Stuttgart - Bremen maçı ne olur?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İddaa Tayfası
Daraltma
X
-
liverpool-chelsea üst olmaz mı ? 1.75 oranı var'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
326 st.mirren-rangers üst 1.40
382 stutgart-bremen üst 1.35
314 ajax-den haag 4-6gol 1.70
386 brann-grenland üst 1.30
bu kuponun yanına acil basket maçı aranıyor...'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
- Alıntı
Yorum
-
Flamengo-Atletico PR 1
Trabzonum-Cincon 1
Feyenoord-Roda 1
Bari-Milan 2
Liverpool-Chelsea Üst
en riskli gördüğünüz maçı alabilirmiyim ? sistem 4 maça sistem 3-4 oynucam. yoksa 5 maç kalsın 4-5 mi yapsam ?'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleliverpool chelsea maçları genelde üst bitiyor ama bu sene geçmiş istatistiklere aldanmamak lazım..o maç yerine bence ajax-den haag 4-6 dha uygun olur..'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHelsinborg - Kalmar maçı için bir düşüncesi olan var mı ?Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk yarıdan "üst" olur diyerek oynadım.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealdım o maçı Emre, 4-6 olmazsa yaktım seni
4-1 veya 4-2 maç skoruda bu ahanda yazdım bura..'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
- Alıntı
Yorum
-
828 kodlu real madrid-gipuzkoa maçı 147.5 handikaptan altta kalırmı.. ispanya basket liginide hiç bilmiyorumki nasıl basket felan oluyormu yoksa genelde bizim lig gibi 60lardamı kalıyor takımlar..?'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
- Alıntı
Yorum
-
basket maçı bulamadım...
5 misli 21 tl...
yatırmaya gidiyorum...'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebasket maçı bulamadım...
5 misli 21 tl...
yatırmaya gidiyorum...
- Alıntı
Yorum
Yorum