biv sovuyla yivmi bin öğvenci geçiyovsun demişti bizim matematikçi ççç
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı
Daraltma
X
-
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
-
Abdülkadir etme güzel kardeşim.
Bende öyle diyordum ama bir şekilde olacak bu iş.
Sakın pes etme hep kazanacağım diye düşün.
Ya kazanamazsam geçerse aklından işin çok zor.
Unut kazanamama ihtimalini.BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen galiba kazanamayacağım.
arka sayfada netlerini gördüm, bir sınavda türkçe 33 net mat 30 net sosyal 28 net fen 2 net yapmışın, heralde o civarlarda oynuyordur netlerin şimdide.. tm cisin galiba, bu netlerle kazanırsın rahat ol. yalnız çok çok yüksek bir hedef seçmişsen, orasını bilemem. hedefin ney ?"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Alıntı
Yorum
-
Bende kazanamıyacağım galiba.Hiç bişe bildiğim yokForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
- Alıntı
Yorum
-
Hepiniz kazanırsınız, yeterki sınava olumsuz bir psikolojiyle girmeyin. İnanarak girin, 7 geliyor 7 diyerek girinO değilde, babamda giricek sınava, biriniz ondan düşük yaparsanız, yazık olur
Bir de internet şifresi lazım sınav yerini öğrenmek için ama aday internet şifresi bölümünde '' var olan şifrenizi kullanınız '' diyor. Var olan şifre ne olabilir ?
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHepiniz kazanırsınız, yeterki sınava olumsuz bir psikolojiyle girmeyin. İnanarak girin, 7 geliyor 7 diyerek girinO değilde, babamda giricek sınava, biriniz ondan düşük yaparsanız, yazık olur
Bir de internet şifresi lazım sınav yerini öğrenmek için ama aday internet şifresi bölümünde '' var olan şifrenizi kullanınız '' diyor. Var olan şifre ne olabilir ?
O da mecbur ösym bürosuna gidecekti..
33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
- Alıntı
Yorum
-
Nerelerde mevcut bu ösym bürosu ?
Ayrıca neden eskisi gibi eve göndermiyorlar ki ? Her şeyi internetten halletmeyi alışkanlık haline getiriyorlar insanlarda.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
Valla 4.leventte Movenpick'in yanında bir yer var ama orası ösym bürosu mu değil mi bilmiyorum. Arkadaş oraya uğrayacaktı, eğer değilse Vefa'da varmış bir yer..
Avrupa yakasındaki büro Vefa'da, Anadolu yakasındaki da Üsküdar'daydı galiba.. Bugün yarın görüşürüz onunla sorarım ne yapmış diye..33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSınava giremeyeceğim galiba
Sınav merkezimi bilmiyorum arayıp kim bulacak şimdi okulu verdiğim 35 liraya yanıyorum
Kaldık yine İÜ'ye. çççuff msglsn glba .s.s.s
- Alıntı
Yorum
-
Sibel inşallah gülecek son 1 hafta .
Hasan ilk sınavda ne soruyorlar ??
Ordan yerleşme bekleyenler de var aramızda Ben gibi çççBordoMavi.Net
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum