın.
Yok be hocam zaten ortalama falan umrumda değil Hiç bir anlamı yok çünkü
Yalnız asistanları falan görüyorum konuşuyorum .Dedikleri aynen şu bitirince bi şey öğrendim sanıyosun ama ,şöyle bi acilde hasta geldi mi ne yapacağını şaşırıyorsun .Öyle olmak istemiyorum.
Hakkaten zor meslek bizimkisi .Karşına ne gelecek tahmin bile edemezsin...
Yorum