Mühendislik düşünen arkadaşlara tek tavsiyem..Türkiye'de spesifik mühendislik yazmasınlar..
Makine, İnşaat ve Elektrik dışındaki mühendisliklere pek güven olmuyor..4-5 yıl öncesinin en parlak bölümü olan Gemi İnşaat ve Makine'de insanlar artık iş bulamıyor..Gemi sektörü hemen hemen bitmek üzere..
Sıralaman kaç Mustafa, hangi okul olur tahminine göre ?
100.000 Ktü,Konya 2. öğretimler sınırda işte bu ikisini çok istiyorum. Olmadı Samsun,Denizli diye gidiyor
Aklımda makine vardı, gerek aileden olsun gerek küçüklükten gelen bir heves olsun.. Hep 2. seneye kalıp 50-60 binlere çeksem Eskişehir'e falan gidebilirim diye düşündüm sonra İtü, Ytü, Odtü gibi yerler olmadıktan sonra çok da farketmez dedim ilk seneden gideceğiz bir yerlere bakalım ne olur
Matematik ve geo dan kötü yaptım sınavda. Aslında mat ve geo denemelerde hep iyi olurdu fizik kötü olurdu. Bu seferde çok iyi fizik yapmışım ama mat ve geo acayip düşüktü öyle böyle değil.
Şimdi seneye kalsam mat artacak büyük ihtimalle ama fiziği bu kadar iyi yapma garantim yok O yüzden riske atmamak en iyisi
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum