Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İddaa Tayfası

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Emre, yaktın beni
    sistemde ilk maç gitti direk, dua et Flamengo,Feyenoord ve Trabzon alsın
    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• 1.10dan üste bile gitmedi maç 5 misli girmiştim gitti para..yazık oldu..
      '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Emre, yaktın beni
        sistemde ilk maç gitti direk, dua et Flamengo,Feyenoord ve Trabzon alsın
        MP Trabzonspor - Gs CC ; ms1
        PE Valencia - Caja Laboral ; alt

Bu iki maç geldi. Senin verdiğin 2 maç ve Braga kaldı
        33# DRAGO GABRIC
        61# IBRAHIMA YATTARA #11
        13# Steve Nash
        10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          MP Trabzonspor - Gs CC ; ms1
          PE Valencia - Caja Laboral ; alt

Bu iki maç geldi. Senin verdiğin 2 maç ve Braga kaldı
          Helal mustafa, benimde o 2 maç artı Trabzonum kaldı. inş çifte sevinç yaşarım akşam Trabzon kazanınca Keşke diyorum, ajax yerine bizim basket takımına oynasaymışım seni dinleyip en azından bir maç yatma hakkım devam ederdi..
          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• basın pisman olmassınız..

dortmund , chelsea , milan , madrid handicap
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Kuponda Karşıyaka'ya oynadım, sonra silip Sivas-İbb'ye üst oynayıp bir daha silip Sivas'a oynadım.

Vay arkadaş ya
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kuponda Karşıyaka'ya oynadım, sonra silip Sivas-İbb'ye üst oynayıp bir daha silip Sivas'a oynadım.

Vay arkadaş ya
                silmiceksin abi. bende ts basket'i silip, ajax 4-6 koydum. 1-0 maç bitiyor
                ilk aklına gelen hep en doğrusu oluyor
                Kazım Koyuncu

Yorum

• vay arkadaş!! ajax gibi takım gol atamıyor..suarez 4 maçtır gol atamıyor..hey gidi eski ajax ilk yarıdan üste giderdi maçları
                  '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Söyledim size 4-6 gol için 1.70 cok az diye

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Söyledim size 4-6 gol için 1.70 cok az diye
                      ama abi ben o mesajı kuponu yatırdıktan sonra gördüm..gerçi maçın 4-6 olacağından o kadar emindimki başıma silah dayasalar yine vazgeçmezdim
                      '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

• dün kazandığım 16 tlden kaldı 11 tl..akşama gsli arkadaşla maçı beraber izleyeceğiz evde ligtv olmasına rağmen kaldı 5-6 tl..yani 5-6 tl ile yapacak hiçbirşey yok düşüncesiyle 2-3 misli bir iddaa daha yapayım bari...saat 17den sora bankolar aranyıyor..

böylede 15-16 tl tutturunca bi zevki çıkmıyor az diye geri veriyorsun oda bitiyor.. 50-60 tllik bir kupon yapayımda en azından tsclubtan bi hırka alayım.
                        '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İlk yarı 0-0 bitti ya şaka gibi. Millet 9 atıyor Ranger gol atamadı ilk yarı.
                          Rangers'a hiçbir zaman ilk yarı güvenilmez. İstatistiklerini yakından takip eden biriyim. Her maçı 2. yarı koparıyorlar. İlk yarısı 0-0 biten maçları bile 4-5 atıp kazanıyorlar. Adamlar ikinci yarı açılıyor
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Aynen öyle oldu İlhan abi. Maç 2-0 şuan.Haydi 1 gol daha!
                            Més Que Un Club

Yorum

• attı rangers..ah ulan ajax ahh yine tekten gidersem bidaha oynamam size..
                              '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

• 4-5 maçlık 3 misline minimum 50 tl veren bir kupon yapacağım..güvendiğiniz maçları yazarmısınız..? güzel oranlar olsun..fazla süpriz olmasın süprizi sevmem garanti maçlar olsun.. basketde olabilir..
                                '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X