Nasıl çalışmalar beylerrr ççç
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı
Daraltma
X
-
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
-
İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl çalışmalar beylerrr ççç
günde ortalama 40-50, taş çatlasa 60, taşın suyu çıksa 70 soru, fazla kasmıyorum
YGS de hedefim en az 340p, ilk sınavda bu rakamın altına düşmezsem hedefimi çok rahat tuttururum. sınavlardada ortalamam 330-350 arası, her sınav o aralarda dolanıyorum 350 yukarısına çıkaramadım bir türlü, tembelim çalışmıyorum belki oturup inek olmayı denesem çıkarabilirim ama hiç kasmıyorum"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Alıntı
Yorum
-
YGS ye gireceğiniz yer belli oldu
Aday İşlemleri Sistemi < adresine girip öğrenebilirsiniz
Sınav giriş belgesinin çıktısını almayı unutmayınızEn son Burak DERELİ tarafından düzenlendi; 07.03.2011, 16:34.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
- Alıntı
Yorum
-
sınava gireceklerden
Fatih'deki Vatan Lisesinde girecek olan varmı ??Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
- Alıntı
Yorum
-
Adı, Soyadı : CANBERK ARSLAN
SINAVA GİRECEĞİ
Merkez : SİNOP/MERKEZ
Bina : EĞİTİM FAKÜLTESİ
KORUCUK MEVKİİ
KORUCUK
Salon : 2. KAT 5 NUMARALI DERSHANE
Sınav Tarihi Sınav Saati Salon No Salon Sıra No
27 Mart 2011 10:00 570016005 14BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
Kolay gelsin arkadaşlar herkese.
Hocaların falan lafına uyup bilgisayarı, televizyonu, gezmeyi tamamen kaldırmayın hayatınızdan; kendinizi rahatlıkla kontrol edebilirsiniz ne zaman bilgisayara girip girmeyeceğiniz konusunda. Hiç olmazsa kendinize program yapın sadece şu saatler arası bilgisayarı açabilirim diye ( Sadece bir saat aralığı olması daha iyi olur, mesela günde 2 saat girecekseniz akşam 6 ile 8 arası gibi. Parçalara bölerseniz kurtulmak daha zor olur. ) Eve kapanmayın ders çalışacağım diye, haftada en azından bir iki gün çıkın gezin, koca günde ders çalışacak zamanı bulursunuz zaten. Ve unutmayın ki bu sınavlardaki psikolojiniz bilginizden çok daha önemli, kendimden biliyorum.
İnşallah hepiniz istediğiniz yerleri kazanırsınız, kazanamazsanız da öyle hemen üzülmeyin. Yine kendimden biliyorum, iyi ki orayı kazanamamışım diyebiliyorsunuz.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3.senemProfu oldum
Tıp için kaldık bir sene daha , abi 6 yıl tıp mı okunur diyor arkadaşlar bazen
7 yıl Lise okudum olm diyorumBak o kadar kişiye söyledim, hepsi şimdi haklısın diyor.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hülya Ayan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülektu iktisadi bilimler fakültesine giriyom
Son 15 çok mu heyecanlandım yaa bilemiyorum çççBordoMavi.Net
- Alıntı
Yorum
-
türkiye geneli fdd sınavı(finalin)
türkçe : 35 net
sosyal : 33 net
fen : 3 net
matematik : canın cehenneme lanet olası pislik !
not: sözelciyim
ygs 3 : 355 point
ygs 4 : 353 point
ygs sınavı kapıda, ben son sınavlarda güzel puanlar almaktayım... formumdayım şu sıralar, gel ygs gel. come on ..... !"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Alıntı
Yorum
-
Matematiğe lanet okuyupta Fen'e dokunan bir sözelci ilk defa görüyorum çççBordoMavi.Net
- Alıntı
Yorum
-
Canberk belkide bakmış zaman var biraz fen okuyayım belki yaparım demiştir ondanççç
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMatematiğe lanet okuyupta Fen'e dokunan bir sözelci ilk defa görüyorum ççç
ben böyle enteresan bir şeyim işte
hacı öyle deme fen den 3-5 soru yapabiliyorumfenden 1 soru 1 puan getiriyor bize, 1 puanla kaç kişiyi geçiyorsun haberin var mı
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum