Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İddaa Tayfası

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben güvendiğim maçı yazmıştım alan almıştır umarım..
    Sistem kuponuma yazacaktım ama idda bayiine gittiğimde ibb 2-0 öne geçmişti..

Sistem kuponu (sistem 3-4) yapıyoruz maçlar da öyle süpriz değil 3 maçtan yatıyo var mı böyle birşey arkadaş ya..
    En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 08.11.2010, 14:22.
    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Uploaded with ImageShack.us
      En son mehmetdoğan tarafından düzenlendi; 08.11.2010, 14:33.
      Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır

Yorum

• Erciyesspor'a oynayıp kupondan sildiğim için ve akabinde o maça 0 oynadığım için beni tebrik edebilirsiniz.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• 431 OSNABRUCK - KARLSRUHE

3
          MS
          1 2,00

429 BEŞİKTAŞ - KASIMPAŞA(1h)

3
          H
          1 1,55

432 TOURS - BOULOGNE

4
          MS
          X 2,80

428 ODENSE - RANDERS

3
          TG
          2-3 1,75

4 ETKİNLİK 15,19

Kolon Sayısı 1
          Kupon Bedeli 10 TL
          Toplam Kazanç 151,90 TL
          aynen aynen

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Erciyesspor'a oynayıp kupondan sildiğim için ve akabinde o maça 0 oynadığım için beni tebrik edebilirsiniz.
            tebrik ederim ilhanolmayınca olmuyo deil mi
            En son mehmetdoğan tarafından düzenlendi; 08.11.2010, 15:46.
            Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır

Yorum

• İlk olarak mehmetdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tebrik ederim ilhanolmayınca olmuyo deil mi
              Valla dün burada birisi "aklına ne geliyorsa ilk onu oyna" demişti. Ben yine gidip sonradan geleni oynadım.
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• 862 maroussi-ıkaros alt (143.5h) 1.70
                425 kazan-moskova 2-3gol 1.70
                429 bjk-kasımpaşa 4-6gol 2.00
                431 osnabruck-karlshure üst 1.55

2 misli 18 tl...zor bir kupon ama gelme şansıda var..
                '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Aris
                  AEK handi
                  Odense
                  Bjk 7+

Fantazi
                  Dozer CemiL

Yorum

• yalnız bugün bjk maçı patlayabilir...üst 4-6 +7lerde patlama var çünkü...
                    '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Sistem 2 oynadım 3 maça yanınada 2 banko attım. Tutmazsa, NBA maçlarına kupon yapcam. bugün tutturmam lazım artık.
                      '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• Atromitos - Panathinaikos ; 2
                        Orlando - Atlanta ; 1
                        Charlotte - SA Spurs ; iy2
                        Memphis - Phoenix ; alt
                        Toronto - Golden State ; alt

1 ya da 2 maçtan yatar
                        33# DRAGO GABRIC
                        61# IBRAHIMA YATTARA #11
                        13# Steve Nash
                        10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• gooolll bee!! rubin-moskova 2-3 girdim.. 90+da attı rubin 1-1 oldu

kaldı 3 maç..maroussi-ıkaros alt girdim ilk yarı 72 sayı oldu ikinci yarı 72 olursa yatar 71 olursa tutar

bjk 4-6
                          osnabruck üst...
                          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Atromitos - Panathinaikos ; 2
                            Orlando - Atlanta ; 1
                            Charlotte - SA Spurs ; iy2
                            Memphis - Phoenix ; alt
                            Toronto - Golden State ; alt

1 ya da 2 maçtan yatar
                            Mustafa, NBA maçlarını yorumlasan kardeşim ? Bizde seçsek aralarından ? çok mu şey istiyorum
                            '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mustafa, NBA maçlarını yorumlasan kardeşim ? Bizde seçsek aralarından ? çok mu şey istiyorum
                              Orlando - Atlanta ; İki savunmacı takımın maçı. Alt bitebilir ama alt-üst limiti bence düşük. İlk yarı Atlanta belki oyunun içinde kalır ama Orlando maç sonu 8,5 handikapı geçer. Bu sezon Amway Center daki bütün maçları rahat kazandılar.Gerçi rakipleri zayıftı ama yinede iyi başladılar.Atlanta sezona 6 da 6 yla başlamıştı. Dün gece Phoenix'e yenildiler. Birkaç maçlık düşüş yaşayabilirler. Orlando ms1 e çok güveniyorum

Charlotte - San Antonio ;
                              İlk yarı San Antonio 3 sayı fark yapabilir. Ama maç sonu skorlar birbirine yakın olabilir. Alt bitme ihtimali çok yüksek.. Sürpriz oynayacak olanlar 4,00 lük oranıyla iy2/ms1 denesin

Toronto - Golden State ve Memphis - Phoenix maçlarında bence 215 sayı olmaz. İkisininde alt bitmesini bekliyorum.

Dallas - Boston ; Boston'ın kazanabileceğini düşünüyorum. 3 sayı farklı yenilgi bile ms2 sayılacak. Ben ms2 denedim.

Chicago - Denver ; Gecenin üst bitmesini beklediğim tek maçı. Üst veya ms1 denenebilir.

Açıkcası Orlando(ms1) ve Memphis-Phoenix(alt) dışında çok güvendiğim maç yok.Eğer oynayacaksan, içinden geldiği gibi oyna
                              33# DRAGO GABRIC
                              61# IBRAHIMA YATTARA #11
                              13# Steve Nash
                              10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Artık bu forumda Zafer Abiyi takip ediyorum ben, Beşiktaş maçındaki kahinlerinden dolayı Dediğin takıma oynuyorum bundan sonra
                                Kazım Koyuncu

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X