Yaw bugün Ygs denemesi olduk Türkçemi geliştirmişim 40 soruda 37 net Ama Mat kötü napıcam ben bu sayısalla pff
ea cı mısın ? bende denemelerde hep 32-33-34... o civarda, 30 aşağısına hiç düşmedim ama lanet olsun 35 in yukarsınada çıkaramıyorum, kaldım ortalarda o civarlarda dolanıyorum son denemedede 33 net çıkardım.
sosyaldede aynı durum var, ygs de türkçe+sosyalde sorunum yok gibi(sözelciyim bu arada) ama mat yapamıyorum 2-3 net ortalamam sezon başından beri 5 neti geçemedim, fendende fantazi yapıyorum işte ondanda biyoloji felan yapabiliyorum durum bu bende
ama lys sınavlarında resmen dökülüyorum o edebiyat yok mu o edebiyat, lys de bi ondan korkuyorum, yememiş içmemiş eser yazmışlar batı edebiyatı var akıllara zarar akımdı servetti finnundu kopuzdu aşk şarap kadın vsv.vs..v.s... çıldırtacak la beni bu ders !!! ygs yi bi halledelim sıra onada gelecek ama önce ygs.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Gençler, rahat olun. YGS ne zaman ?
Sınavdan sonra size bir sır vercem. Sınavdan önce verirsem, şımarırsınız
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Yorum