Keşke ama LYS kötü. Ona da sıra gelince bakarım diyorum ama az vakit kaldı.
ea cısın galiba, sizde zaten bu netleri yapan adam çok rahat istediği yere (çok çok uç bi hedef koymamışsa) girer merak etme, kesin anadolu lisesinde okuyosundur oradanda gelir doping ohh
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
bak şimdi oldu mu yaptığın ? söylettirttirrtmeden bırakmam, hadi ver biraz gaz neymiş bu sır ?
''pozitif düşünme'' mi ? ''the secret'' olayı felan
Yok yok, sır falan değilde. Rahatlayın hepsi geçicek. Stres yapmayın diyorum, gülün eğlenin, gezin. Hep kitaplar arasında kalmayın. Trabzon'un maçlarını kaçırmayın Ama dersleride aksatmayın. YGS'nin pek bir hikayeside yok, öyle söyliyim size. İkinci sınavlar çok çok daha önemli.
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Ya bende bir sorun var ya bu Fen sorularında.
Ben güvenmediğimi yapmam arkadaş diyorum 10 soru yapıyorum 8e2 7ye3 fln cıkartıyorum millet güvenip yapıyor 35 soru 5 doğru 30 yanlış çıkartıyor.ççç
Asıl kahpe felek olan FEN ççççççççç
Öncelikle bütün sınava girecek kardeşlerime başarılar diliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bende kayıt oldum sınava bir daha bakalım ne olacak ilk senede biraz puan kaybı oluyor ama fazla net yapıp yukarılara taşımak lazım.
Ais sitesinden kayıt yaptırdım ama bi şey soracam. Bu sene sınava nerde gireceğimizi gösteren kağıt ev adresine gönderilmeyecek mi ? Öyle bir şey okudum gazetede eğer öyleyse nasıl olacak ?
ygs feni kolay olur bakmamazlık etmeyin ben tm ciydim geçen sene .. son 1o dakikada 17 net yaptım fenden
Bu öneriyi dikkate alın.
Sözelci-Eşit ağırlıkçı farketmez ygs fen bölümünü bakmadan geçmeyin
Kolay sormuşlardı özellikle biyoloji çok temel bilgileri sorumuşlardı
Yorum