Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dersaneden devamsızlık için çok aradılar ama aradıkları kişi aslında BENDİM ççç
    Ama kardeşim ben Sayısalcıyım kaçtığım ders tarih coğrafya
    Tarihten ufakta olsa bir bilgim var ki bir sayısalcıya göre fazla coğrafya desen gözüm kapalı yaparım yani bunlardan kaçtım ben zaten kalmış şurda 2 günüm
    Pazartesi Salı ders Çarşamba deneme ve dersane hayatım biter ççç
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• ..............................................
      En son Oğuzhan İnce tarafından düzenlendi; 21.03.2011, 15:20.
      Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
      Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• Yok takılmadım öyle şeylere ben 1 sene boyunca TV filan izlemedim Eşşek gibi ders çalıştım ççç
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Canberk ÖSYM kabul etti diyelim, sen benim yerime okula devam etceksin bende puanım kesilmeden sınava giricem. Kabul eder misin?
          uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İTÜ Bilgisayar Mühendisliği
            Sen kaçtığına göre pis bi tarafı vardır ama adı yeter be kardeşim
            BordoMavi.Net

Yorum

• İTÜ değil lan İÜ.

Ben kaçtığıma göre her tarafı pisdir. ççç
              uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İÜ.de olabilir sorun değil ççç
                1 sene sen denedin şansını bir senede ben denerim olmadı seneye girenlerin biriyle değiştiririz senin bana yaptığın gibi ççç
                BordoMavi.Net

Yorum

• İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nerelerde mevcut bu ösym bürosu ?

Ayrıca neden eskisi gibi eve göndermiyorlar ki ? Her şeyi internetten halletmeyi alışkanlık haline getiriyorlar insanlarda.
                  Dorukhan arkadaşla konuştum şimdi, başvuruyu yaptığınız okuldan şifreyi alabiliyormuşsun. Ösym bürosuna gitmeye gerek yokmuş.
                  33# DRAGO GABRIC
                  61# IBRAHIMA YATTARA #11
                  13# Steve Nash
                  10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Buradaki heyecanlı gençleri görünce birazda üzülüyorum.Onca süre çalış öğren herşeyi,gel üniversiteye hazırlık ayağına unut

Yorum

• Dün ÜDS'ye girdim. Kimlikteki fotoğraf 8 yıllık olunca adam uzun uzun baktı. Neyse ki sorun çıkmadı.

"Mayıs'ta gireceğim TUS için önlemi alayım." dedim. Kaymaklığa, nüfus cüzdanımı değiştirmeye gittim. ÖSS'ye hazırlanan bir sürü öğrenci kimliğini değiştirmeye gelmişti.

Diyeceğim o ki; kimlikle ilgili bir sıkıntınız varsa son güne ertelemeyin, hemen halledin...

Hepinize başarılar. Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız...
                      En son antagonist tarafından düzenlendi; 21.03.2011, 15:34.

Yorum

• beyler spor muhabiri olur mu benden yaw acun un izinden gidecem oda böyle başladı, şimdi miami nin yarısı onun ççç

kazandım gazetecilik bölümünü diyelim, mezun olduktan sonra atıyorum trabzon da yerel basına girebilir miyim acep nasıl oluyor bu işler, kalemimde güçlüdür iyi yazarım çizerim.. 5 sene sonra halil şanlı nın yerini alırım okları bana fırlatırsınız ççç

bmn de yok mu yaw hiç şu bölümü okuyan ?
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Acun'un neden spor muhabirliğini bıraktığını duydun mu ?
                          Aynı şey seninde başına gelir madara olursun ççç

Süleyman abi resim eski ama öyle 8 senelik değil ki hiçte değişmedim ondan gitmedim değiştirmeye ççç
                          BordoMavi.Net

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Acun'un neden spor muhabirliğini bıraktığını duydun mu ?

Süleyman abi resim eski ama öyle 8 senelik değil ki hiçte değişmedim ondan gitmedim değiştirmeye ççç

valla bilmiyorum, neden bıraktı ?
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Şu sınav zamanı bir gelse de kurtulsak .Herkese şimdiden başarılar.

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Acun'un neden spor muhabirliğini bıraktığını duydun mu ?

tamam öğrendim, şu dünya kupasındaki maç dimi brezilya maçı kazanıyor acun orada değil dostunun doğum günü varmış vs.. yanında olmak istemiş.. maçtan sonra acun a bağlanıyorlar tabi brezilya kazandı adamlar sevinçli, acun hemen hemen toplamış arkadaşlarını ve brezilyalı diye yutturmaya çalışmış bizim türkleri, komediymiş valla

bide bizimkiler türkçe tezahurat yapınca anlaşılmış olay ahahaha ççç

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X