Ben sorulara tekrar bakayım o zaman.
İnşallah Fen'den öyle abuk sabuk şeyler sorarlar Sayısalcıyım da ççç
canberk sözelciyim o abuk sabuk soruları bende yapabiliyorum ççç mesela geçen denemede bize fizikten bir soru sordular, aşağıdakilerden hangisi fizikçidir diye 5 tane garip isimli adamı sıralamışlar, baktım orada röntgen isimli birşey var dedim bu röntgen i bulan adamdır o zaman fizikçidir, işaretledim doğru çıktı al sana ekstra 1 puan ççç sen benim fen çözme tekniklerimi bir bilsen, nasıl yöntemlerim var akıllara zarar
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Arkadaşlar teknoloji fakültelerinden (m.t.o.k) haberi olan var mı?Normal mühendislikte fakültesindeki gibi dersler mi veriliyor?Özellikle sakarya üniversitesi teknoloji fakültesi bilgisayar müh. (m.t.o.k) hakkında bilgisi olan var mı?
Evren m.t.o.k'ların normal mühendislik fakültelerinden farkı 4 yerine 5 yıllık olması.
ilk sene sınava giriyormuşsun eğer geçersen 4 senede bitirme ihtimalin varmış ama onun hakkında pek bilgim yok.
Teknoloji fakültesi öğrencileri; bir yarıyıl işyeri eğitimi (7. yarıyıl) ve ayrıca yaz dönemlerinde 72 günlük endüstri stajı görme imkânına da sahip.
Teknoloji üniversiteleri sadece 4 yıllık için gidilebilir ve bu teknoloji üniversitelerinde meslek lisesi öğrencilerine özel olarak kontenjan açılıyor
diye biliyorum
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Meslekliler için ayrı normaller için ayrı kontenjanları var .
Meslek liseliser 5 normal gidenler 4 yıl eğitim görür.
Üstte yazdığım staj olayıda zorunluymuş.
Bu yıl kazanacak olanlar,bi de şampiyon olursak,size sorulacak olan hangi yıl kazanmıştın sorusuna: Trabzonsporun 7.şampiyonluğunu aldığı yıl diyeceksiniz
Bu yıl kazanacak olanlar,bi de şampiyon olursak,size sorulacak olan hangi yıl kazanmıştın sorusuna: Trabzonsporun 7.şampiyonluğunu aldığı yıl diyeceksiniz
bak şimdi bir tuhaf oldum kazanmak şart oldu(:
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
geçen sene fır dönüyordum bu başlıkta başına ekşimediğim kalmamıştı
aha sınavdı, lys farklı oldu olum. lan hangi soru. kadınımmmm falan derken işte geldik üniversiteye birinci sene bitti bile
Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!
Yorum