Kaç haftadır şu Novara denen zibidiler iliklerimi kuruttu. Oynamıcam onlara diyorum dayanamıyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İddaa Tayfası
Daraltma
X
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün cildirdim 10 tane Kupon yaptim.Hicbir Kuponum tutmazsa yüzde bin birakacagim Iddaayi'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle131. sayfanın en üstüne bak, cevabın ordaZaten Para kalmadi
Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
- Alıntı
Yorum
-
lan şeftalisipor bir gol daha olsa üst bitecek kuponu yarına taşıyacaktık...olmuyor olmuyor olmuyor bana acilen 5 oran toplayan bir kupon yapın ne olur talihimin dönmesi lazım yetti artık oynamadığım bayii kalmadı nerde oynasam yatıyor kupon yardımmm
- Alıntı
Yorum
-
Geniş program olunca deliriyorum ben. Bir sürü maç buluyorum, hep yanlış maçları seçiyorum kupona koymak için. Dar rotasyonla daha başarılı oluyorum iddaa'da. O yüzden artık haftasonları oynamasam iyi olacak'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
O maçın üst olmayacağı belliydi.
Bursa ne yaa.
Cimbom desen forvetsiz çıktı maça.BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 dakika sonra yarının en banko maçını söyleyeceğim. Hattan ayrılmayın.
Hadi ayrılacağım bak hattan.
EDİT: 16 dakika oldu çççBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 dakika sonra yarının en banko maçını söyleyeceğim. Hattan ayrılmayın.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaç haftadır şu Novara denen zibidiler iliklerimi kuruttu. Oynamıcam onlara diyorum dayanamıyorum.
Bir takım her hafta puan kaybederde liderlikten düşmezmi yaDozer CemiL
- Alıntı
Yorum
Yorum