Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• YGS paraları ne zaman yatırılacak?

Yorum

• Başvurular bugün başladı bildiğim kadarıyla. Yarın dersanede sorar yazarım Ömer
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• EyvAllah Canberk

Yorum

• başvurular 3-13 ocak tarihleri arasında
          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Hadi herkes hedefini yazsın

KTÜ - Kamu Yönetimi
            FIRTINA

Yorum

• Başvurular kalmış 3üne .
              Tolga şimdiden hayırlı olsun diyeyim ben sana o zaman
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Başvurular kalmış 3üne .
                Tolga şimdiden hayırlı olsun diyeyim ben sana o zaman
                Daha başvuru yapmadık
                FIRTINA

Yorum

• aylardır bitkisel hayat yaşıyoruz kazanacagız diye bakalım ne olacak
                  TÜKENEN SON ŞEY UMUTTUR

Yorum

• 2 yıllık garantide olduğu için raatız bakalım nasıl geçecek.
                    -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• kendimi denesemmi denemesemmi diye düşünüyorum=) şeytan dürterse giricem sınava
                      https://twitter.com/akfgr

Yorum

• zevkine girsem mi acaba nasıl olsa bir tarafımızı kurtardık..
                        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                        ~Twitter ~

Yorum

• Şu anda PMYO 2. sınıftayım yani ön lisansımı tamamlamak üzereyim. Bu 2 senemi 4 seneye tamamlamak istiyorum ve sınavsız ya da sınav ile hangi bölümlerden 3.sınıftan devam edebilirim ? Bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz ? AÇık öğretim ya da örgün farketmz sınavlı veya sınavsız fark etmez. SAdece 3.sınıftan hangi bölümlere devam edebilirm.
                          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu anda PMYO 2. sınıftayım yani ön lisansımı tamamlamak üzereyim. Bu 2 senemi 4 seneye tamamlamak istiyorum ve sınavsız ya da sınav ile hangi bölümlerden 3.sınıftan devam edebilirim ? Bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz ? AÇık öğretim ya da örgün farketmz sınavlı veya sınavsız fark etmez. SAdece 3.sınıftan hangi bölümlere devam edebilirm.
                            Mezun olduktan sonra sınavsız açıköğretimden işletme - iktisat bölümlerinin birinden doğrudan (hazırlık yok) 3. sınıfa kayıt olabilirsin.
                            Dallas Mavericks
                            .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mezun olduktan sonra sınavsız açıköğretimden işletme - iktisat bölümlerinin birinden doğrudan (hazırlık yok) 3. sınıfa kayıt olabilirsin.
                              Sağolun. .
                              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Hqmi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                2 yıllık garantide olduğu için raatız bakalım nasıl geçecek.
                                Yapma etme Hami sonu kötü oluyor o düşüncenin
                                BordoMavi.Net

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X